Cum te porți atunci când te îmbeți, în funcție de zodia ta

Dacă ești curios/oasă să afli cum te porți atunci când te îmbeți, astrologia te poate ajuta. Fiecare semn zodiacal are propriul mod în care reacționează la anumite situații și stimuli.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Atunci când te îmbeți, ai tendința de a-ți asuma numeroase riscuri, lucru destul de îngrijorător.

Când ești în stare de ebrietate, devii și mai impulsiv decât ești deja și poți face nenumărate lucruri prostești. Speranța stă în prietenii tăi, care te vor împiedica să faci ceva ce ai putea regreta ulterior.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Beția pentru tine vine cu consecințe destul de blânde.

Râzi, flirtezi și apoi dintr-o dată parcă schimbi vitezele și intri în confruntări pe care doar tu le poți câștiga. E inutil pentru oricine să se certe cu tine, deoarece nu există nicio șansă să te facă să te răzgândești. Nu contează dacă te contrezi despre sport sau de unde poți cumpăra cele mai frumoase flori, cert este că vei face tot posibilul să ieși învingător/oare.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ești cunoscut/ă pentru dualitatea personalității tale, așa că dispoziția ta este mereu o surpriză, mai ales atunci când te afli în stare de ebrietate.

S-ar putea să fii la fel de sociabil/ă ca de obicei sau ai putea să te retragi și să plângi într-un colț. Nu există niciun motiv pentru care acționezi atât de diferit, dar asta îi împiedică pe oameni să știe la ce să se aștepte din partea ta.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ești unul dintre oamenii care încep să vorbească și nu se mai pot opri din asta atunci când au băut prea mult.

Parcă îl ții ostatic pe cel din fața ta în timp ce tu spui tot ce îți trece prin cap. Îi spui ce simți, de ce ai suferit în trecut, cât câștigi și multe altele.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ești foarte distractiv/ă atunci când te îmbeți.

Lași deoparte toate inhibițiile și îi faci pe toți să râdă cu lucrurile amuzante pe care le spui și le faci. Ești gălăgios/oasă și nu-ți pasă deloc ce crede lumea. Ceea ce este surprinzător este că, indiferent cât de mult scapi lucrurile de sub control, reușești în continuare să arăți bine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Atunci când te îmbeți, devii zâmbitor/oare și pare că te distrezi de minune.

Dar, a doua zi, te vei gândi la ce ai spus sau ai făcut și te vei simți extrem de vinovat/ă. Poți începe chiar să-ți ceri scuze față de cei care ar fi putut fi afectați de comportamentul tău, dar, de obicei, este complet inutil.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Scapi de multe inhibiții atunci când bei.

Dacă în mod normal nu ești cineva care se distrează cu necunoscuții, o vei face atunci când ești în stare de ebrietate. Flirtezi și nu-ți poți ține mâinile departe de cei din jurul tău. Din fericire, o faci pentru a te simți bine, deci nu există de obicei un comportament negativ și agresiv. S-ar putea să existe unele lucruri pe care le vei regreta a doua zi dimineața, dar nu e nimic atât de grav.

Citește și: Calitatea ta numărul 1 pentru care ești atât de iubită, în funcție de zodia ta

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Deoarece ești o persoană foarte pasională și profundă, nu este suprinzător faptul că devii și mai și atunci când te îmbeți.

Problema este că există momente în care direcționezi acea intensitate către tine și devii autodistructiv/ă. Îți amintești de toate greșeșile pe care le-ai făcut și poți deveni nesigur/ă. A trăi în trecut nu e un lucru bun, mai ales atunci când e provocat de alcool.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Crezi că ești sufletul petrecerii atunci când te îmbeți, dar adevărul este că te afunzi în subiecte precum viața sau universul.

Discursurile tale nu sunt amuzante, ci enervante. Ești mult mai distractiv/ă, amuzant/ă și interesant/ă atunci când nu bei.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Când te îmbeți, devii o persoană care crede că le știe pe toate.

De fapt, nu una care se mulțumește că le știe pe toate, ci una care trebuie să și demonstreze asta celorlalți. Îți etalezi inteligența și abilitățile de parcă ai fi la un interviu de angajare, nu la o petrecere. Dacă ești singur/ă acasă și te îmbeți, vei încerca să finalizezi proiecte care păreau imposibile, dar acum par complet realizabile.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Oricât de mult îți plac oamenii, nu prea îți place să fii în preajma lor atunci când te îmbeți.

Îți place să te întinzi pe canapea, să te uiți la un film și să te relaxezi. Iubești compania oamenilor, dar dacă vrei să bei ceva, preferi să o faci singur/ă.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă nu ai avut curajul să îi spui fostei/fostuli ce crezi cu adevărat despre ea/el, o vei face când te îmbeți.

O să îi spui tot ce simți fără rețineri. Starea de ebrietate e o stare plină de inspirație și curaj în cazul tău.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod