Horoscop 2022. Cum stai cu dragostea anul acesta, în funcție de zodia ta

Citește Horoscop 2022! Descoperă cum vei sta cu dragostea în 2022 şi vezi ce poţi face pentru a o îmbunătăţi!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

2022 vine cu vești bune pentru Berbecii care nu au un partener, deoarece în acest an vor întâlni mai multe persoane interesante care le vor extinde orizonturile.

Astfel, noul partener al Berbecului îl va lua de mână să se aventureze în spiritualitate și să o aplice în viața de zi cu zi. În acest fel, Berbecul se va vedea participând la cursuri de yoga și meditație însoțit de persoana căreia i-a oferit inima.

Stabilitatea emoțională o va obține la sfârșitul anului. Între timp, Berbecul va explora complexitatea iubirii și diferitele moduri de a iubi și de a fi iubit.

Berbecul aflat într-o relație va continua cu acest angajament, dar vor avea loc schimbări importante în viața lui amoroasă care nu implică schimbarea partenerului.

Relațiile care au stagnat vor avea posibilitatea de a se revigora prin casătorie, spre exemplu.

Cuplul va avea ocazia să se deschidă și să stabilească legături la nivel social, ceea e va scoate cuplul din monotonie.

Începând din 2022, zodia Berbec va fi preocupată de aspectul estetic, trecând prin operații, diete și exerciții fizice. Toate aceste eforturi vor fi văzute de potențialii parteneri și s-ar putea ca Berbecul să îi aleagă pe cei mai tineri decât el.

Probabil că anul acesta, relațiile stabile și de durată nu vor apărea în prim-plan, dar vor fi multe aventuri și distracție.

Experiențe de dragoste importante vor fi trăite în perioada 4-29 mai și apoi din 14 august până la sfârșitul anului.

Aceasta din urmă va fi perioada cea mai sigură pentru a începe o relație serioasă.

Celibatarii vor avea experiențe destul de plăcute, deși majoritatea vor fi trecătoare. Trebuie să se bucure de ele și atât!

Cei care au deja un partener vor avea nevoie de curaj și calm pentru a evita deteriorarea relației lor. Pentru a face acest lucr, va trebuie să se înarmeze cu răbdare și să aibă o busolă sigură pentru a nu pierde din vedere orizontul la care vor să ajungă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul care nu are un partener va trebui să treacă prin multe încercări pentru a găsi persoana ideală. Atracția lui pentru frumos îl va face să se îndrăgostească până peste cap de un chip frumos și un corp spectaculos, dar nu aceasta este calea de urmat pentru a avea o relație bazată pe apripiere emoțională și sentimente pofunde.

Prin urmare, dacă își dorește o relație serioasă, cel mai bine ar fi să ignore aspectul fizic și să se concetreze pe găsirea valorilor pe care le caută într-un partener de viață.

Între timp, dacă vrea să se bucure de singurătate și libertate, poate continua să se concentreze asupra recompenselor fizice.

Pe de altă parte, Taurul care este implicat într-o relație va trăi unele momente de tensiune în 2022, când va vedea că așteptările lui față de cealaltă persoană nu sunt îndeplinite. I s-a mai întâmplat și altădată și nu a reușit să învețe sp-și gestioneze corect așteptările.

Taurul trebuie să învețe că fiecare are felul lui de a iubi, greșit sau nu, iar dacă își iubește partenerul este necesar să îl accepte așa cum este. Este un an bun pentru a pune în practică toleranța. Pentru ca tensiunea să dispară, Taurul trebuie să se relaxeze și să lase persoana de lângă el să îl iubească așa cum știe ea și cum poate ea.

Pentru prima dată după mult timp, nativii acestei zodii vor încerca să descopere lucruri noi, iar participarea lor la evenimente sociale în primele 4 luni ale anului îi va ajuta să realizeze acest experiment.

Taurului nu îi vor lipsi oportunitățile în dragoste, iar viziunea lui despre iubire și familie va fi pusă cu siguranță  la îndoială.

Cei căsătoriți sau logodiți ar putea trăi momenre dificile de despărțire sau evaluare a cuplului.

Deși acestei zodii îi este frică de schimbare, pe parcursul anului 2022 va avea toate instrumentele necesare pentru a face față vertijului deschiderii la minte și a noilor relații. Acești nativi ar putea avea relații pasagere în timpul unor călătorii pe care le-ar putea face în alte țări.

În cazul celor singuri, vor trăi mai multe experiențe amoroase. În cazul în care vor găsi pe cineva de care să se simtă mai atrași, vor lua lucrurile încet și fără complicații. Decizia corectă nu va fi să se aventureze în căsătorie, deoarece lucrurile ar putea merge prost.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii singuri vor fi nevoiți să mai aștepte puțin înainte de a începe o relație, mai ales dacă sunt în căutarea uneia serioase și bazate pe angajament. Înainte de a primite ceva cuiva, va fi necesar să sapi adânc în interiorul tău și să te redescoperi. Anul precedent a fost unul al schimbărilor, așa că, probabil acești nativi nu mai sunt la fel ca înainte.

O călătorie introspectivă prin dorințele, gusturile, așteptările și calitățile lor va fi ceea ce fiecare reprezentant al Gemenilor trebuie să facă înainte de a se implica într-o relație adevărată.

Pe de altă parte, acesta este anul comunicării în dragoste, ceea ce face ca situația din cupluri să fie mult mai clară sau poate fi primul pas al oricărei relații din care nimeni nu vrea să fie rănit.

În ceea ce privește Gemenii care sunt deja într-o relație, comunicarea va fi și aici crucială pentru ca relația să fie susținută. A existat o distanțare care nu aduce beneficii niciunuia dintre cei doi, prin urmare, 2022 este anul perfect pentru a elimina golurile emoționale și a reveni la sentimente mai bune. Dar, toate realizările necesită un efort mare, iar cei născuți în iunie vor trebui să învețe să facă compromisuri.

O serie de conversații este ceea ce are nevoie relația Gemenilor pentru a ajunge pe drumul cel bun sau, în caz contrar, să ajungă la final.

Gemenii care au un partener vor avea parte de suișuri și coborâșuri pe tot parcursul anului. Unele relații de lungă durată se vor termina după momente tensionate și procese de transformare care nu au dus la niciun rezultat bun. Cei mai mulți dintre Gemeni se vor întreba cât de îndrăgostiți sunt încât să continue cu partenerul lor actual.

În primele 6 luni ale anului, atenția nativilor din Gemeni este probabil mai concentrată pe cariera lor profesională și își vor neglija partenerul.

La rândul lor, cei care nu au un partener se vor concentra să se bucure de viață cu câteva aventuri amoroase. Călătoriile vor fi dese și pot fi ocazia unor experiențe de dragoste inedite.

Nu vor fi acolo pentru a intra într-o relație serioasă deocamdată, deși s-ar putea ca unii dintre ei să aibă parte de o surpriză, întrucât este probabil să întâlnească o persoană interesantă cu care să aibă multe lucruri în comun.

Este necesar să ții ochii deschiși pentru acest nou personaj, deoarece în toiul distracției s-ar putea să nu realizezi cine este.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pentrul Racii care nu au un partener, anul 2022 va fi cam întortocheat pe măsură ce vor apărea oportunități de a cunoaște pe cineva, dar nu vor fi prea norocoși. Căutarea constantă a partenerului ideal le va consuma întreaga energie, pe care ar trebui să o canalizeze astfel încât să nu se epuizeze complet.

Uneori se vor simți frustrați și nostalgici. Toată lumea greșește și trebuie să înțelegi că curtarea se bazează și pe asta: în diferențe. Uneori, perfecțiunea nu te face fericit!

Este timpul ca Racul să adopte o postură mai relaxantă, deoarece este probabil să întâlnească oameni cu care poate începe o relație romantică, dar exigențele sale îi vor crea probleme.

Pe de altă parte, cei care au deja un partener ar trebui să acorde o atenție deosebită vieții de zi cu zi, deoarece mototonia și rutina pot fi dăunătoare relației. Există o mare probabilitate ca o dispută să apară din cauza geloziei acestui semn zodical.

Unele planuri vor fi amânate, însă din a doua săptămână a lunii septembrie lucrurile se vor îmbunătăți și comunicarea va fi ușoară între partenerii care au o relație stabilă.

Un avantaj al acestei zodii este că romantismul va fi prezent pentru aproape tot anul 2022. Prin urmare, astrele te îndeamnă să profiți de această ocazie pentru a-ți exprima cele mai profunde emoții și sentimente.

Racul singur va simți nevoia urgentă de a avea o relație. Deși acest lucru îi va trezi focul interior și creativitatea, va avea și un dezavantaj, și anume că se va învârti în cerc și va căuta iubirea în cele mai nepotrivite persoane. Dragostea nu va veni dintr-o aventură de-o noapte și nici nu o vei găsi la o petrecere.

Cel mai bun mod de a găsi iubirea este să arunci o privire către acei colegi cu care ai fost reticent în ultimul timp, deoarece unul dintre ei va reaprinde flacăra iubirii din tine.

Pe de altă parte, este un an al despărțirilor pentru unii nativi. Vor fi multe relații care vor ajunge să se destrame pe parcursul acestui an.

Dacă te întrebi dacă există vreo șansă de a salva relația, răspunsul este da. Este vorba despre pasiune și poftă. Dacă tu ești cel care a început să nu mai simtă acel foc arzător, atunci nu mai încerca nimic, totul va fi pierdut. Dar, dacă este vorba despre sentimentele celui/celei de lângă tine, asumă-ți un rol dezinhibat și relația va renaște.

Leu(22 iulie - 22 august)

În ceea ce privește dragostea, Leul va avea parte de un 2022 cu multe întâlniri amoroase de o anumită intensitate, în care se vor manifesta scene de posesivitate, dramă și gelozie. Dacă la început toate acestea par să nu-l ducă pe drumul cel bun, Leul va reuși să le întoarcă în favoarea lui.

Leul care nu are un partener va avea ocazia să cunoască pe cineva care, în sfârșit, să fie de acord cu ideile lui. În majoritatea relațiilor, personalitate Leului generează o mare problemă nu doar din cauza ego-ului lui, ci și din cauza modului în care privește dragostea.

Totuși, în acest nou an, cei singuri vor avea noroc, întrucât Cupidon își va face treabă și îi vor ajuta să se îndrăgostească.

Acum, pentru cei care au deja pe cineva, situația poate deveni monotonă pe măsură ce lunile trec. S-ar putea să nu apară schimbări prea mari, dar este esențial să acorzi atenție comunicării pentru ca iubirea să nu fie afectată și să nu apară acei nori de îndoială care pot duce oricând la crize pe care nimeni nu le dorește.

Idealul este să profităm de această stabilitate și să proiectăm împreună un viitor privind un orizont îndepărtat și realizabil pentru că anul acesta există toate șansele pentru concretizare.

Începerea unor noi planuri și proiecte amoroase este, fără îndoială, o idee grozavă pentru a nu pierde scânteia care i-a unit. Călătoriile către destinații romantice, cumpărarea unei noi locuințe sau chiar apariția copiilor sunt acțiuni care vor consolida cuplul și îl vor duce departe pe calea iubirii și înțelegerii.

Dacă nu ești într-o relație, înainte de a te implica într-una, vei avea un drum lung de parcurs. Anul acesta este ideal pentru a explora domeniul iubirii, mai ales pentru a descoperi noi moduri de a simți și a concepe iubirea. Va fi o greșeală să crezi că o relație va apărea din fiecare întâlnire intimă. Dacă ești prea entuziasmat, îți vei irosi întreaga energie și nu vei mai avea puterea de a-ți oferi dragostea celor care o merită.

Pe de altă parte, trebuie să faci unele schimbări importante. În primul rând, trebuie să elimini acel obicei al tău de a dori ca oamenii să se schimbe. Când te îndrăgostești, îți faci în minte o idee despre cum crezi tu că este persoana pe care o ai în față, dar când realitatea iese la iveală, în loc să o accepți, faci tot posibilul ca persoana respectivă să devină ceea ce îți dorești tu să fie. Aceasta nu este calea corectă către iubire și, dacă nu o schimbi, vei continua să sari din relație în relație.

De asemenea, imaginea ta promite lucruri pe care nu le poți oferi mai târziu și care generează dezamăgire celor care te-ar crezut altfel. Leii care sunt într-o relație vor trebui să înfrunte adevărul în acest an.

Persoana care se află lângă un Leu trebuie să depună un efort enorm penntru a satisface așteptările și exigențelele acestuia.

2022 îndepărtează toate minciunile, farsele și teatrul sentimental din viața Leului.

Încă din primele luni ale anului, adevărata personalitate a Leului va ieși la lumină. Decizia dacă să continui sau nu aceca relație va fi în mâinile sale începând din luna august, dar astrele recomandă răbdare și analiză înainte de a face o schimbare majoră.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara se remarcă pentru că e rece atunci când vine vorba de iubire sau, cel puțin, așa pare la o primă vedere. Cu toate acestea, când Cupidon bate la ușă și face o evaluare atentă a persoanei care i-ar putea intra la inimă, Fecioara se predă pe deplin iubirii. Deși nu este un secret pentru nimeni că de cele mai multe ori preferă să fugă de acest sentiment și să rămână singură, în 2022 lucrurile s-ar putea schimba în bine.

Pentru Fecioarele care nu au un partener, perspectivele se vor îmbunătăți considerabil, deoarece va apărea o persoană dispusă să le cucerească toate simțurile.

Având în vedere acest lucru, Fecioara trebuie să-și deschidă inima și să se lase dusă de val. Este imperativ să renunțe la modul obsesiv de a-și interoga noul partener în orice moment.

Fecioara implicată într-o relație, trebuie să acorde o atenție deosebită afecțiunii și conviețuirii.

Cu siguranță, în primele luni ale anului vor apărea unele obstacole, probabil legate de incompatibilitate. Aici, reprezentații zodiei trebuie să folosească logica pentru a rezolva acest tip de probleme.

Odată depășite aceste neplăceri, pasiunea va deborda din nou ca în cele mai bune vremuri, romantismul și tandrețea vor reveni în viața de cuplu și chiar veți putea să vă gândiți la planuri comune de viitor. Concentrează-ți atenția asupra partenerului tău!

Fecioarele singure vor asista la prăbușirea acestui stil de viață. Senzualitatea și erotismul vor trece prin viața acestor nativi și vor pătrunde în fiecare acțiune a lor. În acest fel, vor întâlni o persoană alături de care vor trăi diverse situații care le vor face să-și schimbe conceptul de iubire. Modestia lor va dispărea din acest an.

Vestea bună este că toată această energie va fi concentrată către obiectivul corect, deoarece Fecioara se va putea transforma în ceea ce nu este, dar nu va înceta niciodată să fie o persoană foarte realistă și cu un simț comun atât de simplu și precis. Știe cine trebuie să devină!

Nativii acestei zodii care au pe cineva vor trece prin schimbări importante în acest an. O modificare substanțială va aduce tensiuni enorme în relație. Fiecare cuplu va avea ceva diferit de schimbat: rutina, dragostea, comunicarea sau numărul membrilor familiei.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele singure vor trece printr-un an în care iluzia iubirii se va estompa pentru totdeauna pe măsură ce își vor da seama că nu se va întâmpla, cel puțin nu în 2022. Totuși, acest lucru nu av fi o problemă pentru nativii acestei zodii, deoarece vor duce o viață de celibatari plăcută și distractivă.

Prin patul lor vor trece multe persoane, care le vor lăsa o colecție bună de amintiri senzuale și erotice, dar niciuna nu va fi atât de memorabilă încât să lase urme în inimile lor. Toate aceste întâlniri o vor face pe Balanță să se conectezedin nou cu sine și să-și reînnoiască ideile despre ceea ce caută în dragoste.

Balanțele implicate într-o relație vor trece printr-o criză greu de gestionat și din care nu va fi ușor de ieșit. Dragostea nu le zâmbește acestor reprezentanți ai zodiacului. Multe Balanțe vor fi infidele în acest an. Rutina și monotonia vor face ravagii în relația lor și vor avea nevoie de acea gură de aer proaspăt pe care le-o oferă o aventură.

Cu partenerul stabil pe care îl au deja va fi necesar să discute pentru a clarifica anumite puncte și a stabili noi parametri pe care să se bazeze relația. Criza va fi inevitabilă, dar vor putea ieși din ea dacă iubirea persistă în inimile celor doi.

2022 va fi un an dezechilibrat în materie de dragoste. Cu siguranță nu va fi perfect, dar nu am putea spune că tot ce se va întâmpla va fi negativ.

Cu o viață socială înfăcărată ca cea care îi așteaptă în 2022, oportunitățile, pretendenții și ieșirile nu vor lipsi.

Celibatarii vor avea experiențe foarte distractive și răcoritoare, dar pentru nativii care au un partener, lucrurile s-ar putea complica. Amintește-ți că oportunitatea este inamicul fidelității și apucăturile Balanței vor fi cele care pot pune capăt relației.

Pur și simplu, în acest domeniu, orice se poate întâmpla și trebuie foarte mare atenție. Unii ar putea crede că se află în fața adevăratei lor iubiri și se vor lansa într-o aventură plăcută, dar nu definitivă.

Cuplurile căsătorite vor trebui să-și păzească căsnicia de intrigi și de aceeași viață socială revitalizantă care va fi atât de favorabilă, încât va provoca unele încurcături. Să rămâi calm și să nu le lași dus de mărturii false sau trucuri poate fi cheia pentru a menține relația sănătoasă și pentru a nu eșua în dragoste.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii care nu ai încă un partener vor trebui să treacă printr-o perioadă decisivă de introspecșie înainte de a începe o relație serioasă. Dacă vrei să eviți greșelile din trecut în ceea ce privește dragostea, acum va trebui să schimbi felul în care abordezi iubirea. Este timpul să stai în fața oglinzii tale interioare și să-ți dai seama de marginile aspre pe care le ai și care fac ca relațiile tale de dragoste să se termine în eșecuri neașteptate.

Anul acesta îți vei da seama că iubirea singură nu este suficientă pentru ca o relație să prospere. În acest fel, un partener stabil va avea nevoie de timp pentru a intra în viața ta, dar atunci când o va face, vei fi pregătit să-l primești și să-i oferi spațiul pe care îl merită.

În cazul celor care au un partener, se vor consolida împreună proiecte noi, de la planuri de extindere a familiei până la proiecte de călătorie către destinații pe care nu și-ar fi imaginat niciodată că le pot vizita. De multe ori vor efectua proceduri care vor aduce mari beneficii relației.

Pe de altă parte, vor fi redescoperiri în dragoste, deoarece la orice vârstă este posibil să se realizeze un nou început.

Una dintre problemele pe care această zodie o va rezolva este obsesia sa pentru persoana iubită.

Dacă ești într-o relație, anul acesta este perfect pentru a consolida acea relație și a face toți pașii care erau în așteptare. Te vei concetra pe evoluția cuplului și vei obține rezultate neașteptate. Partenerul tău va aprecia efortul și schimbarea ta de atitudine, așa că va fi, de asemenea, înclinat să lase alte probleme deoparte și să prioritizeze relația.

Dacă iei în calcul tot ceea ce faci pentru ca relația ta de dragoste să se îmbunătățească și toate rezultatele obținute, vei simți și mai multă motivație care va genera impulsuri noi pentru a deveni un partener de dragoste mai bun.

Opiniile tale vor înceta să mai fie adevăruri absolute și vor redeveni puncte de vedere. Prin urmare, ești mai dispus să-ți asculți partenerul și să te hrpnești cu perspectiva lui asupra diferitelor domenii ale vieții. Tot acest proces îți va oferi în cele din urmă o relație mai strânsă, o companie aproape indestructibilă și un cuplu pregătit să facă față oricărei împrejurări.

Când Scorpionul se află într-o relație, are ideea greșită că partenerul său e proprietatea sa, o greșeală gravă! Cu toate acestea, această viziune se va schimba în 2022, Scorpionul devenind mai deschis și mai independent.

Acum, în cazul celor care nu au un partener, situația va fi prosperă. Aceștia vor încerca să fie alături de o persoană fără nicio așteptare.

Pe măsură ce lunile trec, vei începe să-ți tratezi relația mai formal, până la punctul în care vei crede că îți întemeiezi o familie. În această situație, astrele îți recomandă calm și răbdare, deoarece lucrurile trebuie luate treptat.

Vor avea loc schimbări mari și o criză importantă. Schimbă felul în care iubești și ceea ce aștepți de la dragoste.

Dacă ești căsătorit, va fi un an foarte dur și instabil pentru tine. Vei trece printr-o puternică criză relațională și o vei depăși doar dacă există multă dragoste și o dorință nebună de a o repara cu orice preț. Mulți dintre voi veți sfârși prin a vă despărți. Încearcă să stai departe de familii, deoarece acestea ar putea fi cauza disputelor din cuplu.

Dacă ești singur, vei fi în continuare liber. Nu te vei îndrăgosti în acest an, ci vei experimenta, distra și vei avea câteva relații sporadice.

Dacă ai un/o prieten/ă, nu este un an bun pentru a te logodi sau căsători. Va fi multă instabilitate. Distați-vă bine, iubiți-vă, dar nu vă căsătoriți!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Creșterea romantismul va fi ceea ce va ieși în evidență în cazul Săgetătorulor singuri în acest an. Se vor simți mai dornici să exploreze și să se exploreze pe ei înșiși pentru a vedea care ste limita lor în ceea ce privește iubirea.

În 2022, vei fi deosebit de seducător, senzual și relaxat atunci când vine vorba de a trimite semnale genului opus și de a cuceri.

Angajamenul nu va veni anul acesta, dar celibatarii vor fi fericiți că vor continua să se bucure de libertate. Săgetătorul este mereu liber și distractiv, e un lucru care îl poartă în sânge și care de obicei este molipsitor în rândul prietenilor și apropiaților.

Nu se pune problema de logodnă anul acesta, ci mai degrabă de îndepărtarea inelului.

Acestea fiind spuse, pentru Săgetătorii care au un partener, 2022 nu aduce un pronostic bun, deoarece este foarte probabil ca multe relații să se încheie, mai ales dacă nu au fost construite cu o bună comunicare și încredere, care snt două dintre bazele fundamentale de conviețuire și afecțiune reciprocă. Despărțirile bruște vor fi o constantă care va lăsa traume cu multe greșeli amare.

Săgetătorii care se află într-o relație formală se vor simți mai liberi ca oricând în acest an, ceea ce este rezultatul faptului că s-au făcut clar înțeleși atunci când trebuiau să o facă. Așa că acum este momentul să lași relația să-și urmeze cursul. Dacă cuplul trebuie să facă un pas înainte, îl va face fără să-și dea seama, spontan și fără planuri.

Pentru a depăși eventualele obstacole, se recomandă o atenție sporită cuplului, întrucât diferențele de idei și personalitate vor fi prezente pe tot parcursul anului.

Acum, în cazul celor care nu au un partener, își vor menține statutul cu mare mândrie, evitând relațiile serioase cu viclenie și multă clasă.

Nu se vor bloca în conflicte legate de Cupidon, doar vor da frâu liber dorinței, dar fără angajamente majore. Își vor păstra esența pură și nu se vor pleca în fața curtării conservatoare sub nicio formă în 2022.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Reprezentanții singuri ai acestei zodii vor găsi dragostea ăn acest an. Relațiile stabile, sensibile și pe termen lung vor fi scopul principal al Capricornilor, pe care îl vor realiza mai ușor decât de obicei.

Pe lângă viteza cu care se vor lăsa seduși de acea persoană specială pe care o întâlnesc, este că se vor îndrăgosti de cineva cu un profil spiritual marcant. Această iubire profundă și pură îi va determina să exploreze zone care transcend fizicul și materialul, pentru a începe să dezvolte abilități precum telepatia, percepția și credința în acele lucruri care nu pot fi văzute, ci mai degrabă simțite.

Capricornii care sunt deja într-o relație vor simți nevoia să investigheze noi domenii împreună cu partenerul lor. Au ajuns la o înțelegere intelectuală și fizică care este satisfăcătoare, dar tot lipseșe ceva. Din această cauză, ei vor începe să explereze tărâmuri până acum neatinse.

Prezența lui Venus pe parcursul lunii ianuarie va face ca nativii căsătoriți sau cuplați să întâmpine probleme de comunicare și vor fi nevoiți să se pună de acord asupra multor lucruri pentru ca situația să nu degenereze. Cu toate acestea, pe măsură ce zilele trec, atmosfera se va încălzi până când va reveni complet la normal.

Capricornii care au pe cineva trebuie să fie mai animați, altfel va apărea un sentiment de plictiseală și monotonie care pe termen lung va fi greu de schimbat.

Începând cu luna mai, energiile emoționale vor fi reînnoite odată cu sosirea primăverii. Vor fi noi redescoperiri și pasiunea se va ridica în beneficiul ambilor parteneri pentru a ajunge la o conexiune și mai profundă.

Pe de altă parte, pentru cei care nu au un partener, cei din primul decan ar putea fi supuși unei dileme privitoate la doi oameni care vin să-i cucerească. Când apare această oportunitate, trebuie să alegi cu inima pentru că gândindu-te prea mult ai putea pierde ambele opțiuni.

În rest, restul Capricornilor singuri vor rămâne singuri, în special cei care sunt concentrați pe cariera lor și în cazul celor care au ieșit recent dintr-o relație și vor să-și găsească liniștea. Pentru aceștia nu este momentul pentru o altă relație!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii singuri vor simți o nevoie puternică de a fi într-o relație, astfel încât să poată împărtăși tot binele și răul din viața lor cu cineva. Excesul de libertate a devenit singurătate, iar Vărsătorul nu este un semn zodiacal care să stea departe de compania umană. Așa se face că încetul cu încetul își va da seama că independența și libertatea sunt valori care trebuie folosite cu măsură.

Anul acesta, dragoste va veni la tine prin muncă, studiu sau prietenie. Mulți Vărsători își va da seama în cele din urmă că sunt îndrăgostoți de un cunoscut sau apropiat de mai mult timp decât ar fi crezut. Odată ce relația începe, acești nativi vor simți că au renăscut.

Vărsătorii care sunt deja într-o relație se vor axa mai mult pe romantism și prietenie în cuplul lor. Activitățile pe care le-au făcut împreună când s-au întâlnit pentru prima dată vor repărea. În acest fel, cuplurile vor dobândi a amprentă tinerească, aproape adolescentină și se vor reconecta la flirt și joacă. Astfel, Vărsătorul va asista la renașterea copilului din el și la cât de bine poate fi pentru cuplu să se relaxeze mental și să lase formalitățile și grijile deoparte, chiar și pentru o perioadă.

Nativii din Vărsător încep o fază de dragoste mai solidă în acest an fericit. Cu siguranță, 2021 a fost plin de greșeli, prin urmare, este recomandat să fii precaut atunci când vine vorba de probleme amoroase. În plus, este necesar să renunți la ceea ce nu a mers bine și să, eventual, a lăsat cicatrici.

Pentru cei care au un partener, instabilitatea ar putea dispărea în sfârșit din viața lor. Ar putea apărea acea jumătate pe care ai căutat-o în tot acest timp.

Este posibil ca la jumătatea anului să întâlnești o persoană care înțelege nevoia ta de libertate și care va dori să te urmeze în aventurile tale.

Din nou, în cazul celor care au un partener, 2022 le pregătește situații în care consecințele unor decizii din trecut vor ieși la suprafață, dar comunicarea sinceră va fi cheia pentru depășirea obstacolelor. Amintește-ți că o relație nu e doare pasiune și uneori trebuie să negociezi astfel încât să dureze mai mult decât ai crezut. Cu toate acestea, unele cupluri nu vor trece testul, iar relațiile care nu sunt construite pe încredere se pot termina mai devreme decât ar fi crezut.

Prin urmare, o bază fermă poate face diferența între un viitor fericit sau un sfârșit clar.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii singuri își vor păstra acest statut pe tot parcursul anului 2022. În mod surprinzător, singurătatea nu îi va împovăra. În parte, acest miracol se va întâmpla pentru că nu vor fi complet singuri, ci doar cu lipsa unui partener romantic, ceea ce nu este același lucru.

Pe de altă parte, se vor găsi, de asemenea, mai maturi și fără atât teamă de a înfrunta viața fără compania unui partener. Prin urmare, vor fi relaxați, dorind să cunoască oameni noi și să se lase seduși și duci acolo unde îi poartă viața.

În general, nu vor exista mari schimbări sau mari pasiuni în dragoste în 2022. Dragostea nu este importantă pentru tine anul acesta, deoarece ai alte priorități.

Dacă ești căsătorit, vei rămâne căsătorit și lucrurile vor continua să fie la fel. Dacă apare o problemă, va fi pentru că nu acorzi atenție persoanei iubite și aceasta se va simți ignorată.

Dacă ești singur, vei fi în continuare liber. Munca și imaginea ta vor fi cel mai important lucru pentru tine și marea ta prioritate. Nu vei fi interesat de sexul opus. Te vei concentra pe tine și doar pe tine!

Pe de altă parte, Peștii care sunt căsătoriți sau într-o relație vor face tot posibilul pentru a menține această situație. Peștii nu au nevoie de o pauză de la rutină pentru a se simți împliniți, așa că tocmai stabilitatea pe care o aduce repetarea perpetuă a cotidianului le va oferi siguranța de a putea rămâne căsătoriți sau de a trăi împreună mai mult timp.

Cei care sunt implicați în relații extrem de serioase, vor începe să se gândească la mărirea familiei. Așa că ne putem aștepta ca relațiile serioase ale Peștilor să se consolideze în acest an, ceea ce se datorează dăruirii totale căreia s-au dedicat în anii precedenți.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod