horoscop 2020 rac

Horoscop 2020. Rac: Unii oameni vor ieși din viața ta la fel de repede cum au și intrat!

Descoperă ce ţi-au pregătit astrele pentru 2020 în ceea ce priveşte dragostea, banii sau sănătatea şi vezi ce poţi să faci pentru a atrage norocul de partea ta!

Horoscop 2020. Rac: Dragoste

Încă de la începutul anului vei avea parte de unele provocări pe plan sentimental. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, tu și partenerul tău veți avea numeroase confruntări din cauza faptului că nu mai aveți încredere unul în celălalt. Începeți să vă bănuiți reciproc de infidelitate, de lipsa sincerității sau de indiferență. Trebuie să ajungeți la un numitor comun sau să puneți capăt relației. Poate părea o tragedie, însă pe cât de repede au intrat unele persoane în viața ta, pe atât de repede pot și ieși. Nu e necesar să tragi de ceva ce nu funcționează doar pentru că îți e teamă sau pentru că a devenit o obișnuință. Vor dispărea mulți oameni din viața ta, dar nu ar trebui să fii tristă.

Selecția va fi naturală, cei care nu îți seamănă nu au ce căuta lângă tine, așadar nu trebuie să îi regreți. Poți simți dezamăgire la început, însă pe parcurs vei realiza că fără ei ești mult mai fericită!

Horoscop 2020. Rac: Bani

Anul acesta vei avea multe momente în care te vei simți nemulțumită de banii pe care îi caștigi și vei fi tentată să faci unele schimbări riscante pe plan profesional. Cu toate acestea, mutările pe care nu le gândești atent și din timp nu îți vor aduce deloc beneficii. Astrele te sfătuiesc să acționezi prudent și să eviți investițiile, cel puțin în prima jumătate a anului. Este foarte important să te axezi pe relațiile profesionale, să faci tot posibilul să întâlnești oameni de la care ai ce învăța și să te perfecționezi în domeniul care te pasionează.

În consecință, anul acesta trebuie să te concentrezi mai mult pe dezvoltarea ta și să încerci pe cât posibil să îți ții impulsivitatea sub control. Deocamdată nu ești pregătită pentru schimbare, dar vei fi cât de curând!

 

Horoscop 2020. Rac: Carieră

Axează-te pe perfecționare în acest an și nu încerca să obții o avansare pe spatele altora. Doar pe propriile merite vei reuși să ajungi acolo unde țintești. Astrele te sfătuiesc să nu te îndepărtezi prea mult de domeniul tău de activitate, dar nici de punctul fizic de lucru. Călătoriile în interes de serviciu nu sunt favorizate, precum nici investițiile majore.

Obstacolele nu te vor ocoli în prima parte a anului, dar acestea ar trebui să te ambiționeze mai mult, nu să te tragă în jos. Arată-ți intențiile de a deveni tot mai bună prin poziționarea ta lângă oamenii pe care îi stimezi. Chiar dacă ai vrea să ai mai mult succes în carieră, trebuie să fii conștientă că acest lucru nu se întâmplă peste noapte și că drumul într-acolo nu e unul ușor.

Horoscop 2020. Rac: Sănătate

Anul acesta ar trebui să fii mai atentă la starea ta psihică și să te protejezi cât mai mult de suferință. Vei avea parte de numeroase dezamăgiri, schimbări și neplăceri, așadar riscul de a te simți cu moralul la pământ este mare. Astrele te sfătuiesc să îți păstrezi optimismul indiferent de situațiile prin care treci și să cauți adânc în sufletul tău acea putere care te poate salva.

De asemenea, înconjoară-te de oameni pozitivi și exclude-i din viața ta pe cei care obișnuiesc să te critice sau să îți prezinte întotdeauna partea goală a paharului. Uneori, e mai bine să fii singură decât cu aceștia!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Irina pe 4 Feb 2020, 18:53
    Tot pt.Rac

    Multumesc! Chiar apreciez !!

    0
    0

  • Andreea pe 12 Ian 2020, 06:05
    Doresc sa primesc horoscopul anual al zodie balanta

    Horoscop balanta 2020. Va multumesc

    0
    0

  • Balint maria pe 4 Ian 2020, 22:10
    Vreau horoscopul pentru rac

    Horoscop rac pentru tot anul 2020.va multumesc

    0
    0

  • Mirela pe 4 Ian 2020, 12:09
    As dori sa primesc zilnic horoscopul rac și vărsător va mulțumesc

    As dori sa primesc zilnic horoscopul rac și vărsător va mulțumesc

    0
    0

  • Tataru Polifron Floricel pe 4 Ian 2020, 04:53
    Zodia RAC

    Se potriveste perfect ceea ce se spune in zodia mea Rac

    0
    0

  • Brânză Mariana pe 2 Ian 2020, 15:07
    Horoscop

    Doresc sa primesc horoscopul anual al zodiei scorpion

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod