cele mai extravagante zodii

Cele mai extravagante 6 zodii

Ceea ce ne face să fim atât de interesanţi stă în individualitatea şi personalitatea noastră. Care sunt cele mai extravagante zodii şi prin ce ies ele în evidenţă?

Cu toţii cunoaştem oameni care sunt "altfel" şi acţionează diferit, care au obiceiuri ciudate sau fac lucruri nebuneşti şi unice. Pentru zodiile extravagante, această trăsătură de personalitate le diferenţiază de restul mulţimii.

Când ne gândim la oameni ciudaţi, ne gândim la artişti, ne gândim la ţinute ciudate şi mişcări atipice. Poate fi vorba despre o persoană care mănâncă doar anumite alimente, care refuză total să facă anumite lucruri, care îşi udă insistent florile sau are un anumit tic.

Cele mai extravagante 6 zodii

 

Scorpion

Scorpionul este foarte extravagant şi acest lucru se vede mai ales în sfera profesională. Preluarea unor joburi care necesită excentricitate şi decizii ciudate sunt exact pe placul lui. El nu este aşa pentru că îşi doreşte atenţie, ci este sută la sută natural.

Berbec

Berbecul este ciudat pentru că face numai ce vrea el. Extravaganţa lui se vede în momentele lui de glorie, când poate fi şi excelent, dar şi nepoliticos în acelaşi timp. Da, s-ar putea să facă multe feţe stupide în timp ce prezintă ceva uimitor, dar tocmai acesta este farmecul lui.

Leu

Leul este foarte extravagant, mai ales atunci când atenţia e asupra lui. El e puţin sărit de pe fix şi foarte amuzant, dar adevărata ciudăţenie constă în faptul că el crede că extravaganţa lui este o trăsătură interesantă. El este aşa, de asemenea, pentru că vrea să crezi că e o persoană cool.

Gemeni

Gemenii sunt persoane sociabile, dar şi retrase în acelaşi timp. Vor să vorbească cu tine, dar nu o fac.

Ciudăţenia lor constă în modul prin care evită să interacţioneze cu oamenii. Pot părăsi o discuţie în toiul ei sau pot spune doar jumătate de idee, după care să plece pur şi simplu. Extravaganţa lor îi face să acţioneze într-un mod foarte antisocial.

Taur

Taurul obţine întotdeauna ce vrea şi o face pentru că e foarte convingător. El debordează de energie şi este mereu entuziasmat, aşa că gesturile lui pot fi destul de extravagante uneori. Ciudăţenia lui se raportează la afişarea fizică.

Săgetător

Despre Săgetător nu poţi spune că este extravagant sau doar nebun. El este genul de persoană care apare la o petrecere fără tematică îmbrăcat în iepuraş. Pe de altă parte, ciudăţenia lui poate consta şi în faptul că îşi roade unghiile până la sânge!!!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod