Cele mai independente 5 zodii. Nu permit nimănui să le spună ce să facă!

Nu e o idee deloc bună să încerci să le trasezi linii sau să le spui cum să-și trăiască viața!

Unul dintre lucrurile care ne modelează personalitatea și acțiunile este să ni se spună ce să facem. Când cineva îți spune cum să acționezi sau să răspunzi, poate părea că încearcă să te controleze. Și, mulți oameni nu pot suporta acest sentiment!

Există tot felul de reacții pe care oamenii le au atunci când cineva încearcă să îi îndrume sau instruiască. Dar, pentru semnele zodiacale independente din astrologie, respectarea ordinelor și să li se spună ce să facă, pur și simplu nu este în natura lor. Unele persoane apreciază sfaturile și poate chiar au mare nevoie să fie împinse de la spate, pe când cei care urăsc să li se spună ce să facă pot reacționa extrem de urât în condiții similare.

Este foarte enervant dacă cineva care nu știe despre ce este vorba sau nu are autoritate asupra ta încearcă să îți spună ce să faci.

Este util dacă asculți de persoana care oferă sfaturi, dar dacă nu există respect sau încredere, de ce ar trebui să te simți constrâns să faci ceea ce îți cere?

Dacă nu suporți să ți se spună ce să faci, probabil nu te descurci în mediile unde există o ierarhie. Dacă nu poți face față unui șef care îți verifică munca și îți dă ordine, cel mai bine ar fi să lucrezi ca independent.

  • Care sunt cele mai independente zodii?

 

Berbec


Nu iese deloc bine atunci când cineva încearcă să îi spună Berbecului ce să facă. Acest individ trebuie să-și facă treaba la timpul ei, după propriile reguli. Este impulsiv și îi place să fie spontan. Una dintre trăsăturile principale ale Berbecului este că profită din plin de timp. Trebuie să ai încredere că orice ar trebui să facă, o va face fără ca cineva să încerce să-i controleze metodele sau calendarul.

Berbecii nu sunt leneși, doar că sunt mai buni când sunt proprii lor șefi.

Citește și: Cele mai fidele zodii de bărbați. Află în cine poți avea încredere și în cine nu!

 

Taur


Este o lecție de frustrare când încerci să-i spui unui Taur ce trebuie să facă. Nu numai că e independent, e și foarte încăpățânat. E foarte ferm în ceea ce privește poziția lui când cineva îi trasează direcții. Taurul va refuza în mod direct. Nicio sumă de bani nu-l va determina să vadă vreun beneficiu în a asculta pe altcineva sau a face ce-și doresc alții. Taurul nu are timp și nici nu-și dorește să asculte sau să acționeze conform sfaturilor sau ordinelor celor din jur.

Leu


Leul nu va face ce i se spune să facă, niciodată. Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că nu îi place să i se ordone sau să fie îndrumat să facă ceva într-un anumit fel.

Leul e un lider înnăscut și el e cel care trebuie să le spună oamenilor ce trebuie să facă.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Săgetător


S-ar putea să pară că Săgetătorul este deschis sugestiilor, dar adevărul este altul. E cât se poate de independent și crede că știe cel mai bine indiferent de situație. Săgetătorul este încrezător că, dacă nu știe cum să facă ceva, poate afla de unul singur. Acest semn zodiacal este exemplul autodirecției și aproape consideră că este lipsă de respect atunci când cineva încearcă să îi spună ce să facă. Are limitele lui, așa că nu încerca să le depășești sau să îl conduci.

Vărsător


Vărsătorul este foarte independent și nu e prea amabil cu oamenii care îi spun ce trebuie să facă.

Reacția lui față de cineva care îi dă un ordin sau instrucțiuni este să facă exact contrariul. Vărsătorului îi place să fie contra și să facă lucruri neașteptate. Vărsătorul se descurcă mult mai bine când e propriul lui șef.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod