Ce animal de companie ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

Eşti în căutarea unui animal de companie? Semnul tău zodiacal te poate ajuta să îl alegi pe cel perfect pentru tine!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pentru că eşti o persoană plină de energie şi mereu însetată de aventură, un câine zburdalnic şi fericit poate fi cel mai bun animal de companie pentru tine.

Ai tendinţa de a lua decizii impulsive, astfel încât calea spre adoptarea unui animal ar putea fi scurtă şi directă. Fie că este vorba despre câine, pisică sau iguană, de îndată ce observi un animal care te cheamă, vei găsi o modalitate de a-l face al tău.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Tu iubeşti confortul, aşa că un câine drăguţ care stă la picioarele tale sau o pisică leneşă al cărui corp vibrează la atingerea ta pot fi cele mai bune animale de companie pentru tine.

Animalul tău de companie trebuie să fie un partener adevărat şi stabil. Dacă îţi plac pisicile, adoptă una de mică, aşa va învăţa mai bine cum să fie alături de tine. Iar în cazul câinilor, îţi trebuie o  rasă inteligentă şi harnică.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Deoarece comunicarea şi cuvintele sunt foarte importante pentru tine, un animal de companie, cum ar fi un papagal, poate aduce multă culoare în viaţa ta.

S-ar putea să îţi placă, de asemenea, un cameleon care îşi schimbă constant aspectul. Pentru că ai un simţ al umorului dezvoltat, şi un dihor jucăuş şi harnic ar putea fi o opţiune. De asemenea, acesta îţi poate fi de ajutor în cercetare, pentru că vrei să înveţi constant de-a lungul vieţii.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Îţi place siguranţa, de aceea, un câine de pază bun ar putea deveni un adevărat membru al familiei tale.

Atât timp cât oferă protecţie, dar şi companie şi devotament, este opţiunea perfectă. Anumite rase de câini, cum ar fi labradorul sau golden retriver, sunt perfecte pentru acest scop şi foarte potrivite pentru copii. Ele au corpuri intimidante, dar, de asemenea, le place joaca şi nu sunt agresive.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ca Leu, e posibil să ai o afinitate pentru feline.

O pisică mândră şi superbă, care se crede capul familiei e tot ce îţi trebuie. Eşti, de asemenea, un familist convins, de aceea ţi-ai dori şi un câine care să facă parte din viaţa ta şi pe care să îl poţi dresa. O pasăre cu penaj deosebit, ar putea scoate la iveală iubirea ta pentru frumos.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă îţi doreşti un animal de companie, cu siguranţă vei merge la un adăpost de animale şi vei adopta unul.

Tu vei aduce acasă un suflet blând care îţi va fi foarte recunoscător. Nu te deranjează cele care au nevoie de asistenţă medicală, astfel încât poţi opta pentru câinii care sunt predispuşi la probleme de sănătate, cum ar fi boxerii sau ciobănescul german. Dar, animalele nervoase şi agitate îţi vor alimenta anxietatea. Evită rasele precum Chihuahua sau Pomeranian.  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Tu vrei pace şi armonie acasă. De aceea, un câine agresiv sau o pisică agitată ar cauza prea mult stres pentru personalitatea ta.

Deci, evită un animal excesiv de solicitant sau nedisciplinat. De vreme ce cauţi echilibru în orice şi eşti atras de frumuseţe, optează pentru un animal afectuos, sociabil cum ar fi un câine blând din rasa Cavalier King Charles Spaniel sau o pisică siameză.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Tu ai o personalitate intensă, sensibilă şi misterioasă, iar animalul tău trebuie să aibă aceleaşi calităţi.

Cel mai bun prieten al tău ar putea fi o pisică, pentru că vei obţine tot ce ai nevoie de la ea. Cu toate acestea, dacă alegi un câine, el are cele mai mari şanse de a se conecta cu tine la cel mai profund nivel.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Câinii sunt cei mai buni prieteni ai omului şi e posibil să nu existe un altul mai bun pentru tine.

Un câine care iubeşte distracţia şi e mereu pregătit de aventură este un partener excelent pentru persoanele cu aceleaşi calităţi. Alege un Labrador Retriever, Golden Retriever, Lhasa Apso sau Shih Tzu. Pentru că mereu porneşti în cautare de necunoscut, aceste animale te vor urma mereu în călătoriile tale.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cu siguranţă tu nu prea eşti genul de om care să stea acasă.

De aceea, animalul tău de companie nu trebuie să aibă prea mare nevoie de tine şi de îngrijire. În plus, ai putea fi atras mai mult de cele de rasă şi scumpe. Datorită frumuseţii, independenţei şi reputaţiei sale, o pisică persană ar putea fi cea mai bună opţiune. Dar, dacă te gândeşti la cât trebuie să faci curat din cauza blănii sale, o felină fără păr ar putea fi şi mai bună.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Datorită gusturilor tale, ţie îţi trebuie un animal exotic sau neobişnuit.

Vei adora privirile şi comentariile pe care le vei primi când prietenii tăi vor vede şobolanul fără păr sau şarpele din casa ta. De asemenea, mintea ta atrasă de ştiinţă îşi va îndrepta atenţia către un peşte exotic sau o iguană, un răzător inteligent sau un porc domesticit.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Pentru că ai o inimă atât de mare, rar întâlneşti un animal pe care nu vrei să îl iei acasă.

Abandonate pe stradă, de vânzare în petshopuri sau cele de la adăposturi, de toate ai vrea să ai grijă. Tinzi să te conectezi mental cu animalele şi adesea poţi fi găsit ca volunar la adăposturi. Înotarea cu delfinii este controversată, dar tu iubeşti să intri în contact cu această specie inteligentă şi intuitivă. Cu peştii ai o legătură specială, din moment ce simbolizează zodia ta. În plus, ei te relaxează şi te ajută să meditezi, aşa că poţi fi prieteni excelenţi pentru tine. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod