Cât de repede se plictisește în relații, în funcție de zodia lui

Ce fel de partener este? Se îndrăgostește și rămâne lângă aceeași persoană toată viața sau se plictisește și caută mereu ceva nou? Descoperă acum!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul iubește din toată inima, dar dacă nu îi oferi exact ceea ce vrea, când vrea, el se va plictisi de relație.

Plictiseala acestuia provine din cauza nerăbdării, deci nu este vina ta! Atunci când nevoile nebune și impulsive ale Berbecului nu sunt îndeplinite imediat, el va încheia brusc relația cu tine.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este genul de bărbat care se atașează de cineva fără să-și dea seama.

Este foarte fidel și are o imagine clară asupra noțiunii de iubire adevărată. El va depune toate eforturile posibile pentru ca relația dintre voi să funcționeze și să dureze. Nu se plictisește și nu renunță ușor la cineva de care îi pasă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Bărbatul din zodia Gemeni este mai interesat de relațiile pasagere decât de cele pe termen lung, așa că nu ar trebui să te surprindă faptul că privește cu detașare ceea ce e între voi.

Când lucrurile par să devină mai serioase, nu numai că începe să se plictisească, ci caută să și scape din asta. Relațiile lipsite de sens, fără niciun fel de bătaie de cap sau responsabilități sunt cele mai bune pentru el, deoarece astfel poate trece cu ușurință la următoarea persoană atunci când își pierde interesul.
 

Citește și: Ce nu ar face niciodată pentru tine, în funcție de zodia lui

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este mereu în căutarea partenerei perfecte.

Dacă ai putea să-i citești gândurile, ai știi că de fiecare dată când întâlnește o persoană pe care o admiră, în subconștient se întreabă ce s-ar întâmpla dacă ar fi împreună. Deși se atașează repede de oameni, Racul nu se îndrăgostește foarte repede. Îi este greu să riște totul pentru o singură persoană la început. Dar, odată ce a decis să fie cu tine, el va vrea să fie cu tine pentru totdeauna. Are multă dragoste de oferit și nu se plictisește niciodată de persoana pe care o iubește.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul adoră să fie într-o relație, mai ales că asta înseamnă să-și petreacă tot timpul cu o persoană care îl iubește cu adevărat.

Acestea fiind spuse, relația lui trebuie să-i hrănească sufletul fioros și pasional pentru ca el să fie implicat sută la sută. Leul nu se plictisește cu ușurință, dar trebuie să știe că te dedici constant acestui parteneriat, așa cum face și el. Dacă începe să se simtă ignorat sau pe locul doi, interesul său va începe să se estompeze. S-ar putea chiar să-și caute pe altcineva care să-l scape de plictiseală înainte ca voi doi să vă despărțiți.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă vrei să îți dai seama dacă lucrurile merg bine cu nativul din Fecioară, e suficient să acorzi atenție acțiunilor lui.

Este un tip iubitor, așa că ar trebui să fie atent ș senzual atunci când totul e în regulă între voi. Dacă se plictisește, acesta va fi foarte distant și rece. Nu se plictisește la fel de repede ca celelalte zodii, dar ar prefera mai mult să fie singur decât cu o persoană neinteresantă.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatul Balanța adoră să se îndrăgostească.

El se implică cu greu într-o relație, dar se bucură de toate lucrurile minunate din etapa de întâlnire și cucerire. Este un partener foarte independent, ceea ce înseamnă că, deși vrea să aibă pe cineva alături, nu vrea să se simtă îngrădit. Balanța se plictisește atunci când nu există fior în fiecare zi în relația sa. Una dintre cele mai mari temeri ale sale este să se afle într-o relație care nu îl mai face să aibă fluturi în stomac. Tot ce e confortabil e plictisitor pentru el.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Iubirea adevărată nu vine prea ușor pentru Scorpion, dar nu pentru că nu încearcă să o găsească.

Natura lui misterioasă îl ține oarecum departe de oameni. Se atașează foarte repede, chiar dacă acea persoană nu merită. Are obiceiul de a încerca să transforme aventurile de-o noapte în ceva mai mult și să sfârșească suferind că nu a reușit. Nu se plictisește deloc în relații, pentru că e nebun în dragoste!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul își tratează relațiile cu seriozitate, dar asta nu schimbă faptul că tot va pune capăt lucrurilor dacă se va plictisi.

El are nevoie de emoții și de provocări constante pentru a-i menține interesul. Odată ce acestea vor dispărea, va dispărea și el. Se plictisește cu ușurință în relații deoarece ține foarte milt la libertatea și independența lui. Cea mai mare frică a lui este să se simtă restricționat sau plictisit.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul nu se plictisește foarte ușor, deoarece știe că o relație presupune răbdare și muncă din partea ambilor parteneri.

Odată ce începe să se simtă confortabil în relație și se implică complet, al tău e. El se va plictisi doar dacă va considera că își pierde timpul cu tine sau că nu depui suficiente eforturi pentru ca lucrurile să funcționeze între voi. El apreciază relațiile stabile și pline de afecțiune.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este un fel de robot atunci când vine vorba de relații.

Nu ești niciodată sigură dacă are sentimente profunde pentru tine. Iar atunci când crezi că lucrurile merg bine între voi, el le încheie. Vărsătorul se plictisește foarte ușor în relații și pune capăt lucrurilor fără să mai ai măcar timp să reacționezi. Vărsătorul trebuie să aibă o legătură emoțională puternică cu cineva pentru ca el să vrea să rămână într-o relație pe termen lung. Asta nu înseamnă că e imposibil pentru el, dar, cu siguranță, nu se întâmplă des.

Pești(19 februarie - 20 martie)

 Peștii sunt o enigmă atunci când vine vorba de relații.

Deoarece simbolul Peștilor sunt doi pești care înoată în direcții opuse, ar trebui să anticipezi că acest nativ poate fi și cald și rece. Nu este ceva neobișnuit ca el să fie atât de îndrăgostit într-un moment, iar în clipa următoare să se gândească deja la altcineva. Dacă relația dintre tine și el e toxică, el își va pierde interesul până la urmă. Dacă relația voastră e sănătoasă, va rămâne atașat pe viață!


Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod