zodii care se indragostesc de cine nu trebuie

4 zodii care se îndrăgostesc mereu de cine nu trebuie

Aceste zodii întâmpină mereu dificultăți în găsirea persoanei potrivite. Care să fie motivul?

Există o mulțime de motive pentru care ne îndrăgostim de persoanele nepotrivite. Uneori, poate fi vorba de ghinion și atât. Dar, de cele mai multe ori, de vină e faptul că nu căutăm unde trebuie, nu știm ce vrem sau ne e teamă de singurătate.

Unele semne zodiacale sunt mai predispuse decât altele să repete aceleași greșeli și să aleagă parteneri nepotriviți. S-ar putea chiar să conștientizeze că se învârt în cerc și, totuși, să nu fie capabile să aleagă ce trebuie. Probabil le e frică de singurătate, însă poate a fi singur este exact ceea ce au nevoie!

  • Iată zodiile care se îndrăgostesc mereu de cine nu trebuie:

 

Gemeni


Gemenii au tendința de a se îndrăgosti tot timpul de cine nu trebuie, deoarece nu știu ce își doresc de la un partener și de la o relație.

Le place să cunoască oameni noi și, de asemenea, să aibă relații noi pentru că asta e palpitant pentru ei. Chiar dacă persoanele respective au personalități groaznice, ei rămân în acele relații pentru că își primesc doza necesară de adrenalină. Poate chiar știu că e greșit ceea ce fac, dar pentru că nu intenționează să rămână prea mult timp în jurul acelor oameni, cred că se pot folosi de ei fără să se întâmple nimic rău. Din păcate, această decizie le scad șansele de a găsi persoana potrivită.

Citește și: 4 zodii de bărbați care nu vor înceta niciodată să te iubească, indiferent ce s-ar întâmpla

Fecioară


Fecioarei îi place să creadă că ia cele mai bune decizii atunci când vine vorba de dragoste și relații, dar realitatea este că e mult prea perfecționistă pentru ca relațiile în care se implică să dureze.

Întâmpină dificultăți în a realiza că nimeni nu este perfect, iar motivul pentru care mereu se îndrăgostește de cine nu trebuie este pentru că se convinge singură că nu e ce trebuie. În loc să învețe să iubească pe cineva cu defectele și calitățile sale, încearcă să schimbe ce consideră că e greșit la acea persoană. Și atunci când nu îi iese, ea se convinge singură că nu e ce îi trebuie. Fecioara ar trebui să-și concentreze perfecționsimul în altă parte, cum ar fi în carieră sau hobby-uri.

Balanță


Balanței îi place să trăiască în propriul ei mic univers, unde totul este perfect. Se minte atât de des că totul este roz, încât nu vede niciodată cât de proaste sunt deciziile pe care le ia.

Ea are tendința de a ascunde sub covor problemele reale. Este o persoană care fuge de confruntare și care nu vorbește deschis atunci când ideile sale diferă de cele ale partenerului, așa că devine pasiv-agresivă. Când acest lucru distruge relația în care e implicată, ea caută pe altcineva care să îi satisfacă o singură nevoie, în loc să îl aștepte acea persoană care i le poate satisface pe toate. Balanța e atrasă de oamenii perfecți doar la suprafață!

Săgetător


Săgetătorul ține foarte mult la independența și libertatea sa. El preferă relațiile ocazionale, decât să se așeze la casa lui, cel puțin nu imediat. De fapt, s-ar putea să nu își dorească niciodată nimic serios cu nimeni, pur și simplu pentru că nu este în totalitate sigur că e alegerea potrivită pentru el.

Motivul pentru care se îndrăgostește de cine nu trebuie este acela că, în secret, îi este frică de responsabilități și angajament. El crede că, dacă are relații cu persoane nepotrivite, nu se va ajunge niciodată la ceva serios și lucrurile nu vor trece la nivelul următor.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod