Cel mai bun mod de a-l calma, în funcție de zodia lui

Având în vedere trăsăturile de personalitate ale semnelor zodiacale, are sens faptul că unele dintre ele au nevoie de ajutor pentru a se calma. Deci, care e cel mai bun mod de a-l liniști, în funcție de zodia lui?

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Spune-i că are dreptate, indiferent dacă e așa sau nu.

Fii de acord cu el, altfel nu va vrea să aibă de-a face cu tine. Are nevoie de validarea ta și se va liniști când va vedea că nu e singur.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Prezintă-i o poveste, chiar dacă este doar o minciună.

Spune-i Taurului că totul va fi bine, cu toate că situația în care se află este una destul de dificilă. Trebuie să îl faci să creadă în ce spui, e singurul lucru care îl va calma.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă vrei ca partenerul tău din zodia Gemeni să se liniștească, îndepărtează-te de el și lasă-l în pace, complet singur.

Gemenii nu vor să fie deranjați de nimic și de nimeni, pentru că oamenii îi fac să devină și mai nervoși. Lipsa companiei este egală cu lipsa de anxietate în cazul lor.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul nu se poate calma decât dacă stabilește noi reguli care trebuie respectate, atât de tine, cât și de alții.

El vrea să dețină controlul asupra ta, asupra lui însuși și asupra mediului în care trăiește. Controlul menține calmul Racului.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul se calmează când vrea el să se calmeze.

Cu alte cuvinte, exagerarea este o parte importantă și nelipistă din spectacolul său. Se va calma dacă îi aplauzi show-ul, oricât de groaznic ar fi.
 

Citește și: Ce să nu îi spui niciodată partenerului tău, în funcție de zodia lui

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară se calmează dacă cheltui bani cu el.

Totul se învârte în jurul lucrurilor materiale și cheltuielilor, așa că atunci când are un moment de nervozitate, cumpără-i o cafea, spre exemplu. Știind că plata îți revine ție și nu lui, îi va fi de mare ajutor.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Doar moartea îl poate calma cu adevărat pe acest nativ, atât de intens simte totul.

Dar, pentru a-l liniști cât de cât, trebuie să îi arăți că ești prietena lui și că îi înțelegi ieșirile nervoase. Trebuie să știi și să accepți că așa e el!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Poți calma cu ușurință un Scorpion dacă îi cumperi un cadou.

Da, el pune preț pe aceste lucruri! Îi poți cumpăra prietenia, dragostea și, dacă petreci suficient timp alături de el, îi poți cumpăra calmul și seninătatea.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ai de-a face cu un Săgetător supărat, atunci cel mai bine ar fi să te îndepărtezi imediat de el.

Acesta este o persoană extrem de independentă care nu va accepta sfaturi și pe care, cu siguranță, nu vei putea să îl calmezi. Oferă-i spațiu și se va întoarce din propria voință.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă e supărat, Capricornul nu poate fi calmat nici de tine, nici de nimeni altcineva.

El înfruntă singur problemele care îi cauzează neplăceri, respinge ajutorul și sfaturile și, tot singur, se potolește. Nu e o responsabilitate pe care trebuie să ți-o asumi, pentru că oricum va refuza ajutorul tău.
 

Citește și: Ce tipuri de femei îi plac, în funcţie de zodia lui

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Să calmezi un Vărsător este un job cu normă întreagă cu rezultate total ineficiente.

El trăiește în permanență într-o stare de anxietate și resentimente. E prea confuz cu tot ce se întâmplă zi de zi în viața lui încât să ia în considerare orice inițiativă de calmare. Nu te deranja nici măcar să încerci, deoarece are propriile lui metode să se liniștească.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă îl ajuți să se calmeze, partenerul tău din Pești va deveni dependent de atenția ta și te va folosi ori de câte ori are nevoie să se simtă mai bine.

Calmarea unui nativ din Pești este un job pe care doar masochiștii l-ar accepta!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod