zodii de barbati care iti vor face viata grea

5 zodii de bărbați care îți vor face viața grea

Dacă intenționezi să te implici într-o relație cu unul dintre acești bărbați, trebuie să știi că vei avea parte de o mulțime de provocări.
Nu toată lumea are o personalitate instabilă, dar există anumite semne zodiacale predispuse să fie astfel. Partea bună este că nu te vei plictisi niciodată alături de ele, partea proastă e că le place drama și, implicit, conflictul.

  • 5 zodii de bărbați care îți vor face viața grea


Scorpion


Bărbatul Scorpion este o persoană instabilă din cauza sentimentelor sale foarte intense și a modului în care le folosește pentru a-i manipula și controla pe alții. Dacă ești într-o relație cu un Scorpion sau intenționezi să te implici într-una, ultimul lucru pe care ți-ai dori să-l faci este să-l superi. Are reacții exagerate precum gelozia, răzbunarea și furia.
Scorpionul cere respect și recunoaștere pentru a se simți superior. Tu vei fi nevoită să mergi pe coji de ouă pentru a evita orice supărare.

Gemeni


Bărbatul Gemeni poate fi un partener haotic din cauza comportamentului său instabil, a problemelor de angajament pe care le întâmpină și a modului în care tinde să preia conducerea atunci când poartă o conversație. El alege întotdeauna să facă dintr-o situație banală una puțin mai interesantă, astfel încât va fi mai distractiv atunci când va vorbi despre asta mai târziu. Acest semn zodiacal adoră să dea din casă, să le spună oamenilor despre aventurile și greșelile lui, ceea ce poate fi destul de incomod pentru partenera sa.

Va trebui să depui eforturi mari pentru ca situația să nu scape de sub control.

Citește și: 6 zodii de bărbați cu așteptări extrem de mari de la partenerele lor

 

Pești


Bărbatul Pești simte o mulțime de lucruri, iar acele sentimente îi afectează adesea modul în care gândește și se comportă. El nu este genul care să se răzbune, însă va ține ranchiună și nu va putea trece peste anumite situații. El tinde să caute aprobare, validare, acceptare și complimente din partea celorlalți și nu e suficient de sigur pe abilitățile sale astfel încât să se poată baza pe propriile sentimente. Neîncrederea de sine cu care se confruntă duce în cele din urmă la sentimentul de respingere și neputință pentru partenera lui.

Berbec


Bărbatul Berbec este un partener instabil din cauza schimbărilor sale bruște de dispoziție.

Acum râde și în următorul moment este trist și se simte groaznic. Schimbarea stării de spirit poate fi atât de rapidă încât te poate debusola total. Berbecul nu fuge de confruntare, ba din contră, nu se va reține dacă are ceva negativ de spus și critică des din senin. Din fericire, starea lui proastă și agresivitatea sa nu durează prea mult timp.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Săgetător


Bărbatul Săgetător e extrem de independent și, totuși, atunci când se află într-o relație, poate fi foarte pretențios. El își dorește sprijin și înțelegere constantă. Uneori, întâmpină probleme în a-și asuma responsabilitatea pentru alegerile sale proaste, circumstanțele discutabile și acțiunile prostești.

Nu e exclus să joace rolul de victimă și să își apere acțiunile cu scuze.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod