Cea mai bună cură de detoxifiere pentru tine, în funcţie de zodie

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Cea mai bună soluţie pentru acest nativ este o tabără de detoxifiere.

În acest mod, el va putea face exerciţii până la epuizare, dar îşi va schimba şi dieta şi va scăpa de obiceiurile proaste în acelaşi timp. Într-o astfel de tabără sunt suficiente activităţi programate pentru a-l ţine în priză şi suficientă varietate pentru a nu se plictisi. În plus, această idee este perfectă pentru spiritul său competitiv, deoarece va dori să dea tot ce are mai bun, chiar şi atunci când vine vorba de a scăpa de toxine.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul poate urma o cură de detoxifiere mergând într-un centru spa fantastic, unde poate avea parte de răsfăţul dorit.

Îi plac experienţele senzoriale, astfel încât masajele, yoga, mâncărurile delicioase, dar sănătoase în acelaşi timp şi împrejurimile relaxante sunt perfecte pentru el.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Detoxifierea pentru acest nativ presupune mai multe lucruri deodată.

Acesta poate începe cu un terapeut pentru a scăpa de gândurile toxice şi pentru a se purifica, dar se va înscrie şi la o clasă de sport pentru a face tot ce e nevoie ca să se simtă bine. Poate nu va reuşi să le ducă pe toate la bun sfârşit, dar beneficiile se vor vedea.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Unul dintre elementele cheie pentru detoxifierea Racului este destresarea, iar cel mai bun mod de a face acest lucru este să îşi petreacă mai mult timp în natură.

Drumeţiile, plimbările pe plajă şi alergatul nocturn îl pot scăpa de stilul său de viaţă agitat.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este o persoană cu o mare putere de concentrare şi multă forţă, şi dacă trebuie să facă ceva pentru el însuşi, o va face.

Cu toate acestea, dacă acest nativ doreşte să facă procesul mai plăcut, alege să ia pe cineva cu el. Fie că este vorba de sport, de abandonarea obiceiurilor proaste şi dobândirea unor sănătoase, sistemul bazat pe prieteni funcţionează cel mai bine pentru el.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Indiferent cât de igienic sau organizat este cineva, tot mai poate avea nevoie de detox.

Unul dintre cele mai bune moduri de detoxifiere în cazul Fecioarei este de a scăpa de orice lucru din casa lor care nu îi aduce bucurie şi energie pozitivă. Când Fecioara e înconjurată de prea multe obiecte, chiar dacă sunt foarte organizate, abilităţile cognitive îi sunt afectate într-un mod negativ. Pentru a-şi limpezi creierul, trebuie să-şi limpezească spaţiul.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai bună cură de detoxifiere pentru Balanţă este eliminarea oamenilor toxici din viaţa ei.

Acesta nu este un lucru uşor pentru ea, deoarece tinde să fie genul de persoană care vrea să facă pe plac oamenilor din jur şi care este extrem de loială. Faptul că e înconjurată de mulţi oameni, mai ales de aceia care nu o tratează bine, îi afectează modul în care se simte fizic, mental şi emoţional. Nu toată lumea trebuie să o placă şi nu trebuie să rămână prieten cu toţi cei pe care îi întâlneşte.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este foarte discret şi intens, aşadar cea mai bună cură de detoxifiere pentru el este să se retragă sau să se abată de la drumul său.

Trebuie să scape de responsabilităţile sale mergând undeva unde se poate concentra doar pe el însuşi. Dacă se hotărăşte, Scorpionul poate să plece departe de rutina lui pentru a dobândi unele obiceiuri sănătoase.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Apa este un element foarte important în ceea ce priveşte detoxifierea în cazul Săgetătorului.

El trebuie să depună un efort deosebit pentru a consuma cât mai multă apă, deoarece astfel va elimina toxinele din organism. El poate practica hidroterapia prin duşuri extrem de fierbiţi timp de 5 minute, urmate de apă rece timp de 30 de secunde. Acest ciclu se repetă de trei ori, după care trebuie să se bage în pat timp de 30 de minute.  

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Râsul este cel mai bun detox pentru Capricorn.

Pentru a se simţi bine, ar trebui să îi facă pe ceilalţi să zâmbească, dar şi pe el însuşi. Poate să se uite la filme şi emisiuni TV amuzante şi să facă tot ce vrea, important este să fie fericit fără a fi nesănătos. Capricornul ar trebui să ia în calcul o vacanţă adevărată, nu o fugă, dar undeva unde se poate simţi din nou ca un copil, fără tensiuni şi responsabilităţi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este o persoană foarte inteligentă, deci atunci când vine vorba de detox, el trebuie să îşi elibereze complet mintea.

Meditaţia este o modalitate excelentă pentru detoxifierea Vărsătorului. În loc să se concentreze pe tot ceea ce trebuie să facă sau să reflecteze asupra lucrurilor care s-au întâmplat în trecut, meditaţia îl va ajuta să îşi cureţe mintea şi îi va îmbunătăţi capacitatea de a face faţă stresului.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Cel mai bun mod de detox pentru acest nativ este să se cureţe emoţional.

O astfel de purificare îl va ajuta să gestioneze mai bine sentimentele negative care l-au rănit şi de care nu a putut să se desprindă. Dacă acesta este supărat pe cineva, trebuie să poarte o conversaţie calmă cu acea personasă şi să dea dovadă de compasiune, astfel va putând să scape de ce are pe suflet şi poate detensiona atmosfera. Dacă este gelos pe cineva, ar trebui să transforme acest sentiment într-unul total opus, şi anume să îi facă acelei persoane complimente şi să îi spună că o admiră. Dacă are regrete şi păreri de rău, cel mai bun lucru este să ceară iertare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod