relatii de prietenie intre zodii

Cele mai surprinzătoare 10 relații de prietenie dintre zodii

Deși poate părea ciudat, relația de prietenie dintre aceste zodii funcționează perfect!

Compatibilitatea zodiacală nu este doar pentru relații romantice, aceleași reguli se aplică și pentru prietenii. Conform astrologiei, există câteva semne zodiacale care, pe bază trăsăturilor lor de personalitate, nu ar trebui să se înțeleagă. Cumva, însă, aceste zodii leagă cele mai strânse și frumoase relații de prietenie.

Vrei să afli care este diferența între prietenie și dragoste? Intră în discuție pe forumul Eva.ro.

Pești și Vărsător


Cei doi ciudați ai zodiacului pot ridica mari semne de întrebare atunci când sunt văzuți împreună. Oare despre ce pot discuta ei doi? Sigur, Vărsătorul nu va înțelege tot timpul starea emoțională a Peștilor, dar în ceea ce privește inteligența și umorul sunt inseparabili. În momentul în care Vărsătorul simte că s-a creat o legătură și începe să se simtă confortabil în prezența Peștilor, treptat îi va lăsa să îl cunoască în profunzime. Peștii sunt răbdători și relaxați, așa că sunt candidații perfecți pentru postul de prieteni.

Vărsător și Fecioară


Aceste zodii se înțeleg doar pentru că ambele sunt foarte inteligente. Această pereche este, de fapt, una dintre cele mai populare atunci când vine vorba de prietenie.

Când se reunesc, vei fi uimit de planurile lor de a schimba lumea, de discuțiile lor despre evenimentele actuale și de aprecierea pe care o au reciproc una față de cealaltă. Ambele zodii posedă un nivel ridicat de cunoștințe asupra unor subiecte și interese similare.

Balanță și Scorpion


Aceste zodii se înțeleg atât de bine pentru că amândouă vor totul sau nimic. Intensitatea nativă a Scorpionul și devotamentul consecvent al Balanței sunt rețeta perfectă pentru o prietenie valoroasă. Aceste semne sunt mereu alături unul de celălalt, nu pentru că trebuie, ci pentru că așa simt.

Leu și Fecioară


Aceste zodii formează una dintre cele mai longevive prietenii din întreg zodiacul. În ciuda nevoii constante de practică și logică a Fecioarei și nevoia Leului de atenție și afecțiune, aceștia doi vor fi mereu cei mai buni prieteni. Fecioara urmează atent planurile, iar Leul adoră consecvența și obiectivele orientate spre oameni. Leul este un om de carieră foarte ambițios, Fecioara iubește pe oricine care își cunoaște direcția în viață. De regulă, Fecioara are o un cuvânt foarte puternic de spus și poate face orice Leu să o asculte și să o ia în considerare.

Berbec și Taur


Aceștia doi găsesc echilibrul perfect între a oferi și a primi. Berbecul are capacitatea de a-i arăta Taurului beneficiile eliberării și de a nu lua viața atât de în serios. Taurul îi poate arăta Berbecului cum să își atingă obiectivele mai eficient și mai consecvent. Indiferent de cât de mult îi place Taurului ca mediul lui să fie unul controlat și organizat și de jurământul Berbecului de a nu accepta niciodată ordine de la nimeni, relația celor doi funcționează de fapt.

Leu și Rac


Această prietenie este alimentată de bunătatea celor doi. Racul este foarte amabil și bun, iar Leul este foarte sufletist. Deși pentru un Leu nu este foarte important să se exprime emoțional, Racul are capacitatea de a ajunge la acea latură a sa și de a-l face din când în când să comunice sincer cu privire la ceea ce simte cu adevărat. Leul este orientat spre acțiune, în timp ce Racul este condus de emoții. De-a lungul timpului, cei doi au reușit să lase diferențele deoparte și să scoată la iveală unul de la celălalt lucruri pe care nimeni nu le-ar putea descoperi. Leul îi oferă Racului putere și încredere pentru a înfrunta lumea fără teamă, iar Racul îi oferă Leului mediul ideal pentru a-și exprima sentimentele.

Leu și Capricorn


Motivul pentru care aceste două zodii se înțeleg atât de bine sunt banii. Ei formează cea mai grozavă echipă de afaceri. Cu ambiția și determinarea nativă a Leului și cu etica și energia Capricornului, aceștia doi pot construi un imperiu împreună. Lăsând discuțiile de afaceri deoparte, cei doi sunt prieteni buni. Leul adoră conversațiile cu nativul din Capricorn și admiră faptul că acesta apreciază lucrurile simple în viață. Capricornul este cel mai mare fan al Leului, este efectiv fascinat de modul în care acesta duce o suferință și luptă cu durerea în timp ce pare cu adevărat fericit.

Berbec și Pești


Trăsăturile și personalitățile acestor două zodii se atrag reciproc, indiferent de situație. Fiecare semn are ceea ce dorește celălalt să aibă. Peștii sunt fascinați de dominația Berbecului și dorește să poată face și el același lucru cu privire la anumite aspecte ale vieții lor. Berbecul este fascinat de transparența emoțională a Peștilor și dorește să se poată exprima la fel de liber ca și ei. Cei doi leagă una dintre cele mai frumoase prietenii din zodiac pentru că o completează cu lecții de schimbare a vieții, sprijin necondiționat și experiențe care îi determină pe amândoi să fie altfel.

Berbec și Scorpion


Acest duo este unul foarte puternic, pentru că ambele zodii iubesc puterea. Odată ce își unesc forțele, pot realiza lucruri grozave. Prietenia dintre ei poate fi descrisă ca două piese care lipsesc din fiecare puzzle. Aceștia ar putea conduce lumea împreună, odată ce decid când îi vine fiecăruia rândul să se impună.

Scorpion și Săgetător


Ambele semne doresc ceea ce are celălalt. Scorpionul își dorește carisma Săgetătorului, iar Săgetătorul este atras de misterul Scorpionului. Săgetătorul este predispus la îndoieli și frică, pe când Scorpionul este cel mai optimist dintre zodii, trăiește pentru aventură și se străduiește în permanență să trăiască cea mai bună viață. Aceștia doi sunt o sursă de inspirație unul pentru celălalt.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod