Cum reacționează zodiile când li se spune "Te iubesc"

Semnele zodiacale pot răspunde la afecțiune în câteva moduri destul de amuzante. Unele dintre acestea au orgoliul uriaș și se așteaptă să li se spună că sunt iubite de toată lumea din jurul lor, în timp ce altele sunt atât de șocate și neîncrezătoare încât trebuie să se asigure că au auzit corect. Mai jos poți vedea modul în care fiecare dintre zodii răspunde la "Te iubesc".

1. Berbec


Un Berbec îți va spune că te iubește mai mult. Niciun sacrificiu nu este prea mare pentru un Berbec îndrăgostit, mai ales atunci când persoana dragă îi spune că îl iubește.

2. Taur


Un nativ în Taur te va întreba dacă vorbești serios. Nu multe persoane sunt capabile să ajungă la inima Taurului, iar acesta se va grăbi să respingă semnele de afecțiune dacă nu este complet sigur că este ceea ce își dorește.

3. Gemeni


Gemenii vor spune că iubesc cum te-ai îmbrăcat, vremea de afară, prăjitura de pe farfurie. Cu alte cuvinte, Gemenii tind să evite să vorbească despre sentimente mai profunde și evită adesea subiectul.

4. Rac


Un nativ în Rac te va întreba dacă ești sigur. Racul este precaut cu inima lui și pune întrebări pentru a se asigura că partenerul nu se joacă cu el.

5. Leu


Un Leu va spune că i se pare normal, că toată lumea îl iubește. Adică un Leu se așteaptă să-l iubești oricum, indiferent dacă îi spui sau nu.

6. Fecioară


Un nativ în Fecioară îți va mulțumi. Acesta nu este neapărat cel mai vorbăreț dintre toate semnele zodiacale, dar apreciază iubirea ta.

7. Balanță


O Balanță se va gândi că trebuie să plece să facă ceva. Însă are acest comportament, deoarece fuge de angajamenetele profunde și de orice altceva care îi va face viața mai complicată decât crede că trebuie.

8. Scorpion


Atunci un Scorpion este îndrăgostit, este vorba despre o dragoste care nu pălește niciodată. Însă este nevoie de timp pentru a cunoaște cu adevărat un Scorpion, iar acesta nu va spune niciodată că te iubește prea repede.

9. Săgetător


Un Săgetător îți va spune că și el te iubește. Atunci când este îndrăgostit, acest semn zodiacal îi arată partenerului afecțiunea.

10. Capricorn


Un Capricorn îți va zice că știe. Capricornul este flatat atunci când îi zici că îl iubești, dar în sufletul său știa deja.

11. Vărsător


Un Vărsător te va întreba ce este iubirea. Vărsătorul este un filosof care pune la îndoială întregul concept.

12. Pești


Peștii urăsc să fie respinși, iar primul lor instinct este să se asigure dacă au auzit ce a zis partenerul înainte de a se grăbi să arate orice semn de afecțiune.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod