Ce spune zodia ta despre stilul tău vestimentar

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti expertă în ţinutele clasice, dar poţi cu uşurinţă să treci la stilul casual.

Poţi să faci schimbări radicale şi pe toate cu brio. Eşti maestră în crearea unui aspect fără cusur, indiferent că este vorba de birou sau de o ieşire cu prietenii. Eşti chameleonul lumii modei. În acest an trebuie să te concentrezi pe elementele de bază pentru a continua tot aşa. Te reprezintă piesele simple şi elegante, accesoriile discrete şi adori costumele în acelaşi ton, uni.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu îţi este teamă să optezi pentru piese şi accesorii îndrăzneţe.

Ai un blog de modă? Taurul adoră să împărtăşească cu ceilalţi ţinutele lui zilnice. În acest an, concentrează-te pe acele piese vestimentare cu efect wow care pot rezista testul timpului. Stilul tău este unul confortabil şi modern şi eşti un fan al aspectului, dar şi al utilităţii.  

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Eşti o persoană care riscă prin piesele vestimentare pe care le alege.

Ai obiceiul de a purta haine care îi fac pe cei din jur să întoarcă capul după tine. Acesta este anul în care ar trebui să te joci şi să-ţi duci stilul la un alt nivel. Îţi place să fii în trend, dar faci o mulţime de combinaţii şi niciodată nu porţi acelaşi lucru de două ori.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Stilul tău vestimentar este unul rafinat şi atent pus la punct.

Eşti o femeie sofisticată, drăguţă care optează pentru linii definite, piese atemporale şi clasice. În acest an, provoacă-te şi fă combinaţii inedite, cum ar fi: cămaşa iubitului şi fusta ta preferată. Te bazezi pe clasic şi eşti mereu elegantă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Niciodată nu refuzi o ţinută care are potenţialul de a atrage toate privirile.

Anul acesta, lasă-ţi creativitatea, pasiunea şi pofta de viaţă să se transforme într-o nouă garderobă îndrăzneaţă. Nu îţi e teamă să încerci orice, în special în nuanţe vibrante, dar nu alergi după cele mai recente tendinţe şi ai încredere în instinct atunci când te îmbraci.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ştii cum să îţi pui atuurile în valoare.

Apreciezi profund stilul clasic şi gravitezi spre ţinutele personalizate. Roşu şi fildeşul pot fi culorile perfecte pentru acest an. Niciodată nu eşti supraîncărcată, dar eşti mereu remarcată şi admirată.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Optezi pentru clasic cu influenţe vintage.

Nu îţi e teamă să iei hainele cele mai vechi din dulap şi să le porţi cu încredere. Griul, negrul şi albastrul marin sunt culorile prăfuite care te atrag din garderoba ta, dar la care adaugi detalii precum decoraţii metalice sau piele. Apoi, pentru un pic de blândeţe, compensezi cu dantelă sau catifea. Îţi place clasicul şi mătasea, dar nu fără să te joci puţin cu influenţele.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti o maestră a uniformelor şi întotdeauna eşti aranjată aproape de perfecţiune.

Misterul care te caracterizează ar trebui să se vadă şi în garderoba ta în acest an. Nu îţi fie frică de provocări. În general, te bazezi pe ce ai testat, te ataşezi de o piesă vestimentară şi o vrei în toate culorile şi ţinuta ta este cunoscută şi este cam aceeaşi. Anul acesta, îndrăzneşte!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Stilul tău e un pic feminin şi mai mult clasic.

Ai un simţ al umorului de invidiat şi asta se vede şi în vestimentaţia ta. Anul acesta ar trebui să mergi pe clasicul şi femininul care te reprezintă, dar la care să adaugi accesorii îndrăzneţe. Mereu eşti la patru ace şi faci combinaţii foarte reuşite.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Tu eşti pur şi simplu sofisticată.

Iubeşti piesele vestimentare confortabile, dar cărora le dai un plus de strălucire. Stilul tău evoluează de la an la an, dar mereu vrei să te simţi bine în hainele pe care le porţi. Iubeşti piesele simple şi sofisticate în acelaşi timp.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Mereu încerci să arăţi minunat şi te pasionează moda.

Când vine vorba de stilul tău, ar trebui să experimentezi printuri şi culori îndrăzneţe pentru a putea să dezvălui latura sălbatică a personalităţii tale. Eşti o fire creativă, trendy, inedită, rebelă, diferită şi îţi place să experimentezi. Ţinutele tale sunt vibrante, niciodată lipsite de amprente şi pete de culoare.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Stilul tău atrage mereu privirile celor din jur, însă nu exagerezi niciodată.

În acest an ar trebui să optezi pentru piese fluide cu o vibraţie uşoară. Nu spui niciodată nu hainelor preferate în care te simţi cel mai confortabil şi îţi plac bijuteriile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod