Cum să cucerești bărbatul Balanță. Cele mai bune sfaturi de seducție

Descoperă cum să cucerești bărbatul Balanță urmând câteva trucuri utile!

Ești îndrăgostită de un bărbat din zodia Balanță? Iată cele mai bune sfaturi de seducție!

Nativul din Balanță e genul de bărbat care nu poate supraviețui singur prea mult timp. Astfel, va căuta întotdeauna o parteneră nouă imediat ce iese dintr-o relație. Cu toate acestea, trebuie să știi că acest bărbat e foarte obiectiv și rațional, astfel că analizează totul cu atenție înainte de a lua o decizie.

Cel mai rapid mod de a trezi interesul și iubirea unui bărbat din zodia Balanță este să-ți păstrezi misterul în timp ce-l seduci cu zâmbetul și ochii. Conversațiile pe care le porți cu el trebuie să fie scurte, dar de neuitat. Senzația pe care trebuie să i-o lași trebuie să îl copleșească, lăsându-l să se întrebe de ce ești atât de diferită de celelalte femei pe care le întâlnește în viața de zi cu zi. Flirtează, astfel încât, pentru o clipă, să creadă că el este centrul universului, cel puțin universului tău. Apoi, îndepărtează-te de el și dă-i ocazia să te privească de la distanță cum strălucești!

Cum să cucerești bărbatul Balanță - Învață să flirtezi


Pentru bărbatul Balanță, flirtul este o artă și îi place să fie alături de oameni care au abilități deosebite de seducție.

Dacă nu ești prea bună la flirt, lasă-l pe el să preia conducerea. Îl interesează mai mult să te farmece decât să îl farmeci tu, dar, într-adevăr, s-ar bucura dacă ar exista un schimb verbal bun între voi. Este important, totuși, să îți amintești că pentru el acesta este doar un joc. Deci, bucură-te de moment, dar nu îl lua prea în serios.

Citește și: De ce zodia Balanţă este cea mai bună?

 

Cum să cucerești bărbatul Balanță - Fii interesantă


Ca să îl faci să se îndrăgostească de tine, trebuie să pari interesantă pentru el. Bărbatul Balanță este foarte curios și vrea să fie alături de cineva care își extinde orizonturile în permanență. Trebuie să ai ceva unic, chiar și un un hobyy care este nou și atractiv pentru el. De asemenea, este important să arăți că ești inteligentă. Un bărbat Balanță trebuie să fie stimulat intelectual. Vorbește despre lucruri pe care le știi bine, pentru că Balanța are, în general, cunoștințe despre multe lucruri diferite.

El va fi extrem de fericit să discute cu tine despre orice, indiferent dacă este vorba despre un interes de-al tău sau despre vreo teorie conspirațională.

Cum să cucerești bărbatul Balanță - Fii manierată


Ca să cucerești un bărbat din zodia Balanță, este crucial să ai bunele maniere. Acest nativ va fugi fără să se uite în urmă dacă ești nepoliticoasă sau grosonală prin comportament sau limbaj. Curtoazia și armonia contează pentru el mai mult decât orice, așadar chiar e important să știi cum să te comporți în societate. Cel mai important lucru este să fii politicoasă față de alții, cum ar fi chelnerița de la restaurant. Dacă ești nepoliticoasă, mai ales în public, el va intra în pământ de rușine. Nu va spune nimic atunci, dar nici nu vei mai auzi de el după acea întâlnire. Nu uita să spui vă rog și mulțumesc, alături de un zâmbet plăcut.

Cum să cucerești bărbatul Balanță - Îmbracă-te bine


Dacă vrei să îi atragi atenția, este important să acorzi o atenție deosebită felului în care arăți.

Un bărbat Balanță va băga imediat de seamă aspectul tău fizic. El caută pe cineva care să fie îngrijit și îmbrăcat oarecum conservator. Pentru el, modul în care arată în public este extrem de important, iar asta include și persoana cu care este văzut. Dacă ești o apariție ștearsă, nu îi vei trezi niciun interes.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Cum să cucerești bărbatul Balanță - Fii misterioasă


Bărbatul Balanță vrea să te seducă, nu să fie sedus. Dacă ești misterioasă și pari neinteresată de el, îl vei face să te dorească și mai mult. Pe de altă parte, dacă ești prea distantă, s-ar putea să creadă că nu are nicio șansă cu tine. Nu face tu prima mișcare, chiar dacă îl dorești din tot sufletul. Dar, dacă face un gest romantic și îți arată că te place, atunci intră în jocul lui. Acest lucru îl va încuraja să continue.

Cum să cucerești bărbatul Balanță - Fii puțin obraznică


Un bărbat Balanță este, de obicei, destul de conservator și este în permanență preocupat de imaginea lui în public.

Cu toate acestea, din când în când își dorește să fie altfel. Așadar, să fii puțin obraznică, însă nu exagerat, e o idee excelentă. Se va bucura să faci ceva ușor rebel și să îl încurajezi să se lase purtat de val și nebunie din câdn în când. Trebuie să fie ceva ce poți face fără să fii văzută de nimeni, astfel el nu se va simți jenat. Va fi secretul vostru!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod