Femeile supuse ale zodiacului: 5 semne care cedează controlul partenerului

În relaţiile de dragoste, există două tipuri de oameni: cei care iubesc să preia controlul asupra planurilor şi situaţiilor şi cei care preferă să facă un pas înapoi şi să lase lucrurile să se întâmple!
Termenii pentru aceste două situaţii sunt dominare şi supunere. Astrologia ne poate spune multe despre modul în care oamenii se comportă în relaţii. Unele zodii ştiu exact ce vor în dragoste şi asta înseamnă uneori să renunţe la puterea lor şi de a permite celuilalt să preia conducerea.

Care sunt zodiile de femei supuse în dragoste?


Taur


Când vine vorba de relaţii, femeia Taur nu e la fel de dominantă ca celelalte zodii. Ea preferă să se complacă luxului pe care îl oferă relaţiile, fie că este vorba de plăceri materiale sau emoţionale. Desigur, acest lucru nu înseamnă că nu e puternică, pentru că este! Supunerea în cazul ei înseamnă că e mai pasivă în relaţie şi îi permite partenerului să controleze micile detalii, cum ar fi unde ar dori să ia masa sau când ar trebui să plece la un eveniment.
E incredibil de răbdătoare.

Gemeni


Femeia Gemeni urăşte să ia decizii, mai ales în relaţii. Prin urmare, rareori o vei vedea într-un rol dominant. Ea se adaptează cu uşurinţă şi, uneori, face prea mult pe plac oamenilor, astfel încât este un lucru obişnuit să se bazeze pe partenerul ei în luarea hotărârilor importante. De fapt, supunerea ei ajută la stoparea nervozităţii şi anxietăţii ei, lucruri comune în cazul acesteia, care se îngrijorează constant despre ce gândesc ceilalţi despre ea. Cu toate acestea, nativa din Gemeni are două personalităţi, de aceea poate fi ocazional şi cea care domină în relaţie.

Fecioara


Femeia Fecioară este destul de timidă, ceea ce contribuie la dorinţa ei de a fi pasivă într-o relaţie. Ea este extrem de critică la adresa propriei persoane, astfel încât preferă ca partenerul ei să deţină controlul asupra diferitelor aspecte ale relaţiei, deoarece simte că acesta ar putea fi mai bun decât ea.
De asemenea, Fecioara alege să fie supusă pentru că e de părere că e cel mai bun mod prin care poate arăta cât de loială este.

Balanţa


Femeia Balanţă se focusează pe ideea corectitudinii şi egalităţii, astfel încât îşi doreşte schimbări dinamice în relaţia sa. Pentru că este foarte diplomată, îşi va lăsa partenerul să-şi asume rolul dominant pentru o perioadă de timp şi să îşi aştepte rândul pentru a-l prelua. Deşi rolul de supusă în relaţie nu e ceva ce preferă, cu siguranţă o vei vedea din când în când că îşi lasă partenerul să ia anumite decizii, după care să se impună ea.


Peşti


Femeia Peşti e atrasă de ideea de a-şi face partenerul să simtă că domină şi că este iubit. Îl lasă să ia decizii importante şi să conducă pentru că acesta este modul ei de a-i demonstra că îl iubeşte. Pentru că e destul de nehotărâtă şi plină de compasiune, vrea să îi facă pe plac celui de lângă ea emoţional şi fizic. Totul, însă, se întâmplă cu măsură!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod