cele mai timide zodii

Cele mai timide 5 zodii. Ce le determină să fie atât de rușinoase

Există o diferență majoră între persoanele timide și cele introverite, chiar dacă oamenii confundă frecvent aceste două noțiuni.

Un introvertit are nevoie să petreacă mult timp de unul singur și poate deveni anxios atunci când e înconjurat prea mult timp de alte persoane. Pe de altă parte, o persoană timidă nu vrea neapărat să fie singură, dar poate fi ezitantă sau nesigură atunci când se află într-un grup.

Uneori, oamenii timizi se simt nesiguri, de parcă cuvintele lor nu sunt suficient de demne pentru a fi împărtășite sau doresc să se asigure că orice spun este corect și bine. Ei nu vor să încurce pe nimeni sau să eșueze, ceea ce poate pune foarte multă presiune asupra lor chiar și în cele mai nesimnificative interacțiuni.

Zodiile timide sunt adesea cei mai atenți oameni din jur, iar a nu răni pe cineva cu vorbele lor este unul dintre obiectivele principale.

Nu toți oamenii timizi sunt timizi în orice circumstanță, pot fi rușinoși în jurul străinilor, dar extrem de relaxați și deschiși atunci când sunt înconjurați de prieteni sau familie.

Din fericire, astrologia este un ghid care îți poate dezvălui dacă ești o persoană timidă sau nu și te poate ajuta să îi cunoști mai bine pe cei din jurul tău:

Fecioară


Fecioara pare uneori timidă deoarece gândește întotdeauna înainte de a vorbi. E foarte atentă la ceea ce spune și nu vrea să pară că nu știe despre ce vorbește. În plus, ea ia în considerare efectele pe care verbalizarea gândurilor lor le va avea asupra altor persoane sau chiar a lor.  Fecioara poate să ezite și să se gândească la ce va spune, lipsidu-i curajul de a se exprima, așa că îi va fi destul de incomod atunci când încearcă.

Rac


Racul poate părea timid pentru că el este un asculător grozav și îi pasă foarte mult de ceea ce îi împărtășesc ceilalți. Nu se grăbește să vorbească sau să întrerupă, așa că în marea majoritate a timpului se concentrează pe răspunsuri. Când Racul este tăcut, se întâmplă pentru că analizează și ia în considerare tot ce se întâmplă în jurul lui. Uneori, cea mai atentă și puternică persoană dintr-un grup este cea care ascultă liniștit în loc să încerce cu disperare să preia controlul discuției.

Citeşte şi: Semne că nu te-a uitat, în funcție de zodia lui

 

Pești


Peștii sunt foarte sensibili și vor încerca să-și protejeze sentimentele, ceea ce îi poate face să fie timizi. Aceștia au tendința de a se simți inconfortabil atunci când se află într-un grup de străini, ceea ce nu este deloc un lucru ciudat.

Ei nu se apropie de oameni pe care nu îi cunosc și nu fac primul pas pentru a se prezenta.

Capricorn


Capricornul are momentele lui de timiditate. Dacă se află într-o situație care e în responsabilitatea lui, cum ar fi o petrecere pe care o organizează sau o prezentare la locul de muncă, se descurcă foarte bine. Dar, dacă îl scoți din elementul lui, atunci poate deveni timid. Poate fi un lider excelent, dar, din cauza dualității lui sociale, trebuie să depună mai multe eforturi pentru a dovedi acest lucru.

Scorpion


Timiditatea Scorpionului poate fi privită uneori drept aroganță sau superioritate. Scorpionul nu se lasă intimidat, de fapt, este unul dintre cei mai curajoși oameni pe care ai putea să-i întâlnești, doar că uneori poate fi tăcut.

El poate fi misterios și poate nu vrea să-și împărtășească secretele imediat după ce cunoaște o persoană. Este nevoie de multe pentru ca el să aibă încredere în cineva, astfel încât poate părea timid și liniștit. Există, însă, momente în care ar prefera să nu vorbească deloc. Dacă trebuie să-și facă ordine în gânduri, cel mai bine este să fie lăsat în pace o perioadă.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    


 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod