zodii cu doua fete

5 zodii cu două fețe. Sunt maestre în manipulare!

Persoanele cu două fețe par extrem de drăguțe la prima vedere, dar pe la spate bârfesc oamenii și nu au nicio problemă să mintă.

Oamenii care au două fețe și sunt falși obișnuiesc să facă unele lucruri care îi diferențiază de oamenii sinceri și autentici:

  • - Ei invită pe cineva la cafea, fără să aibă nici cea mai mică intenție de a merge acolo
  • - Vor petrece timp cu cineva doar când lucrurile sunt bune și frumoase
  • - Ei fac complimente tot timpul, dar nu cred cu adevărat în ce spun
  • - Acești susțin că nu sunt supărați, dar expresia de pe fețele lor arată cu totul altceva
  • - Nu au nicio problemă în a face rău cuiva atât timp cât își salvează ei pielea
  • - Când sunt singuri cu o altă persoană, le place să se laude cu realizările și cu lucrurile pe care le au
  • - Dacă ești doar tu și o persoană cu două fețe, aceasta va profita de orice ocazie pentru a te insulta și pentru a te face să te simți prost sau inferior.


În concluzie, să fii cu două fețe nu deloc un lucru frumos.

Dar, pentru aceste semne zodiacale este doar o realitate.

  • 5 zodii cu două fețe. Sunt maestre în manipulare!

 

Gemeni


În general, Gemenii sunt duali, dar asta nu înseamnă că toți cei născuți în această zodie au două fețe. Cu toate acestea, cei mai mulți reprezentanți își folosesc abilitățile de comunicare în moduri toxice, cum ar fi răspândirea zvonurilor despre oameni și bârfe despre cunoscuți, pe care evident le neagă vehement atunci când sunt confruntați. Ei fac tot posibilul să câștige simpatia și încrederea celorlalți, așadar nu ar avea cum să recunoască vreodată să vorbesc pe cineva pe la spate. Lucrul trist este că Gemenii nici măcar nu își dau seama că sunt cu două fețe.

Balanța


Balanța are o problemă cu secretele, pur și simplu nu își poate ține gura. Dacă îi dezvălui unei Balanțe o informație interesantă, abia așteaptă să o dea mai departe. Chiar dacă va promite că nu spune nimănui, ea nu se va putea abține. Balanța se va simți groaznic că ți-a trădat încrederea și îți va promite că va fi mai bună, dar asta nu este o garanție că va păstra secretul data viitoare.

Citește și: 5 zodii care le oferă mereu o a doua șansă foștilor parteneri

 

Pești


Peștii își doresc ca toată lumea să fie fericită, iar dacă pentru asta trebuie să fie falși, atunci vor fi falși. Dacă prefăcătoriile lor îi ajută să evite să fie criticați sau puși la zid, planul lor de acțiune nu va avea nicio legătură cu sinceritatea.

Peștii vor face o mulțime de lucruri astfel încât să nu fie răniți.

Săgetător


Săgetătorul evită la maximum situațiile tensionate, pentru că îi place ca atmosfera să fie liniștită și amuzantă. Face adesea complimente în care nu crede, tocmai pentru ca oamenii să se simtă bine și să îl placă. De asemenea, adoră să se laude cu realizările lui. Cu toate acestea, atunci când Săgetătorul se laudă, el nu consideră că are două fețe, ci doar spune exact cum este situația.

Scorpion


Scorpionului nu îi place să mintă. Cu toate acestea, este foarte bun în a manipula alte persoane, ceea ce îl face să fie cu două fețe. El știe să se folosească de mințile și inimile celorlalți în avantajul lui.

Dacă asta îl ajută să își atingă obiectivele, Scorpionul o va face fără să stea pe gânduri. De asemenea, poate deveni gelos dacă fericirea altcuiva scoate în evidență ceea ce el nu are. Poate spune că e fericit pentru acea persoană, dar nu acționează ca și cum ar fi.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod