Cea mai comună problemă în dragoste a zodiilor

Dă-ți seama unde greșești în dragoste și relații în funcție de caracteristicile zodiei tale. Astfel, vei putea să-ți îmbunătățești viața sentimentală!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul își trăiește relația într-o viteză maximă și se așteaptă ca partenerul lui să țină pasul.

El își dorește ca persoana de lângă el să-și dedice tot timpul relației și urăște să stea departe unul de celălalt. Dar, această atitudine impulsivă înseamnă că lucrurile se mișcă puțin prea repede. Sigur, tuturor ne place să iubim pătimaș, dar acest lucru poate dăuna pe termen lung. Toate lucrurile bune necesită timp!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul iubește stabilitatea și dependența, așa că își dorește un partener care este întotdeauna acolo pentru a-i oferi atenție.

Este în regulă să ai anumite așteptări în relația ta, dar uneori acest lucru stă în calea capacității tale de a vedea lucrurile din punctul celuilalt de vedere. Uneori, relațiile Taururul se sfârșesc deoarece partenerii lor nu se simt înțeleși. Ascultă nevoile partenerului tău, Taur!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt viața și sufletul petrecerii și adoră să fie înconjurați de prieteni.
 
Acest lucru le îngreunează viața amoroasă. Persoana născută în această zodie vrea ca partenerul și prietenii săi să fie un singur grup fără probleme, dar acest lucru poate distrage atenția de la intimitatea unei relații. Petrece timp doar tu cu partenerul, poate fi copleșitor pentru cel de lângă tine să trebuiască să fie mereu în preajma colegilor, prietenilor și familiei tale.
 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Să se așeze la casa lui nu e o problemă pentru nativul din zodia Rac.

Îi place să-și petreacă weekendurile doar alături de partener sau să urmărească ore întregi de Netflix în fiecare seara în compania lui, însă toate acestea pot fi prea mult pentru cel de lângă el. Protecția este plăcută într-o relație, dar nu și atunci când se transformă în control sau sufocare. Petrece ceva timp și departe de partener și păstrați-vă grupuri separate de prieteni. Absența face ca inima să bată și mai tare, până la urmă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul nu întâmpină nicio problemă în cucerirea persoanelor din jurul său.

Adoră să seducă și e stăpânul lumii atunci când vine vorba de întâlniri, dar este puțin mai greu pentru el să mențină o relație. Dacă ești un Leu, s-ar putea să renunți prea repede la apariția primului steag roșu. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că, în secret, îți este frică să nu fii rănit. Desigur, vrei să-ți protejezi inima, dar respingerea oamenilor mult prea devreme te împiedică să construiești conexiuni puternice și importante. Când dai de greu, continuă, dragostea nu e ușoară!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este expertă în remedierea problemelor și fisurilor din relațiile ei înainte ca majoritatea oamenilor să observe.

Acest lucru o face să fie un partener devotat, dar și exagerat de perfecționist. Da, este important să te implici trup și suflet în relație, dar partenerului nu îi place să se simtă ca și cum ar fi proiectul tău. Renunță la nevoia de control și ai încredere că, dacă o problemă devine suficient de gravă, puteți lucra împreună asupra acesteia.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța oferă prea mult relațiilor ei și uită de dorințele personale.

Știi deja că ești cel diplomatic în relație, dar încercarea de a păstra echilibrul uneori înseamnă să renunți la o parte din tine. Relațiile sunt despre a oferi și a primi, așa că nu îți fie teamă să ceri ce ai nevoie sau ceea ce îți dorești.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul știe cum să mențină scânteia într-o relație, dar și cum să o stingă.

Nu face lucrurile pe jumătate, pentru că partenerul tău s-ar putea simți bătaia ta de joc! El nu poate face față schimbărilor tale bruște de comportament, de la un partener iubitor la unul neîncrezător. Încetinește lucrurile și comunică-ți nevoile. Este important să fiți amândoi pe aceeași pagină!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru Săgetător, viața înseamnă libertate și spontaneitate.

Abordarea lui distractivă în relații nu lasă întotdeauna loc pentru conexiuni mai profunde și asta poate fi o problemă serioasă pentru partenerii lui. Da, relația ta ar trebui să fie veselă și vibrantă, dar conversațiile serioase ocazionale sunt necesare pentru a menține o legătură sănătoasă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul joacă dur în relații.

Ar putea dura câțiva ani buni și partenerii lui tot să nu poată să-l citească. Teama sa de a nu fi rănit îl poate face să pară detașat și dezinteresat. Dă-le drumul sentimentelor pe care încerci din greu să le reprimi și lasă persoana de lângă tine să se apropie de inima ta! De asemenea, nu îți face griji pentru ceea ce s-ar putea întâmpla pe termen lung!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul vrea ca relația lui să se desfășoare fără reguli stricte.

Dar, de asemenea, are și o nevoie profundă de securitate. Acest lucru poate crea un amestec confuz pentru partenerul său. Relația voastră va fi la fel de liberă și modelabilă precum o faceți, dar nu strică niciodată să vorbiți despre anumite granițe și planuri de viitor.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt parteneri sensibili care își pun tot sufletul în relațiile lor.

Dar, acest semn este, de asemenea, un visător care poate fi uneori prea prins de fanteziilor lui romantice. Partenerul nativului din Pești are nevoie ca el să fie prezent și de încredere. Lasă-l să-ți cunoască sentimentele, astfel încât să știe cât de serios poți fi!
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod