zodii greu de cucerit cuplu

5 zodii greu de cucerit. Află care sunt!

Dacă vrei să știi dacă ești una dintre aceste persoane sau crezi că ai întâlnit una de acest gen, astrologia îți poate confirma sau infirma!

Există o mulțime de motive pentru care unele persoane sunt considerate dificile, cel puțin atunci când vine vorba de relații și întâlniri. Poate fi vorba despre experiențe anterioare neplăcute, despre o stare proastă de moment sau poate pentru că, pur și simplu, nu le pasă suficient de mult. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu trebuie să mai încerci să le cucerești, înseamnă doar că trebuie să cunoști potențialele riscuri înainte de a le aborda.

Care sunt cele 5 zodii greu de cucerit?

 

Zodii greu de cucerit: Fecioara

Fecioara are o părere foarte bună despre sine. Când te întâlnești cu ea, aproape că te simți judecat. Poate fi foarte curioasă, dar nu în cel mai bun mod.

Ea vrea să știe în ce se bagă. Fecioara este, de asemenea, foarte critică și distantă. Ea preferă să te țină la distanță în loc să te lase să intri complet în inima ei, altfel va simți că pierde controlul, iar ei îi place atât de mult să conducă! Este aproape imposibil să o determini să se deschidă și e nevoie de mult timp și răbdare pentru a reuși.

Scorpion

Scorpionul este când cald, când rece atunci când vine vorba de întâlniri. Poate fi foarte afectuos și fericit să fie alături de tine, iar peste un minut să devină total morocănos. Este foarte greu să ții pasul cu ceea ce simte el în fiecare moment, deși se așteaptă să o poți face. Și, mai rău, Scorpionul este aproape imposibil de citit.

El este distant și rece din naștere, deoarece simte că trebuie să își protejeze inima înainte de a se deschide în fața cuiva, în loc să fie receptiv la iubire.

 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!

 

Săgetător

Săgetătorul nu este un mare fan al angajamentului. Relațiile îl fac să se simtă legat de cineva pentru totdeauna, iar el își dorește doar un prieten cu care să fie mai intim. Este greu de cucerit pentru că pornește încă de la început fără prea mari speranțe. De asemenea, iubește goana mai mult decât iubește să prindă persoana pe care o urmărește. El ar prefera mai degrabă să flirteze, decât să devină serios cu cineva, pentru că este mult mai confortabil pentru el.

Zodii greu de cucerit: Capricorn

Capricornul ar fi o persoană ușor de cucerit dacă nu ar fi atât de prudent tot timpul. Natura sa practică este foarte utilă în alte situații, dar iubirea înseamnă să îți asumi riscuri, chiar dacă ai putea sfârși cu inima frântă. Pentru el e mult mai ușor să prevină, de aceea pare atât de zgâcit în dragoste. Capricornul se comportă la întâlnirile amoroase ca la cele de afaceri. Pare mai degrabă un interviu decât un flirt, deoarece este foarte metodic și aproape robotizat atunci când te întâlnește pentru prima oară. Are mai multă încredere în mintea lui decât în inima lui și preferă să gândească decât să simtă când vine vorba de iubire.

Vărsător

Vărsătorul este un semn foarte independent. Este o persoană privată și distantă, preferând să fie pe cont propriu în loc să fie vulnerabilă în fața altcuiva. Desigur, asta nu-l face să fie misterios în modul pe care și-l dorește, ci mai degrabă rece și îndepărtat. Este clar că vrea să se protejeze de a nu fi rănit sau înțeles greșit. Atitudinea sa reticentă și faptul că nu-i lasă pe ceilalți să-l cunoască cu adevărat îl fac imposibil de citit sau înțeles.

 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod