Cea mai mare frică a lui în dragoste, în funcție de zodie

Dragostea poate fi un lucru înfricoșător pentru unele zodii. Acestea au cel puțin o teamă care le obsedează atunci când vine vorba de relațiile lor!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul se atașează foarte rapid de persoana de lângă el.

Este captivat de dinamica relației și se poate vedea alături de tine pentru totdeauna. Nu se întâlnește pentru distracție, ci pentru a-și găsi aleasa. Așadar, cea mai mare temere a sa este că relația se va încheia, iar el nu va vrea acest lucru. De fapt, dacă relația se va sfârși din senin, Berbecul nu-și va reveni săptămâni bune. El nu va putea să-și imagineze că va fi cu altcineva în afară de tine și va jura că nu te va înlocui.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul se concentrează foarte mult pe bunurile materiale.

Nici măcar nu îi trece prin cap ideea de a avea o relație de lungă durată și serioasă, fără a trece totul pe hârtie. Frica lui cea mai mare este pierderea stabilității financiare odată cu implicarea sa într-o relație. Chiar dacă intențiile tale nu sunt de a-i cheltui banii, acesta își va lua toate măsurile de precauție pentru ca temerile lui de a rămâne falit să nu se adeverească.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt îngroziți de ideea de angajament.

Sunt oricând deschiși la distracție și știu că, uneori, distracția și jocurile trebuie să înceteze într-o relație. În dragoste trebuie să fii serios, iar ei pur și simplu nu sunt pregătiți pentru asta. Dacă ar depinde de ei, ar rămâne pentru totdeauna în etapa de lună de miere, unde nu trebuie luate decizii pe termen lung sau importante. Și, din cauza acestei frici, cu greu pot rezista lângă cineva.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul se teme de orice fel de schimbare.

Îi place să se simtă confortabil și familiar cu ceea ce se întâmplă în jurul său. Poate intra într-o nouă relație fără nicio problemă, dar atunci când situația începe să devină serioasă, este posibil să o ia la fugă. Conversațiile precum mutatul împreună se numără printre lucrurile de care se teme cel mai mult atunci când vine vorba de dragoste și relații.
 

Citește și: Cum să-l faci să aibă încredere în tine, în funcţie de zodia lui

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul își pune întotdeauna relațiile pe primul loc, în special pe cele romantice.

Așadar, frica lui cea mai mare este că tu nu vei face același lucru. Îl îngrijorează dacă relația nu înseamnă la fel și pentru tine și dacă nu o consideri prioritară. Dacă acest lucru se confirmă, ego-ul său este distrus. De multe ori va evita să se implice în relații până când va fi sigur că dai totul sau nimic.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara acordă atenție detaliilor, oricât de mici și lipsite de importanță ar fi.

Asta înseamnă că observă imediat când ceva este în neregulă în relația sa sau când ceva nu merge exact așa cum i-ar plăcea. Frica ei cea mai mare este să nu aibă relația perfectă. Ea vrea lucruri pe care ceilalți oameni să fie geloși, vrea ca ceilalți să privească spre relația ei și să-și dorească să aibă și ei parte de așa ceva. Dar, pentru ca asta să se întâmple, ea crede că totul trebuie să funcționeze exact așa cum și-a propus, altfel nu merită riscul.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai mare teamă a Balanței în dragoste este că se întâlnește cu persoana nepotrivită, așa că nu se va implica prea ușor în relații.

Chiar și cel mai mic dezacord va declanșa acest lucru în ea. Dacă nu se pot pune de acord cu privire la locul cinei, atunci cum vor putea să discute despre lucruri mai importante precum unde să locuiască sau cum să crească un copil? Aceste întrebări o macină și cea mai bună metodă de a evita această teamă este să nu se angajeze într-o relație serioasă până când nu este sigur. De cele mai multe ori, timpul pe care și-l ia e prea lung, iar persoana de lângă ea obosește să mai aștepte și pleacă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul evită complet să arate orice tip de emoție în relații de frica unei dezamăgiri.

Îți va spune oare că te iubește? Poate, dar după luni de relație și oricum o va face atât repede și întâmplător, încât o să te gândești mult timp după aceea dacă a fost real sau doar ai visat. Nu te simți jignită de asta, pentru că Scorpionul trebuie să fie 100% sigur înainte de a se implica total. 
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorului nu îi place să i se spună ce să facă sau să simtă că e controlat.

Dacă ai o relație cu el, va trebui să îi oferi spațiu pentru a fi el însuși și pentru a face ce-și dorește, indiferent cât de mult urăști să faci asta. Dacă se simte captiv, o va lua la fugă. Dă-i spațiu, dar nu prea mult, și sigur îți va mulțumi!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai mare teamă a Capricornului în dragoste este că nu va fi capabil să arate cât de mult îi pasă.

El vrea să știi cât de importantă este relația voastră pentru el, așa că îți va oferi numeroase cadouri, gesturi de afecțiune și te va pune întotdeauna pe tine și relația voastră pe primul loc. Chiar și după ce face toate acestea, el rămâne cu nesiguranța că nu e de ajuns pentru a-ți demonstra că te iubește. Lasă-l să știe cât de mult îl apreciezi pentru că inveștește în cuplul vostru și păstrează o comunicare deschisă cu el.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul se teme că nu e suficient de bun pentru tine sau pentru relație.

Teama lui este că nu se ridică la așteptările sau standardele tale și crede că meriți pe cineva mai bun. Sigur, asta e măgulitor pentru tine, dar pentru el este o auto-depreciere care îl face să-și piardă încrederea în el și care va afecta la un moment dat relația. Spune-i mai des cuvinte frumoase și laude, dar mai ales spune-i cât de mult îți place să fii în preajma lui. Îi vei gâdila puțin orgoliul.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Cea mai mare temere a Peștilor în dragoste este să nu fie respinși.

Pentru a evita acest lucru, ei pur și simpli evită să se implice în relații. Nu vei vedea un nativ din Pești care încearcă să abordeze un grup de fete, ci mai degrabă va aștepta să îl invite cineva la o întâlnire din când în când. Chiar și atunci va fi prudent cu tot ce spune sau face.
 

Citește și: Află dacă iubitul tău este cel cu care trebuie să te căsătorești, în funcție de zodia lui

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod