Cum se poartă zodiile atunci când se află în preajma unei persoane pe care nu o suportă

Fiecare semn zodiacal este diferit, dar un lucru este valabil pentru toate: fiecare dintre ele va avea la un moment dat de-a face cu cineva pe care nu-l poate suporta.


Iată cum acționează zodiile atunci când trebuie să stea în preajma cuiva pe care îl urăsc, conform astrologiei!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul nu e prea sigur că poate fi politicos în jurul persoanelor pe care le urăște, așa că încearcă să se distanțeze cât mai mult de ele.

Nu îi va evita tot timpul, pentru că nu vrea ca viața lui socială să aibă de suferit doar pentru că s-ar putea să existe riscul să se întâlnească cu cineva pe care îl urăște. Cu toate acestea, încearcă să stea cât mai la distanță. Dacă nu va putea evita întâlnirea, va fi cât se poate de distant, atât emoțional, cât și fizic. S-ar putea să dea răspunsuri de complezență și foarte scurte, însă doar dacă este absolut necesar.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul își vede de drum și ignoră persoana pe care nu o suportă.

Nici nu-i pasă cât de meschin pare făcând asta, atât timp cât o urăște din suflet. Și, este nevoie de mult pentru ca el să ajungă să urască pe cineva, așa că există șanse mari ca el și acea persoană să fi avut lucruri importante de împărțit în trecut. Și există, de asemenea, o mare șansă să fi încercat să rămână prieteni, însă să nu fi funcționat. Așadar, după ce s-a resemnat cu acest sentiment de ură, vrea să îi transmită mesajul că este mort pentru el!
 

Citește și: Bărbatul perfect pentru tine, în funcție de zodia ta

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni și-ar dori pur și simplu să poată ignora persoanele pe care le urăște, dar este mult mai plăcută răzbunarea pentru el.

Acesta este motivul pentru care rețelele de socializare pot fi atât de periculoase pentru el. Sigur, știe cum să le folosească pentru distracție, dar știe, de asemenea, că etichetarea persoanelor pe care le urăște în postările sale cu subînțeles este foarte eficientă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racului chiar nu îi place să folosească cuvântul ură, dar uneori este o modalitate bună de a descrie ce simte față de cineva.

Cu toate acestea, atunci când trebuie să stea în preajma unei persoane pe care nu o suportă, este foarte puțin probabil să facă ceva în acest sens. Va păstra sentimentele doar pentru el și va spera ca timpul să treacă rapid. Crede că ura îi provoacă riduri și îi aduce un stres inutil vieții. Cu siguranță o face, dar, la fel se întâmplă și cu interiorizarea sentimentelor reale.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul nu își poate ascunde sentimentele și cu siguranță va arunca priviri ucigătoare persoanelor pe care nu le suportă.

Dacă este provocat, va chema persoanele pe care le urăște și va începe o ceartă aprinsă. De asemenea, obișnuiește să bârfească cu prietenii despre acei oameni pe care nu-i suportă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara nu are timp să urască oamenii, este doar o pierdere de timp pe care l-ar putea petrece făcând ceva pozitiv pentru ea.

Când e în preajma cuiva pe care nu-l suportă, pur și simplu se preface că nu există. Îi place sau nu, e incredibil de meschină, așa că nu este ceva neobișnuit să ignore intenționat pe cineva de care nu-i place atunci când îi pune o întrebare sau trece pe lângă ea.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța urăște dramele, dar există momente în care pur și simplu nu se poate abține.

Ori de câte ori e în preajma unei persoane pe care nu o suportă, nu poate să nu se ciondănească de parcă ar fi un copil. Se enervează ușor sau chiar se ridică și pleacă atunci când încep să vorbească. Știe că irascibilitatea sa poate fi cu adevărat nepoliticoasă, dar nu îi pasă.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul nu are timp să urască pe cineva.

Dacă urăște pe cineva, este foarte probabil să-i spună direct și să meargă mai departe. S-ar putea să-i fie greu la început, dar amândoi vor fi mult mai fericiți când nu vor mai avea de-a face unul cu altul. Nu e genul de persoană care va forța o prietenie sau orice fel de relație. Preferă să fie cunoscut drept cel mai cinstit și direct om din grup.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorului nu îi place să urască oamenii pentru că simte că astfel aduce un nor negru peste viața sa.

Știe că el va pierde dacă investește timp și energie pentru a urî pe cineva. Asta nu înseamnă că suportă pe toată lumea. Când e în preajma cuiva pe care pur și simplu îl urăște, de obicei părăsește încăperea sau va alege să-l ignore în loc să înceapă o dispută.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornului nu îi plac confruntările, dar nici nu e cineva care suportă sau acceptă nedreptatea.

Dacă simte că persoana pe care nu o poate suporta continuă să-i facă viața dificilă, cu siguranță îi va spune ceva și va clarifica lucrurile. Când urăște pe cineva, preferă să fie sincer în legătură cu asta în loc să se învârte în jurul tufișului.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul optează pentru abordări mai subtile ale urii sale.

Asta nu înseamnă că nu urăște pe nimeni, dar crede că nu toată lumea trebuie să știe că urăște pe cineva. Când e în preajma cuiva pe care nu-l suportă, își va da ochii peste cap și va face fețe-fețe. S-ar putea să fie puțin agitat sau supărat și cu siguranță vor exista o mulțime de expresii exagerate și exasperate pe fața sa, dar aproape întotdeauna își va păstra comentariile pentru el.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Pești urăște gândul că cineva îl urăște, chiar dacă el o face la rândul lui.

Ori de câte ori de află în preajma unei persoane pe care nu o suportă, poate fi foarte manipulator. De fapt, ar putea fi chiar un șoc total pentru persoana respectivă să afle că nu o poate suporta. E genul de om care deși urăște pe cineva, va fi în continuare amabil și drăguț cu el, va zâmbi atunci când vorbește cu el și chiar se comportă ca un amic. Este un comportamnet manipulator clasic.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod