4 zodii care urăsc schimbările. Taurul este pe primul loc!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
28 Septembrie 2020
Fie că încerci să te schimbi pe tine sau mediul în care trăiești, schimbarea necesită timp!
Este normal să ne temem de necunoscut și ne dorim ca lucrurile să revină sau să rămână așa cum sunt. Nimeni nu poate accepta imediat schimbările mari, dar unii dintre noi au nevoie de mai mult timp decât alții pentru a accepta aceste tranziții.

Potrivit astrologiei, semnul zodiacal ar putea juca un rol major în capacitatea ta de a te adapta la situații noi și de a înfrunta necunoscutul. Este important să ne dăm seama când avem nevoie de schimbare și ce ne poate împiedica să facem acest lucru. Deoarece schimbarea este o parte necesară a vieții, trebuie să învățăm cum să ne gestionăm frica de schimbare, cel puțin într-o anumită măsură.

Dacă te numeri printre semnele zodiacale care nu suportă schimbarea, încearcă să te expui mai multor provocări în viață și să exersezi să le depășești lent.

  • 4 zodii care urăsc schimbările:


Taur


Uneori, este imposibil de explicat de ce urăște Taurul atât de mult schimbarea.

Taurul este încăpățânat, iar schimbarea nu face parte din planul lui. Fiind foarte responsabil, trebuie să poată gestiona fiecare detaliu al vieții lui. Dacă apar complicații, nu există nicio șansă să porți o conversație rezonabilă cu acesta despre cum să facă față problemelor bruște. Tot ce poate face în acel moment este să de panicheze și streseze. Totuși, nu este în totalitate vina lui. S-a născut taur, iar lumea știe că trebuie să iei taurul de coarne pentru a face față situațiilor dificile. Înfruntarea Taurului și implorarea acestuia să înceteze, să se calmeze și să respire este o sarcină extrem de dificilă. Taurul trebuie luat încet, altfel stabilitatea lui este compromisă.

Citește și: Cum să faci o Balanță să te iubească pentru totdeauna.

4 lucruri esențiale de care să ții cont

 

Leu


Nu e vorba că Leul fuge mereu de schimbare, doar că nu se poate confrunta întotdeauna cu realitatea. Totuși, acest lucru face ca schimbările bruște să fie devastatoare pentru el. În timp ce adoră să rezolve probleme și să gândească în fel și chip lucrurile, Leul nu știe cum să se descurce singur dacă o problemă rămâne nerezolvată, dacă ceea ce crede el că este real se schimbă. Inflexibilitatea lui îl trage în jos. Va folosi umorul și alte metode de evadare pentru a încerca să atenueze situația, dar, în adâncul sufletului lui, încearcă să raționalizeze schimbarea.

Balanța


Schimbările sunt deosebit de perturbatoare pentru Balanțe, deoarece acestea nu suportă confruntările și nedreptatea. Dacă situația s-a schimbat în mai rău, Balanța alege să își plângă de milă în loc să încerce să schimbe situația în bine.

Cu toate acestea, ea este deschisă față de cei care își asumă responsabilitatea pentru schimbare. De exemplu, îi ascultă pe cei care încearcă să îi explice schimbarea. Schimbarea este, cu siguranță, unul dintre lucrurile care o dau peste cap. Dacă nu știe cum o va afecta schimbarea pe ea și pe oamenii la care ține, atunci percepe schimbarea drept o amenințare.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Vărsător


Dacă se produc schimbări cu care Vărsătorul nu este de acord sau care îi contrazice punctele de vedere, atunci va deveni și mai obsedat de credințele sale. E o persoană foarte independentă și inteligentă, care nu tolerează schimbarea decât atunci când îi aduce beneficii sau îi reafirmă opiniile.

Totuși, o latură a Vărsătorului este întotdeauna plină de speranță pentru viitor și poate înțelege că schimbarea trebuie să se întâmple în diferite moduri pentru a face loc progresului. Când un Vărsător este informat cu privire la o schimbare, trebuie prezentate mai întâi aspectele pozitive ale acesteia.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod