Cum săruți în funcție de zodie

Un sărut perfect poate veni în mod natural pentru unele persoane, iar altele ar avea nevoie de îmbunătățiri. Însă știi cum săruți în funcție de zodie?

1. Berbec: pasional


Nativii în Berbec sunt responsabili, iar acest lucru nu este deloc diferit atunci când vine vorba de sărut. Aceștia se sărută de parcă ar fi într-un film: multă acțiune, unghiuri, mișcări dramatice ale capului. 

2. Taur: imită sărutul partenerului


Taurul este în mod tradițional o zodie încăpățânată, însă devine un cameleon când vine vorba de arta sărutului. Se adaptează pentru a-și complimenta partenerul, pentru că știe că îl va impresiona și va veni înapoi pentru mai multe săruturi.

3. Gemeni: sărutări dulci și scurte


Gemenii ating perfecțiunea când vine vorba de sărutat. Îi țin capul partenerului în mâini și au abilitatea de a progresa de la un sărut franțuzesc la o adevărată artă a sărutului.
Le plac sărutările scurte, care îi fac pe parteneri să-și dorească mai mult.

4. Rac: delicat, cu mușcături ușoare


Racul este un visător, căruia îi place să se sărute gentil, terminând sărutul cu o mușcătură ușoară. Pentru unele persoane, combinația de gură deschisă cu dinți strânși poate fi puțin enervantă sau chiar dureroasă, dar Racului îi place.


5. Leu: jucăuș, dar sălbatic


Leul vede sărutul ca pe un joc dintre pisică și șoarece. Iar partenerul său este șoarecele. Îi place când partenerul pare greu de impresionat, pentru că îl percepe ca fiind o pradă. Însă nativul în Leu poate fi un pic zelos în departamentul gurii - uneori poți simți că acesta îți îngrijește toată cavitatea bucală.

6. Fecioară: conștientă de câte bacterii conține gura


Dintre toate semnele zodiacale, Fecioara are cele mai mici șanse să aibă un sărut lipsit de inhibiții. Nu este vorba despre faptul că nu este senzuală, doar că nu există suficientă apă de gură în lume pentru a-și depăși îngrijorările germofobe.

7. Balanță: dulce, moale și suculent


Balanțelor le place să se sărute și se și pricep la asta. Poate pentru că au avut parte de multă practică.
Însă tipul lor de sărut poate fi zgomotos.

8. Scorpion: dacă este vreo limită de trecut, un Scorpion o va face


Scorpionii sunt iubitori poetici, cunoscuți pentru stilul lor pasional. Nu le place să urmeze convențiile, așa că te poți aștepta la săruturi neobișnuite din partea lor. Le place să experimenteze, dar se pot plictisi destul de repede.

9. Săgetător: distractiv


Săgetătorii sunt sexy și amuzanți și te pot face să râzi în timp ce te sărută. Le place să găsească acele puncte în care te gâdili și să le sărute. Uneori pot deveni destul de intenși.

10. Capricorn: încredere și precizie


Capricornul se străduiește să fie bun la lucruri, așa că va face un efort să sărute bine. Este încrezător și te va întreba ce îți place.
Este capabil să ofere doar doza potrivită de atenție, îi place să se asigure că respirația sa miroase frumos și vine, de obicei, cu balsam de buze și gumă.

11. Vărsător: unicitate și surprize


Vărsătorii sunt inteligenți, delicați, dar pasionali. Când vine vorba de sărut, aceștia sunt imprevizibili, ceea ce face totul mai interesant. Îi place să inoveze, așa că nu știi niciodată la ce să te aștepți.

12. Pești: conexiune aparte


Stilul de sărutat al Peștilor este senzual și artistic. Le place să se sărute și să profite de toate formele atingerii și sunt mai mult decât fericiți să se sărute la prima întâlnire. Chiar și în primele 5 secunde. Aceștia își doresc o conexiune profundă și semnificativă, iar uneori folosesc săruturile ca modalitate de a obține ceea ce își doresc în acest sector.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod