cele mai puternice cupluri din zodiac

Cele mai puternice cupluri din zodiac

Cele mai puternice cupluri se văd cu ochiul liber. Cunoști un astfel de cuplu. Cu toții știm cel puțin un astfel de cuplu!

Este vorba despre acel cuplu care e împreună de atât timp încât nu-ți mai amintești perioada în care nu erau împreună. E cuplul format din doi oameni fie aproape identici, fie prea diferiți.

Din exterior, cei doi nu par să se potrivească, ci chiar se potrivesc.



O modalitate de a afla dacă un cuplu este cu adevărat compatibil este să ne uităm la semnele lor zodiacale.

Ești curios/oasă să afli ce zodii formează acele cupluri puternice pe care le vei invidia mereu? Aruncă o privire asupra acestor 7 cupluri în care ți-ai dori să te afli!

  • Cele mai puternice cupluri din zodiac


Taur și Rac


Încăpățânatul și loialul Taur și sensibilul Rac sunt amândoi grijulii și amabili cu ceilalți.
Asta înseamnă că și unul cu celălalt într-o relație vor fi la fel.

Formează genul de cuplu care îi face geloși pe toți cei din jur. De ce? Pentru că mereu sunt pasionali și îndrăgostiți unul de celălalt.

Gemeni și Berbec


Gemenii și Berbecul sunt independenți și foarte plini de viață. Berbecul are un simț de aventură încurajat de Gemeni, astfel încât momentele dintre ei sunt pline de entuziasm.

Berbecul și Gemenii formează un cuplu dispus oricând să încerce lucruri noi, pentru că cei doi știu mereu că se pot baza unul pe celălalt.

Leu și Leu


Partenerul perfect al unui Leu este cineva la fel de încrezător și ambițios ca și el. Da, adică tot un Leu.

Cuplul lor este perfect pentru că cei doi se vor motiva reciproc în orice. Îl vor trata pe celălalt ca pe un rege sau regină, iar atunci când vine vorba de fericirea celuilalt nu se vor mulțumi niciodată cu puțin.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Fecioară și Fecioară


Fecioarele găsesc confort în alte Fecioare, deoarece se potrivesc cu mintea lor logică și analitică.

Amândoua se înțeleg de minune atunci când vine vorba de planuri și programe. Deși e posibil să nu-și arate afecțiunea în public, ele știu deja ce simt una pentru cealaltă și nu au nevoie de demonstrații.

Balanța și Capricorn


Balanța și Capricornul sunt un exemplu clasic de "contrariile se atrag" care funcționează de fapt. Balanța e foarte sociabilă și îi place să stea în jurul oamenilor, în timp ce Capricornul preferă singurătatea și independența.

Balanța este indolentă, vorbăreață și leneșă. Capricornul este sever și neîncrezător, dar muncitor.
Acesta este exact motivul pentru care natura optimistă a Balanței poate relaxa Capricornul, iar Capricornul poate încuraja Balanța să muncească mai mult. Se echilibrează reciproc!

Scorpion și Săgetător


Independența este o trăsătură pe care Săgetătorul și Scorpionul o au în comun, dar atât.

Scorpionul este extrem de ancorat în realitate, pe când  Săgetătorul este foarte imatur. Scorpionul este foarte expresiv când vine vorba de sentimente, pe când Săgetătorul ține totul în el.

Dar, când vine vorba de iubire, ambii  sunt prudenți și își protejează inimile. Cei doi nu sunt genul care să fie dependenți unul de celălalt, ci își oferă reciproc suficient spațiu pentru a fi singuri.

Vărsător și Pești


Chiar dacă Vărsătorul este independent, iar Peștii dependenți, creativitatea și imaginația lor îi aduce aproape unul de celălalt.


Peștii, deși prudenți la început, adoră să vorbească despre interesele lor, iar Vărsătorul iubește stimularea intelectuați și conversațiile stimulative. Vărsătorul este, de asemenea, spontan, lucru adorat în secret de Pești.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod