Cele mai ciudate lucruri pe care le fac zodiile

Nimeni nu este perfect, aşa că nu ai niciun motiv să crezi că tu eşti excepţia de la regulă. Iată lucrurile ciudate pe care le faci fără să îţi dai seama!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul are probleme serioase de temperament.

El este adesea nerăbdător cu ceilalţi, motiv pentru care este atât de impulsiv. Din această cauză e atât de obsedat de tortură şi de sânge. Urmăreşte cele mai horror producţii şi se simte foarte confortabil când face acest lucru. Cu toate acestea, el nu este o persoană violentă. Singura lui problemă constă în stilul lui înfiorător. Una e să îţi placă filmele de groază şi alta să urmăreşti numai acest gen şi să te intereseze toate poveştile legate de infracţiuni şi tortură. Acest lucru chiar e ciudat.  

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul îţi petrece foarte mult timp pe social media. El ştie ce trebuie să facă pentru a păstra legătura cu vechii prieteni.

S-ar putea să ţi se pară că e interesat de tine la început, pentru că nici măcar cei mai apropiaţi prieteni ai tîi nu îţi vor investiga profilul încă de la începuturile lui. El îţi va spune că doar îi pasă de tine, dar adevărul este că se uita la viaţa ta ca la un film. Dacă îi spui că eşti ocupat, el va căuta în feed-ul tău o explicaţie. Dacă te-ai despărţit de el, atunci când se va întâlni cu tine la magazinul din colţ, te va întreba ce mai face noua ta prietenă spunându-i tot numele. Este un comportament ciudat, fără doar şi poate!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni este un mincinos compulsiv.

Ceea ce este infiorător în privinţa lui este abilitatea de a convinge oamenii că ştie despre ce vorbeşte, chiar şi atunci când aceştia sunt conştienţi că minte. Are această abilitate extraordinară de a convinge pe toată lumea, ceea ce este impresionant, dar şi ciudat. El nu se foloseşte tot timpul de această putere a sa pentru lucruri rele, dar ştie cât de uşor îi e să îi manipuleze pe alţii. Este o persoană indecisă, deci încercând să îi convingă pe cei din jur să facă anumite lucruri pentru ea şi minţind despre intenţiile sale, dovedesc cât de înfiorătoare poate fi atunci când îşi propune ceva.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul are atât de multă iubire de oferit uneori, astfel încât nu ştie ce să facă cu ea.

Îşi exprimă iubirea prin cadouri şi multe mesaje emoţionale, lucru care pare destul de inofensiv iniţial. Ai văzut vreodată vreun film de groază despre cineva care ucide pe toatp lumea din viaţa cuiva, pentru a nu avea concurenţă? Acela cu siguranţă e un Rac. Racul nu ar ucide pentru dragostea ta, dar ar merge până la punctul în care acţiunile lui sunt mereu la limita groazei. O va întreba pe mama ta care este prăjitura ta preferată, astfel încât să te suprindă cu ea la serviciu. Te va aştepta cu masa pregătită acasă la tine, deşi nu ţii minte să îi fi dat vreo cheie. Îţi va încărca telefonul cu muzică pentru că şi-a dat seama care e parola ta. Nu poţi spune că nu e un comportament ciudat!

Leu(22 iulie - 22 august)

Cel mai ciudat lucru la un Leu este cu siguranţă narcisismul.

Sigur, ştim cu toţii că iubeşte să cheltuiască bani pentru el însuşi şi că e cel mai bun prieten al lui, dar cât de departe poate ajunge cu această iubire de sine? Este genul de persoană care îşi umple casa cu oglinzi, astfel încât să se poată admira mereu şi are o mulţime de fotografii cu el pe social medial şi în telefon. Unii oameni nu consideră acest lucru a fi unul înfiorător, dar narcisismul poate fi periculos dacă e dus la extreme. Narcisismul poate fi alimentat de social media şi de necesitatea constată de validare. Leul este lipit de telefonul lui, aşa că această obsesie ciudată pentru propria-i persoană este ceva ce trebuie monitorizat.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este o persoană foarte analitică în viaţa de zi cu zi, dar când vine vorba de viaţa ei privată, tinde să fie cam ciudată.

Şi când vorbim de viaţa ei privată, ne referim la faptul că ea e singura persoană care ştie ce face. Fecioara iubeşte să caute lucruri înfiorătoare pe internet, aşa că istoricul ei te poate şoca. Adoră să cerceteze lucruri noi, dar dacă ar ajunge vreodată într-o situaţie nefericită, ea va trebui să aibă o explicaţie pentru tot ce face. Poate să intre într-o mulţime de probleme din cauza faptului că a fost doar curioasă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Cel mai ciudat lucru la Balanţă este, de fapt, relaţia sa intensă de dragoste şi ură cu vedetele.

Ea admiră încrederea şi graţia pe care o vede în celebrităţile sale preferate. Ea încearcă în mod constant să le încorporeze în propria personalitate, chiar dacă acest lucru o face să pară falsă în faţa celor care o cunosc deja. Uneori, Balanţa vrea să se asemene atât de mult cu cineva, încât îşi schimbă total privirea şi atitudinea. Totuşi, asta nu e partea cea mai gravă. Ea ştie că, în spatele măştilor pe care şi le pune, este tot ea. Aici începe partea cu ura a obsesiei ei obositoare pentru vedete. Când îşi va da seama că nu va putea ajunge niciodată la nivelul lor, începe să le urască cu o pasiune care poate deveni îngrijorătoare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Toată lumea ştie că sexul şi Scorpionul merg mână-n mână.

Dar ştie cineva că dacă el nu se limitează la sex, lucrurile pot deveni urâte? Şi nu e vorba doar de contactul dintre două persoane. Unul dintre cele mai ciudate lucruri despre acest nativ nu este doar obsesia sa pentru pornografie, el este genul de persoană pe care o poţi găsi acolo. Desigur, el e mereu atent să şteargă instoricul căutărilor sale, dar tot ce ciudat ce se întâmplă. El vorbeşte despre tot fel de chestii care implică anumite părţi ale corpului, costume ciudate, jocuri şi animaţii. Unora le plac aceste lucruri, dar când el e singurul care este atras de ele, nu poţi nega că e destul de ciudat.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Oricine cunoaşte un Săgetător ştie că acestuia îi place să joace după propriile reguli şi nu se supune programului altcuiva.

Bineînteles, spunându-le prietenilor că va fi acolo pentru cină este un lucru, dar comportamentul Săgetătorului este bizar la un alt nivel. Ceea ce este ciudat este faptul că e capabil să scape fără nicio responsabilitate sau consecinţă pentru acţiunile lui, indiferent cât de grave sau mai puţin grave sunt. E ca şi cum ar avea o vrajă pentru oamenii din viaţa lui, iar asta e înfricoşător.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul are un control de sine uimitor, iar imaginaţia lui este un pic înfiorătoare.

Ştie că trebuie să fie disciplinat şi nu permite lucrurilor mici să îl tragă în jos. De aceea, nu e suprinzător faptul că este obsedat de moarte şi crimă. Ar avea multe probleme dacă ar ucide pe cineva, dar nu e nimic în neregulă să citească despre crime sau să vizioneze filme de groază, el aşa se relaxează. Meditaţia şi tehnicile de calmare nu l-au ajutat niciodată, dar subiectele ciudate da.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Lucrul cel mai ciudat la acest nativ este obsesia lui pentru paranormal şi supranatural.

Da, ştim cu toţii că el crede în extratereştrii şi nu glumeşte atunci când vorbeşte despre asta. Este atras de documentarele cu teorii ale conspiraţiei şi se pierde în ele. Ceea ce face ca această obsesie să fie atât de înfricoşătoare nu este doar dependeţa în sine pentru aceste subiecte, ci că el se îndepărtează atât de mult realitate încât începe să se comporte chiar el însuşi ca un extraterestru.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti este, în general, cu capul în nori, iar imaginaţia lui este singurul loc unde poate fi el însuşi fără să fie judecat.

Când e doar el şi gândurile sale, el creează o imagine destul de înfiorătoare. Poate fi vorba despre scene din filme de groază din care încearcă să facă parte la nivel mental. Din fericire, nu pune niciodată în practică ceea ce îşi imaginează.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod