luna plina

Cum te afectează Luna Plină în Fecioară din 27-28 februarie, în funcție de zodia ta

Semnul tău zodical poate resimți efectele Lunii Pline din 27-28 februarie. Află cum te va afecta!
Luna Plină din Fecioară va avea loc în perioada 27-28 februarie 2021, iar energia sa este mutabilă, blândă și feminină. Luna Plină din februarie va urca în zodia Fecioarei și va fi în armonie cu Soarele aflat în zodia Pești.

Cum te afectează Luna Plină în Fecioară din 27-28 februarie:

 


Berbec


Luna Plină din Fecioară îți aduce și confuzie, dar și claritate. Asta înseamnă că vei înțelege lucrurile în felul tău. Reflectezi în interior, apoi exprimi în exterior ceea ce ai descoperit.
 

Taur


Ești un semn de pământ ca Fecioara, ceea ce înseamnă că ești foarte practic. Aplică acest lucru și în ceea ce privește sentimentele pentru a le da sens și pentru a-ți aduce liniște. Deschide-te în fața celorlalți, asta îți poate consolida relațiile.

Gemeni


Revelațiile aduse de această Lună Plină sunt stimulatoare mental pentru tine. Găsirea echilibrului dintre Luna în Fecioară și Soarele în Pești este ca un puzzle. Când îl rezolvi, vei obține o imagine frumoasă.


Rac


Găsirea echilibrului dintre sensibilitatea ta și natura practică a Fecioarei este exact ceea ce ai nevoie în acest moment. Emoțiile tale sunt întemeiate, dar întâlnirea lor cu o anumită logică te va împiedica să fii prea impulsiv. Orice întrebare care îți trece prin cap acum va primi un răspuns rațional din partea ta, rămânând totuși fidel inimii tale.

Citește și: Ce se întâmplă dacă te căsătorești cu o persoană cu aceeași zodie ca tine? Află răspunsul aici!
 

Leu


Ești un expert în exprimarea exterioară. Acum este momentul să o echilibrezi cu o reflecție interioară.
Gândește-te la ceea ce vrei cu adevărat în viață, astfel încât să nu te plimbi fără vreun scop. Gândește-te la modul în care ceea ce faci îi afectează pe ceilalți, astfel încât sentimentele nimănui să nu fie rănite accidental.

Fecioară


Luna este în semnul tău. Lasă toată energia ei să vină la tine. Barierele se vor ridica puțin și te vei elibera de o parte din rigiditate. Lasă imaginația și intuiția să intre în lumea ta a regulilor și a rațiunii, pentru că acest lucru poate duce la o armonie care îți va deschide mintea către posibilități la care nu te-ai gândit până acum.
(Citește continuarea în pagina următoare)
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod