Cum să ai liniște în cuplu, în funcție de zodia ta

Abilitatea de a menține liniștea este foarte importantă în orice relație, mai ales atunci când un mic dezacord se poate transforma într-o problemă majoră. Conflictele se înrăutățesc adesea atunci când nu ai grijă să te oprești la timp!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Persoanele născute în zodia Berbec sunt foarte ocupate și știu că o discuție îndelungată nu este utilă în rezolvarea unui conflict.

Cu cât durează mai mult, cu atât discuția va deveni mai aprinsă. Astfel, sentimentele pot fi declanșate și neînțelegerile vor fi inevitabile. Berbecii preferă să programeze o discuție și să stabilească o limită de timp pentru aceasta. Durata optimă este de jumătate de oră. Dacă este nevoie de mai mult, Berbecul este deschis să o mai lungească puțin.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Un Taur furios nu este cineva cu care dorești să porți o discuție.

Așa că, pentru a evita agravarea situației, va avea nevoie de un moment să se calmeze înainte de a purta o conversație. Dacă tot se va simți extrem de nervos, va lăsa discuția pe altădată. Faptul că se îndepărtează pentru a-și gestiona sentimentele poate ajuta la prevenirea unor reacții agresive.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Rezolvarea conflictelor de orice fel, dar mai ales în relații, este superputerea Gemenilor.

Sunt dotați în ale comunicării, așa că să mențină pacea în cuplu este ceva ce știu să facă instinctiv. Primul lucru pe care îl vor face Gemenii este să spună ce gândesc sincer, dar fără răutate. Nu vor să provoace nicio durere, vor doar să spună cum se simt și de unde li se trage.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racii nu vor să provoace o suferință inutilă cuiva drag.

Așa că, încearcă să abordeze problemele pe măsură ce ele apar. Racii nu vor să-și interiorizeze sentimentele și să aibă sentimente negative care să-i macine pe interior, așa că încearcă să nu țină ranchiună, să stocheze resentimente sau să se refugieze în furie sau dezamăgire. Racii vor să aibă un dialog deschis, nu să blocheze orice cale de comunicare.
 

Citește și: Genul de femeie cu care vrea să se căsătorească, în funcție de zodia lui

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul stă foarte bine la capitolul comunicare.

Ceea ce face pentru a menține liniștea într-o relație este să își asume întreaga responsabilitate pentru acțiunile, nevoile, comportamentul și cuvintele lui. Încearcă să folosească cât mai des pronumele „Eu”, astfel încât, atunci când își împărtășește gândurile și sentimentele, persoana iubită să nu se simtă atacată. Leul este capabil să creeze un mediu sigur pentru rezolvarea conflictelor.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioarele știu multe despre rezolvarea problemelor, așa că sunt foarte logice și practice atunci când vine vorba de rezolvarea conflictelor din relațiile lor.

Latura pragmatică a Fecioarei știe că, în loc să-i ceară persoanei iubite să se schimbe, mai bine îi sugerează să-și expună ideile și să-și arate contribuția pentru găsirea soluțiilor. Acționând împreună este un mod eficient de a trece prin orice provocare a relației. Fecioarele nu vor renunța la o relație atunci când aceasta devine dificilă, ci vor găsi modalități de a o repara.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele urăsc conflictele, dar când se întâmplă, știu că e mai bine să le rezolve decât să le evite.

Balanțelor le place ca lucrurile să fie corecte și echilibrate, așa că încearcă întotdeauna să acorde timp egal persoanei iubite, astfel încât să aibă posibilitatea de a discuta propriile preocupări, griji și soluții. Deoarece Balanțele sunt deschise în fața perspectivelor altor persoane, sunt, de obicei, deschise la ceea ce spune partenerul/a lor și vor lua în considerare orice sugestie.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii pot acționa uneori ghidați de durere sau furie, dar, deoarece această zodie este foarte inteligentă, știu să se abțină înainte de a spune vorbe prea mari sau de a lua măsuri extreme.

Scorpionii vor încerca să-și dea seama ce îi face să sufere înainte de a-și confrunta partenerul/a. Vor căuta soluții de care să beneficieze ambele părți. Scorpionii vor încerca, de asemenea, să nu judece, insulte, să fie respingători, ironici sau să-și dea ochii peste cap atunci când încearcă să rezolve un conflict.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Conflictele din cuplu îl fac pe Săgetător să se simtă foarte incomod.

Așadar, primul lui instinct este să nu se implice în discuții. Cu toate acestea, dacă relația lui înseamnă ceva pentru el, știe că este crucial să găsească o cale pentru o negociere pașnică. Săgetătorii au o minte deschisă, așa că atunci când încearcă să rezolve un conflict cu persoana iubită, o vor încuraja pe aceasta să fie sinceră. O vor asculta cu atenție pentru a o înțelege mai bine și pentru a vedea lucrurile din punctul ei de vedere.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Când încearcă să rezolve un conflict cu persoana iubită, Capricornul știe că nu trebuie să acorde situației respective o importanță mai mare decât relației lui.

Intenția sa va fi să rezolve o dispută spre satisfacția ambelor părți, nu doar a lui. Nu e interesat să câștige o ceartă dacă asta înseamnă să distrugă relația. Capricornii tind să-și planifice modul în care își vor aborda partenerul/a, vor sugera modalități de rezolvare a problemei și o vor rezolva la un moment dat.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii sunt capabili să rămână raționali și să nu-și piardă capul atunci când încearcă să rezolve un conflict cu partenerul/a lor.

Nu se așteaptă ca persoana iubită să le citească gândurile, așa că sunt foarte clari cu privire la ceea ce gândesc și simt. Nu aduc opinii ale altor persoane în discuție și nici nu folosesc comparații pentru a încerca să-și convingă partenerul/a să privească lucrurile din perspectiva lor. Mai presus de toate, Vărsătorii încearcă să nu-și acuze partenerul/a sau să-l pună la colț.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Când Peștii încearcă să rezolve un conflict în relație, ei se asigură că persoana de lângă ei știe că e iubită.

Peștii încearcă să transmită partenerului/ei lor cât de mult îl/o apreciază și cât de recunoscători sunt că există în viața lor. Dacă trebuie să-și ceară scuze pentru comportamentul lor, Peștii vor face acest lucru și vor recunoaște când greșesc. Cel mai important lucru este că nu vor avea discuții de acest gen dacă unul dintre ei este obosit și nici în dormitor, care este un sanctuar pentru Pești.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod