Dragoste adevărată sau pasiune trecătoare? Află ce reprezinți pentru el, în funcție de zodia lui

Fiecare zodie are propriul mod de a-și exprima sentimentele. Pentru unii bărbați poate fi dragoste adevărată, pentru alții... o simplă pasiune de moment. Cum să-ți dai seama ce simte pentru tine!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nativul din Berbec își va reorganiza tot programul pentru a-și face timp pentru tine și va parcurge distanțe lungi pentru a te vedea.

E mai mult decât fericit să depună eforturi pentru a petrece timp cu tine. Există momente când simte că nu e el, parcă pur și simplu plutește. Pentru el, dragostea e un drog și se comportă ca atare atunci când e îndrăgostit.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă te iubește cu adevărat, bărbatul Taur te va apăra chiar și atunci când nu ai dreptate.

De asemenea, e mult mai deschis și mai dispus să încerce lucruri noi. În general, îi place ce îi place și nu simte nevoia să-și extindă interesele, dar acum, există un nou interes pentru el: dragostea. Și va face orice în numele ei!
 

Citește și: Zodii care se enervează din orice. Berbecul câștigă detașat!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Când e îndrăgostit cu adevărat, inima lui bate în același timp cu inima ta.

E atât de îndrăgostit încât nu se plictisește nici măcar atunci când faceți împreună cele mai plictisitoare lucruri, cum ar fi să întindeți rufe sau să faceți curat în casă. Să fie alături de tine e suficient pentru ca totul să fie distractiv.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul nu numai că vrea să fii fericită, ci te lasă și să îl faci fericit.

De obicei, are tendința de a avea grijă de toți ceilalți și se poate neglija pe el însuși. Dar, când e îndrăgostit, îți permite să ai grijă de el și să îl protejezi. Are deplină încredere în tine și nu se mai uită în urmă. Acum este mult prea emoționat de povestea voastră de iubire și nu se mai gândește la eșecurile din trecut.

Leu(22 iulie - 22 august)

Chiar dacă ești enervantă și, uneori, insuportabilă, bărbatul Leu nu se poate sătura de tine.

Dacă nu te-ar iubi, de ce i-ar mai plăcea să stea în preajma ta? Lucrurile care l-ar opri în mod normal nu îl descurajează să fie într-o relație cu tine și să-și dorească să te vadă tot mai des. Pur și simplu te adoră cu bune și cu rele!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă e într-adevăr îndrăgostit de tine, bărbatul Fecioară se simte suficient de confortabil în prezența ta încât are curajul de a-și arăta adevăratul sine.

Știe că defectele lui îl fac să fie mai interesant. Brusc, nu mai simte nevoia să se schimbe pentru a părea perfect și nu vrea să te schimbe nici pe tine. Această acceptare sinceră e mai mult decât o dovadă că te iubește cu adevărat.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă bărbatul din zodia Balanță nu simte că trebuie să fie de acord cu tine cu privire la orice, e semn bun!

De regulă, nu îi place conflictul și îl evită cu orice preț. Dar, cu tine, simte că poate avea o opinie diferită fără să pună în pericol sentimentele pe care ți le poartă sau pe care i le porți tu. Se simte liber să spună ce gândește, fără să îi fie teamă că acele lucruri sunt greșite sau că vor fi folosite împotriva sa. Simte că poate fi sincer cu tine și că nu îl vei judeca pentru asta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă într-adevăr e îndrăgostit de tine, bărbatul Scorpion nu se satură să te privească.

De fiecare dată când se uită la tine, te vede mai frumoasă și mai interesantă. Nu întoarce niciodată privirea atunci când ochii lui se întâlnesc cu ai tăi, deoarece simte că acel contact vizual vă va lega pentru totdeauna. Ar da orice pentru a sta cu tine în brațe privindu-te la nesfârșit. Dacă nu ești atentă, te va transforma în muza lui despre și pentru care va scrie poezii și cântece.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă încearcă să te facă mereu să râzi și nu se poate abține din a te tachina, e clar că este îndrăgostit.

Să fie amuzant e o parte importantă a procesului de flirt pentru bărbatul Săgetător. Știe că simțul umorului este o abilitate atrăgătoare și faptul că știe ceea ce te face să râzi este un semn că te cunoaște cu adevărat. Când te face să râzi până îți dau lacrimile, se simte ca și cum ar fi obținut ceva extrem de important.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Îl vezi agitat astfel încât se simte rău fizic atunci când e în preajma ta? Ei bine, asta înseamnă că e într-adevăr îndrăgostit de tine.

Pentru el, dragostea e ca o boală, se va opri doar în momentul în care va începe să se relaxeze și să se simtă confortabil cu tine. E mult prea îngrijorat de ceea ce crezi despre el, lucru care îl face să fie stresat și anxios. Cu toate acestea, dragostea merită această senzație incomodă de la început!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Bărbatul Vărsător are tendința de a se distanța atunci când lucrurile devin prea emoționale, dar nu va putea face asta atunci când el e cel sentimental.

Dacă e într-adevăr îndrăgostit de tine, îți va arăta cât de mult îi pasă de tine. Nu îi va fi ușor să se deschidă cu privire la ceea ce simte, dar știe că dacă nu o va face, va pierde totul. E sincer cu el însuși și cu tine.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Bărbatul din zodia Pești va fi mai prezent și nu se va mai retrage în lumea lui fantezistă la fel de des ca înainte.

Toate astea pentru că e într-adevăr îndrăgostit de tine și, acum, tu ești muza lui și se concentrează pe ce are în față. Se gândește mereu la tine și te lasă să știi acest lucru prin apelurile și mesajele pe care ți le dă.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod