Care e cea mai sexy trăsătură a ta, în funcţie de zodie

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nativele din Berbec stabilesc tendinţele care sunt preluate de restul lumii şi reuşesc să atingă noi obiective şi standarde care îi inspiră pe cei din jurul lor. Ele cred foarte tare în propriile ţeluri şi viziuni pentru viitor, asigurându-şi un trai decent pentru ele însele şi determinându-i şi pe ceilalţi să facă acelaşi lucru. Din moment ce ele gândesc deschis şi aleg căi neconvenţionale, devin persoane independente care nu permit lumii să le ţină captive în rutină, iar asta e cea mai sexy calitate a acestora. Capacitatea lor de a-şi exprima liber gândurile şi opiniile le fac lideri amboluţi cu un farmec irezistibil.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nativele din Taur au cele mai puternice instincte în ceea ce priveşte grija. Ele vor apăra cu înverşunare pe cei pe care îi iubesc de orice ameninţare sau rău, fie el fizic sau emoţional. Ele nu se feresc să îşi arate afecţiunea faţă de oamenii pe care îi iubesc, chiar şi atunci când e dureros să o facă. Ele se aruncă în orice furtună datorită naturii lor rezistente şi sunt renumite pentru capacitatea de a-şi păstra duritatea lor chiar şi în cele mai grele bătălii ale vieţii, făcându-le partener perfecte pentru cei din jur în cele mai întunecate vremuri. Cea mai sexy calitate a lor este abordarea lor de a se sacrifica în numele iubirii, iar de natura lor generoasă poate beneficia oricine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativele din Gemeni sunt persoane versatile, capabile să se adapteze situaţiilor noi, cu o fluiditate şi deschidere spre experienţă. Ele au multe de oferit oamenilor datorită personalităţii lor duale, care întotdeauna îi ţine pe oameni în suspans, dorind să afle mai multe. Ele pot capta cu uşurinţă atenţia într-o încăpere şi sunt minunate în orice situaţie socială. Cea mai sexy calitate a acestora este siguranţa de sine şi adaptabilitatea lor, ceea ce face ca toată lumea să vrea să stea în preajma lor, având în vedere cât de bine pot face faţă oricărei interacţiuni sociale.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nativele din Rac sunt unele dintre cele mai intuitive zodii, cu o profunzime de care se pot bucura doar cei care le explorează personalitatea bogată şi sensibilă. Ele sunt extrem de emotive şi empatice atunci când vine vorba de oamenii care trec prin situaţii dificile. Ele sunt capabile să ofere confort datorită capacităţii lor de a relaţiona. Cele mai sexy caracteristici ale persoanelor născute sub acest semn sunt sensibilitatea ţi loialitatea. Cei care le cunosc bine sunt răsplătiţi printr-o doză de culoare pe care le-o oferă vieţii lor, ceea ce îi ajută să treacă prin cele mai dure furtuni.

Leu(22 iulie - 22 august)

Cu toate că nativele din Leu sunt cunoscute pentru dorinţa de a fi în centrul atenţiei, ele sunt, de asemenea, foarte protective în ceea ce priveşte spaţiul lor personal şi nu lasă pe oricine să intre acolo. Ele sunt capabile să creeze o lume unică a lor, dar pe care nu le-o arată decât celor care i-au câştigat încrederea. Optimismul şi originalitatea lor ajută oamenii să vadă lumea în culori, iar pozitivitatea lor este molipsitoare. Cea mai sexy trăsătură a lor este că atrag oamenii de partea lor, făcându-i să rezoneze cu viziunea lor asupra lumii. Frumuseţea pe care o văd insipiră oamenii, de aceea pot fi lideri excelenţi.  

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativele din Fecioară sunt sistematice şi birocratice, reuşind să facă ordine chiar şi în cele mai haotice situaţii datorită calmului lor. În ciuda a ceea ce arată la exterior, acestea sunt un cumul de gânduri, soluţii şi sarcini pe care trebuie să le atingă. Celelalte persoane pot fi intrigate de pragmatismul şi natura lor harnică, iar acestea sunt cele mai sexy calităţi ale lor. Ele oferă un sentiment de stabilitate şi raţionament chiar şi în cele mai absurde situaţii, iar oamenii sunt atraşi de asta. Pot oferi bunătate faţă de oricine, indiferent de modul în care sunt tratate.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativele din Balanţă sunt persoane empatice, folosind această calitate în situaţiile tensionate, făcându-i pe cei aflaţi în conflict să revină la o armonie paşnică. Şi cum fug de conflicte, ele sunt capabile să se împace cu ideile opuse şi să respecte credinţele şi opiniile celor din jurul lor, păstrând în acelaşi timp un sentiment puternic de sine. Deşi diplomaţia te poate duce cu gândul la manipulare, aceste semne sunt autentice şi deschise, iar această calitate este incredibil de sexy.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativele din Scorpion nu ezită să facă dreptate atunci când vede că oamenii sunt manipulaţi sau înşelaţi. Au abilitatea de a vedea ce e în neregulă de la mare distanţă. Personalitatea lor puternică îi atrage pe cei din jur, mai ales atunci când dau în vileag minciunile din jur. Cel mai sexy lucru la ele este, în afara caracterului sincer, faptul că nu dezvăluie totul despre ele însele. Poţi găsi mereu lucruri noi la ele, oferindu-ţi totuşi garanţia că tot ceea ce ţi-au arătat până acum este real şi autentic. Ele păstrează o aură de intrigi şi mister, rezervând secretele lor pentru oamenii care merită cu adevărat.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nativele din Săgetător sunt spontane şi aventuroase, cu un optimism ieşit din comun care poate fi molipsitor pentru oricine îşi petrece timpul cu ele. Ele trec prin viaţă cu pasiunea de a explora tot ce are aceasta de oferit şi cu o curiozitate de a învăţa şi de a evolua din experienţele prin care trec. Energia lor este extrem de sexy şi nu poate fi contestată, deoarece aduce cu ea noi experienţe şi libertate. Nimic nu le împiedică să îşi atingă obiectivele rapid, să se ocupe de orice obstacol pe care îl întâlneşte, cu acelaşi optimism idealist.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nativele din Capricorn au abilitatea de a conduce şi deţin controlul de care au nevoie pentru a-şi atinge ambiţiile înalte. Acestea lucrează chiar mai mult decât este necesar pentru a-şi atinge obiectivele. Ceilalţi sunt invidioşi pe modul în care îşi gestionează timpul. Măiestria cu care îşi gestionează acţiunile este o calitate extrem de sexy. Au o viziune concretă şi sunt capabile să-i facă pe oameni să urce la bord cu ele.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nativele din Vărsător au capacitatea de a se adapta oricărei situaţii datorită imaginaţiei lor care le permite să vadă posibilităţi pe care alţii nu le-ar vedea. Sunt vizionari ai lumii şi persoane extrem de deştepte, raportându-se la realitare în modul lor unic. Fiind devotate căutării nesfârşite a cunoştinţelor şi a înţelepciunii, ele sunt capabile să se ocupe de orice problemă şi să le rezolve fără prejudecăţi. Cea mai sexy calitate a acestora este dorinţa lor de a învăţa neîncetat lucruri noi.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativele din Peşti sunt persoane intuitive şi pline de compasiune. Ele sunt capabile să îi înţeleagă cu adevărat pe ceilalţi la un nivel intim, dar le oferă blândeţe în loc de judecată pentru lucrurile pe care le observă. Trăsăturile lor artistice şi sensibile se văd în tot ce fac. Ele au capacitatea de a ridica pe oricine de jos şi observă detalii de comportament pe care majoritatea nu le-ar observa. Blândeţea este o calitatea extrem de sexy.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod