5 zodii care știu când trebuie să pună punct unei relații

Aceste 5 zodii nu ezită să iasă dintr-o relație care nu mai are sens pentru ele!
Unele semne zodiacale sunt persoane speciale care își dau seama intuitiv dacă o relație e pe sfârșite și când este timpul să se despartă.

În funcție de semnul tău zodiacal, este posibil să știi deja, instinctiv, că relația în care ești implicată în prezent nu mai funcționează. De asemenea, poți fi pregătită și curajoasă pentru a fi tu cea care pune punct relației.

Să te desparți de cineva este un lucru dificil, dar anumite semne zodiacale o pot face cu o mai mare ușurință decât altele, deoarece acestea chiar conștientizează că a sosit momentul ca relația să se încheie.

Să închei o relație în care nu te mai regăsești este cel mai bun lucru pe care îl poți face pe termen lung. Este important să mergi mereu înainte în viața. Nu poți sta într-un loc doar pentru că te-ai obișnuit și îți este mai confortabil. Acest lucru nu aduce decât suferință în cele din urmă.


  • 5 zodii care știu când să pună punct unei relații


Berbec


Fiind temperamental și foarte încrezător în el însuși, Berbecul e prea hotărât și entuziast de viața și obiectivele lui pentru a lăsa pe cineva să-i stea în cale. Spre exemplu, există momente în care relația în sine pare a fi un obstacol și știe foarte clar că acest lucru nu este benefic pentru viitorul lui. Berbecul trebuie să fie primul în tot ce face. Așadar, de obicei, el e cel care părăsește pe cineva sau iese dintr-o relație care, pur și simplu, nu funcționează. Decât să piardă timpul, își ia catrafusele și pleacă!

Citește și: De ce sunt bărbații din zodia Gemeni atât de nestatornici? 6 motive
 

Leu


Pentru că îi place un pic drama, Leul va fi, cel mai probabil, primul care va spune: "S-a terminat!" Leul nu va tolera niciodată să nu fie tratat corect.
Dacă nu e tratat așa cum crede că merită, Leul dispare. Nu e nevoie de vreun studiu de caz pentru a-și da seama când o relație este nesănătoasă. Cu toate acestea, ar putea să își pună la îndoială instinctele atunci când începe să se gândească la despărțire, dar din respect pentru sine, își va asculta instinctul și va face ceea ce trebuie făcut. Cel mai probabil nu își va aborda dur partenerul atunci când îi va da vestea cea mare, însă cu siguranță el va fi cel care inițiază despărțirea.

Fecioară


Acordând întotdeauna atenție celor mai mici detalii înseamnă că va observa imediat toate micile nereguli din relația sa. Este ușor pentru ea să vadă indiciile verbale și non-verbale ale partenerului, așa că atunci când intuiția începe să-i semnaleze că relația e pe sfârșite, își ascultă vocea interioară. Înainte de a se despărți, va analiza cu atenție dacă ar putea trăi sau nu într-un astfel de cuplu.

Dacă ajunge la concluzia că nu o va putea face, va fi prima care va adopa o abordare practică și va încheia relația înainte de a fi prea târziu.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Săgetător


Săgetătorul e atât de concentrat pe obiectivele sale de viață încât e capabil să înlăture din viața lui orice persoană care i-ar putea sta în cale. Și aici ne referim și la partenera lui de viață. Asta nu înseamnă că e rece și că nu îi pasă, de fapt, este exact invers. Nu vrea să facă pe nimeni să sufere pentru că el are alte interese. Nu vrea să facă pe nimeni să-și piardă timpul cu el. Se va despărți de tine cu promisiunea că veți rămâne prieteni, însă acest lucru este puțin probabil să se întâmple. Curiozitatea lui înnăscută îl va determina se se implice într-o nouă relație destul de repede, fâcând dificilă menținerea unei prietenii cu oricare dintre fostele lui.


Vărsător


Ca Vărsător, îi este destul de greu să facă compromisuri sau să se oprească la o singură persoană. Așadar, atunci când lucrurile devin prea serioase și simte că trebuie să aleagă între libertate sau dragoste, va lua decizia de a se despărți. El știe că, dacă nu va fi înțeles, pe termen lung va aduce suferință amândurora. În loc să aștepte să se întâmple asta, reacția sa este să pună punct relației.  

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Liliana pe 14 Aug 2020, 16:47
    Previziunile toamnei

    Buna ziua Sunt născută în Vărsător cu ascendent în Fecioară. Mi-ar plăcea să știu ce îmi rezerva astrele în această toamnă. Mulțumesc.O zi frumoasa.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod