cele mai toxice cupluri din zodiac

Cele mai toxice cupluri din zodiac

Aceste relații nu vor funcționa niciodată pentru că zodiile implicate formează cele mai toxice cupluri posibile!
Cu toții ne dorim o relație cu cineva alături de care ne putem distra, dar pe care și să ne bazăm în același timp. Să avem parte de aventură, dar și de stabilitate. Cert este că putem fi îndrăgostiți nebunește de cineva, dar nici toată pasiunea din lume nu va fi suficientă pentru a menține relația dacă nu există compatibilitate.

Există 12 semne zodiacale, fiecare având propriile trăsături, dorințe și atitudine unică, împărțite în patru grupe de elemente.

 • Semne de Apă: Rac, Scorpion, Pești


Oamenii din această grupă sunt emotivi, sensibili, creativi și grijulii. Adoră intimitatea și conversațiile profunde. Au o inimă mare, sunt foarte pasionali și blânzi.

 • Semne de Foc: Berbec, Leu, Săgetător


Oamenii din această grupă sunt pasionali, puternici și hotărâți. Sunt ambițioși și născuți pentru a fi lideri. Sunt aventuroși și le place să-și trăiască viața la maximum.

 • Semne de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn


Oamenii din această grupă sunt practici și analitici, dar pot fi, de asemenea, foarte emotivi și sensibili.
Sunt nerăbdători și muncesc din greu. Le place stabilitatea și sunt înclinați să dobândească bunuri și bogății materiale.

 • Semne de Aer: Gemeni, Balanță, Vărsător


Oamenii din această grupă sunt revoluționari, intelectuali, creativi și analitici. Le place să dezbată idei și filozofii noi. Sunt vizionari și vor să schimbe lumea.

Citește și: Cum să-ți dai seama că e pregătit să vă mutați împreună, în funcție de zodia lui


Pe baza trăsăturilor lor, există puține perechi de zodii care au cea mai proastă compatibilitate și care se pot transforma în cele mai urâte coșmaruri.

Descoperă care sunt cele mai toxice cupluri din zodiac:

 

Leu și Rac


Leul este un semn de foc, iar Racul este un semn de apă. Leul își dorește aventură și să fie în centrul atenției, pe când Racului îi place să stea acasă și să se bucure de intimitate. Leul poate fi foarte vocal și își poate împărtăși prea direct părerile, ceea ce poate fi prea mult pentru sensibilul Rac care pune totul la suflet.

Racul rezistă un timp, dar începe încet să se îndepărteze.

Capricorn și Vărsător


Capricornul este un semn de pământ, iar Vărsătorul este un semn de aer. Așadar, Capricornul este lent și minuțios, îi place să facă planuri detaliate și nu tolerează schimbările, în timp ce Vărsătorul este un semn aventuros, foarte spontan care trăiește clipa. Capricornul dorește bogăție materială și își arată iubirea într-un mod fizic, practic. Vărsătorul are nevoie de dragoste profundă, își dorește pe cineva cu care să se poată conecta fizic, mental și spiritual. Nu îi pasă prea mult de mâncar, sex sau bani dacă va găsi pe cineva alături de care poate zbura și visa.

Fecioară și Gemeni


Fecioara este un semn de pămant, iar Gemenii un semn de aer. Fecioarele sunt practice și realiste, iar Gemenii sunt visători. Gemenilor nu le place să stea prea mult timp într-un singur loc și sunt mereu în mișcare, cred în idei și viziuni și nu le pasă de ce cred oamenii. Fecioarele sunt și ele visătoare, dar sunt foarte practice și se concentrează asupra rezolvărilor sarcinilor și problemelor.

Dacă Gemenii nu îi dau o mână de ajutor Fecioarei, ea va obosi și va pleca.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Balanță și Taur


Taurul este un semn de pământ și Balanța este un semn de aer. Nevoia de loialitate a Taurului poate fi prea copleșitoare pentru sociabila Balanță, iar nevoia Balanței de a avea mereu dreptate poate fi prea mult pentru încăpățânatul Taur. Ambele semne sunt foarte capricioase și nu sunt dispuse să facă compromisuri, nici măcar când vine vorba de culoarea perdelelor pe care trebuie să le cumpere pentru noua lor locuință.

Scorpion și Pești


Atât Scorpionul, cât și Peștii sunt semne de apă și, prin urmare, sunt extrem de sentimentale. Ceea ce le diferențiază este modul în care își exprimă sentimentele și emoțiile, în special în relații. Scorpionul poate fi imprudent, în timp ce Peștii sunt foarte blânzi. Ambele sunt zodii care iubesc libertatea, care au sentimente intense și care vor să-și trăiască viața la maximum.

Dar, Scorpionii au tendința de a deveni geloși, iar Pești ar putea fi copleșiți de faptul că aceștia își doresc tot timpul și atenția lor. În timp ce amândoi sunt în căutarea partenerului ideal, ambele zodii simt totul la un nivel mult prea profund și nu pot face față discordiilor.

Săgetător și Rac


Săgetătorul este un semne de foc, iar Racul este un semn de apă. Săgetătorului îi place sp exploreze și să aibă parte de experiențe noi, pe când Racul se simte cel mai confortabil în casă. Săgetătorul vrea să experimenteze sexual, iar Racul vrea să se conecteze profund și emoțional. Amândoi încearcă să se înțeleagă, dar imensele diferențe dintre ei îi despart până la urmă. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Yoyo pe 14 Iul 2020, 00:08
  te contrazic

  GCA2Cresesti la Fecioara- Gemeni. Eu cu sotul meu avem 28 de ani impreuna. Sa fim oareexceptia care confirma ,,regula,,?

  0
  0

 • Ursu pe 11 Iul 2020, 21:29
  Rac șotia capricorn soțul

  Suntem o pereche potrivit

  0
  0

 • Sednev pe 10 Iul 2020, 01:39
  Taur - Taur

  Dacă aceasta zodie este complet și bună pentru o viață de familie

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod