Ce fac în secret zodiile atunci când nu se simt bine

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ori de câte ori te simţi rău, vei merge mai departe şi îţi vei găsi lucruri de făcut pentru a te menţine ocupată.

Când un Berbec se supără, fie va începe să îşi organizeze tot biroul, fie va petrece tot mai mult timp în sala de sport. Indiferent de situaţie, niciodată nu alegi să fii inactivă, mai ales atunci când ai de-a face cu sentimente negative. Întotdeauna ai grijă să fii cât mai ocupată poţi!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ca Taur, chiar vrei să te deschizi în faţa cuiva şi să vorbeşti despre ceea ce simţi, dar nu vrei să fii prea directă.

Vei fi foarte discretă în privinţa asta atunci când te adresezi prietenilor şi îi întrebi ce fac ei şi cum o duc. Dar în secret, tot ceea ce vrei esre să fi întrebată tu cum eşti, ca să poţi scăpa de tot ce ai pe suflet.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei face tot ce e posibil pentru a uita de ceea ce simţi şi vei găsi cea mai bună soluţie.

Ca Gemeni, tu eşti opusul complet al Taurului, astfel încât dacă prietenii te-ar întreba cum te simţi, nu ai fi la fel de receptivă. Glumeşti ocazional cu cei din jur despre viaţa ta tristă, dar apoi schimbi imediat subiectul.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ca Rac te ocupi singură de problemele sufleteşti.

La fel ca şi Gemenii, nu îţi place prea mult atunci când lumea te întreabă de problemele tale. Dar ţie nu îţi este frică de propriile sentimente, deci diferenţa ţine de raţionamentul fiecăruia. Nu te temi neapărat, dar nu îţi place când alţii sunt implicaţi în drama ta.

Leu(22 iulie - 22 august)

Fiind o persoană încăpăţânată, îţi place să îţi păstrezi sentimentele şi emoţiile doar pentru tine.

Dar oamenii îşi dau seama până la urmă când ceva este în neregulă cu tine pentru că întotdeauna ajungi să explodezi asupra celor mai mici lucruri. Chiar şi cele mai neimportante defecte ale pesoanelor care nu au nicio legătură cu tine te pot activa.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În realitate, metoda ta de a face faţă emoţiilor negative este simplă.

Vrei doar să adormi şi să aştepţi până când trăirile tale vor scădea în intensitate. Nu vrei să vorbeşti cu nimeni, nu vrei să mergi nicăieri. Vrei doar să te culci şi să încerci să uiţi de tot şi de toate măcar pentru câteva minute.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Devii un aducător de pace şi o zână grijulie ori de câte ori te simţi rău pe dinăuntru.

Urăşti să te confrunţi cu propriile sentimente şi emoţii, aşa că vei merge mai departe încercând să remediezi problemele altora. Eşti dispusă să faci orice pentru a-ţi distrage atenţia de la faptul că ai de-a face cu probleme serioase în viaţa ta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu se pune problema discreţiei atunci când vine vorba de abordarea problemelor cu care te confrunţi.

Tu eşti genul de om care se lasă de bună voie să explodeze în prezenţa altora. Nu te fereşti să îţi exprimi emoţiile negative ori de câte ori ai ocazia, dar, de asemenea, te poţi retrage asemenea unui Scorpion.  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei deveni cu totul altă persoană atunci când ai sentimente negative.

Vei deveni un om antisocial în moduri total neobişnuite pentru tine. Pari întotdeauna ca şi cum ai fi distrasă şi că ceva te apasă foarte mult. Nu vrei ca ceilalţi să observe acest lucru, aşa că vei încerca pe cât posibil să păstrezi totul doar pentru tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ori de câte ori te superi, începi să nu mai fii activă.

Eşti opusul Berbecului în această situaţie. În timp ce el ar dori să se menţină pe cât pot ocupaţi şi distraşi, tu preferi să fii pasivă. Tu eşti genul de persoană care stă în pat toată ziua, gândindu-te la cât de rău te simţi în speranţa că sentimentele tale vor dispărea în cele din urmă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Atunci când te simţi rău pe interior, te axezi pe activităţi artistice.

Vei dori să îţi îneci amarul în muzică bună, să citeşti o carte tristă sau să scrii poezii profunde. Te veo conecta într-adevăr cu artistul din tine şi laşi tristeţea să prindă forme creative. De asemenea, îţi pierzi din optimism ori de câte ori te simţi la pământ.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Fiind o persoană emotivă, atunci când lucrurile devin dificile pentru tine pe dinăuntru, te închizi în tine astfel încât să nu permiţi nimănui să intre.

Te vei izola în lumea ta şi de prietenii tăi care vor întreba unde te-ai dus şi de ce. Vei păstra totul pentru tine până când crezi că eşti bine din nou.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod