zodii de barbati care schimba femeile ca pe sosete

5 zodii de bărbați care schimbă femeile ca pe șosete

Nu îi pune să aleagă, pentru că e cel mai greu lucru pe care ar trebui să-l facă!

Dacă ai început recent să te întâlnești cu cineva, e bine să știi încă de la început dacă sunteți pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește relația voastră. Nu ai vrea să îți pierzi timpul cu cineva care nu își dorește nimic serios sau care are de gând să joace la mai multe capete.

Aici, astrologia îți poate sări în ajutor. Iată lista celor 5 zodii de bărbați care nu sunt atât de bine intenționați precum vor să pară:

Gemeni


Luarea deciziilor și a angajamentului față de o persoană sunt provocări mari pentru nativul din Gemeni.

Îți poți da seama că e un Casanova după cum își anulează planurile în ultima clipă. Promite multe, dar nu se ține întotdeauna de cuvânt. Nu e vorba că nu vrea să-și respecte promisiunile, ci doar se lasă dus de val și uită. Se întâlnește cu cineva doar pe termen scurt, deoarece urăște să ajungă în punctul în care lucrurile devin familiare și previzibile. Gemenii se bucură de orice este nou, dar apoi își pierd rapid interesul.

Săgetător


Săgetătorului îi place să întâlnească oameni noi și se bucură de acea primă întâlnire atât de mult încât are tendința de a o repeta.

Prima și a doua întâlnire sunt distractive, dar relațiile prespun eforturi suplimentare, iar el nu e dispus să își consume energia cu așa ceva. Săgetătorul preferă să se întâlnească cu mai multă lume decât cu o singură persoană.

Citește și: Ce nu va face niciodată pentru tine, în funcție de zodia lui

Balanță


Nativul din Balanță este incredibil de fermecător, chiar irezistibil. Acest lucru poate fi un indicator al faptului că nu se poate opri la o singură femeie. Acest bărbat are întâlniri pe bandă rulantă tocmai pentru că se teme de intimitatea emoțională.

Își va folosi carisma pentru a împiedica oamenii să se apropie prea mult.

Capricorn


Capricornul este atât de ocupat să muncească, încât nu are timp să se implice într-o relație serioasă. Îi place să se distreze și are un apetit sexual crescut, așa că relațiile pasagere și întâlnirile cu mai multe persoane îi pot satisface aceste nevoi fără efortul pe care o relație serioasă îl impune.

Pești


Bărbatul Pești este romantic, dar de multe ori, așteptările sale nu sunt realiste. Adoră primele câteva întâlniri în care totul este interesant și captivant, dar pe măsură ce viața reală preia fantezia, acest nativ devine dezamăgit.

Își dorește ca potențialele lui partenere să lupte pentru afecțiunea lui și să facă gesturi romantice imense, dar nu oricine e capabil de așa ceva. Pentru el, poveștile de dragoste pe care și le imaginează sunt mult mai bune decât cele din realitate.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod