mercur retrograd

4 zodii puternic afectate de Mercur retrograd în luna iulie

Vara aceasta, Mercur și-a început mișcarea retrogradă pe 18 iunie și va dura până pe 12 iulie. Mai multe zodii vor fi afectate!
Sunt trei săptămâni jumătate în care anumite zodii vor avea parte de numeroase provocări. Luna iulie nu va fi ușoară pentru ele, mai ales că există alte patru planete retrograde în momentul în care acest tranzit începe, ceea ce nu ajută deloc!

Acest Mercur retrograd are loc în zodia Racului, care este un semn de apă sensibil și emoțional, iar acest lucru aduce partea sentimentală în prim-plan. Mercur retrograd în Rac este un moment pentru ca toată lumea să își evalueze zonele de confort și să afle ce părți din viața lor au nevoie de o grijă și o atenție suplimentară.

  • 4 zodii puternic afectate de Mercur retrograd în luna iulie


Taur


Mercur retrograd își pune amprenta asupra comunicării în această lună.
Dar, din fericire, atât timp cât ai grijă cu tonul și vorbele pe care le rostești pentru a te exprima față de ceilalți, vei putea evita problemele majore. Nu ești genul care să se streseze de alții. Acestea fiind spuse, încearcă să fii mai sensibil/ă prin felul în care acționezi. Citește sau ascultă tot mesajul înainte de a reacționa sub influența impusivității. În caz contrar, riști să provoci o dramă inutilă.

Leu


Efectele lui Mercur retrograd vor apărea în cazul tău pe plan intern. Vei petrece mai mult timp tu cu gândurile tale, revizuind modul în care gândești și te exprimi la nivel subconștient. Aceasta este perioada ta de hibernare, așa că permite-ți să te relaxezi chiar acum.

Sortează-ți cu adevărat gândurile și sentimentele, deoarece doar așa vei reuși să iei cele mai bune decizii, cel puțin în ceea ce privește dragostea. Un pic mai mult timp pentru solitudine nu strică!

Citește și: Horoscopul lunii iulie. Capricornul trebuie să găsească un echilibru între carieră și viața personală

 

Săgetător


Aceasta este o perioadă importantă de revizuire pentru tine. Un pic de ordine mentală este un lucru bun. Acum este momentul ideal de a face un pas înapoi și de a arunca o privire asupra celor mai personale și intime chestiuni din viața ta. Simți că îți datorezi ceva sau că datorezi ceva altora în acest moment? Ai limite solide pentru a-ți proteja sentimemtele și vulnerabilitățile? Limitele sunt importante acum, dar trebuie să ți le stabilești.

Acum este momentul de a privi profund în sufletul tău pentru a-ți da seama unde îți sunt limitele personale. Ia lucrurile pas cu pas și vei putea trece prin acest tranzit fără prea multe drame.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Pești


Pur și simplu, Mercur îți cere luna aceasta să revizuiești modul în care te exprimi creativ și să descoperi în ce stadiu te afli cu proiectele tale de suflet în acest moment. Ia o pauză de la orice faci acum și începe să iei în considerare modalități prin care să faci ca totul să fie mai distractiv. Proiectele în care ești implicat/ă din pasiune ar trebui să fie conduse de pasiune, nu de stres.

Și, vorbind despre pasiune, Mercur retrograd e notoriu pentru că aduce brusc relații din trecut în prim-plan. Așadar, există șansa ca un/o fost/ă iubit/ă să reapară în viața ta, încercând să flirteze din nou cu tine. Sentimenele îți sunt date peste cap, de aceea trebuie să te păzești emoțional!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod