4 zodii care recurg la tăcere atunci când sunt supărate

Oamenii îşi exprimă furia în moduri diferite. Unii vor recurge la tăcere, iar alţii vor ţipa cât de tare pot!
Nimănui nu îi place să fie tratat cu tăcere, însă oamenii reacţionează diferit atunci când sunt supăraţi. Există persoane care nu vor ezita să înfrunte situaţia şi să spună ferm ceea ce simt, aceştia vor ţipa şi vor provoca o mare ceartă şi o mare agitaţie. Pe de altă parte, există alte persoane care nu sunt atât de deschise atunci când sunt supărate, ci mai degrabă pasiv-agresive. Acestea nu vor face o dramă, ci vor fuma în linişte şi te vor ignora între-un mare stil.

Sunt ca nişte vulcani despre care nu ştii dacă vor erupe sau nu. Deşi se spune că trebuie să eviţi oamenii temperamentali atunci când sunt supăraţi, se pare că nimic nu este mai înfricoşător decât o persoană care recurge la tăcere atunci când este furioasă. Tăcerea poate fi mai rea uneori decât o ceartă puternică!

Cu oamenii care reacţionează brutal atunci când sunt supăraţi măcar ştii la ce să te aştepţi.
În schimb, cu cei care îţi oferă răceală nu ştii ce se va întâmpla: poate să uite mâine sau poate să îşi verse toate frustrările acumulate abia peste o lună. Faptul că te ţin în suspans poate fi cea mai mare pedeapsă pentru tine, iar ei ştiu acest lucru foarte bine.

Astrele pot spune multe despre modul în care o persoană îşi poate gestiona furia, aşadar iată 4 zodii care vor recurge la tăcere atunci când sunt supărate:

Rac


Un Rac poate să îşi schimbe dispoziţia foarte des şi foarte brusc. Când e supărat pe cineva, este posibil să îşi ţină foarte bine ascunsă furia. Nu îi plac confruntările, deci nu te aştepta să vorbească deschis despre ceea ce simte. Dacă îl întrebi cu ce i-ai greşit, el doar îşi va încrucişa braţele şi se va întoarce invers, doar cât să îţi dai seama că ceva s-a întâmplat, însă nu să îţi şi ofere detalii.
Şi dacă îl răneşti, cu siguranţă nu va uita acest lucru prea curând. Aşteaptă un timp pentru a-şi clarifica sentimentele, însă să nu ai impresia că va vrea să vorbească din nou cu tine prea curând. Ţine supărarea destul de mult, însă ai, totuşi, şansa de a fi iertat.

Fecioară


O Fecioară este extrem de timidă. Acest semn zodical nu este prea des văzut făcând vreo scenă sau vreo dramă dintr-o anumită situaţie. E nevoie de multe pentru a face o persoană atât de răbdătoare ca ea să îşi iasă din minţi. Dar atunci când se întâmplă să se supere, atunci ea chiar se supără. Totuşi, Fecioara nu va arăta acest lucru. O să bea şi o să te ignore. Nici măcar nu se poate uita la tine, dar să vorbească cu tine! Aşa că va recurge la tăcere până va reuşi să se calmeze pe interior, căci acolo se duce cea mai dificilă luptă care o macină efectiv.


Scorpion


Un Scorpion este cunoscut pentru că este neîncrezător şi încăpăţânat. Dacă îl superi, va trebui să depui eforturi mari pentru a-l câştiga înapoi sau, cel puţin, să îi gâdili suficient orgoliul astfel încât să se simtă răzbunat. Nu va mai avea încredere în tine dacă l-ai supărat, iar asta e grav pentru relaţia voastră. Va recurge la tăcere şi se va purta cu răceală. Este nevoie de mult timp pentru a-i recâştiga încrederea, aşa că odată ce îl faci să devină furios, va căpăta îndoieli cu privire la păstrarea ta în viaţa lui. Fără doar şi poate, el poate fi extrem de ferm şi brutal, arătând o distanţă ca şi când aţi fi doi străini.

Vărsător


Un Vărsător nu este capabil de a se exprima emoţional şi fuge de acest lucru cât poate de mult. Când cineva îl supără, foarte rar se va întâmpla să spună ce simte cu adevărat.
El este foarte pasiv agresiv şi va face o mulţime de aluzii sau gesturi sugestive, fără să spună, de fapt, de ce este supărat. Vrea să îţi spună motivele pentru care l-ai înfuriat, dar nu este destul de direct încât să poată şi vorbi despre asta. Este o chestiune de curaj pe care încă nu reuşeşte să o stăpânească, iar faptul că nu poate să îşi spună oful îl macină pe interior şi îl face să acumuleze frustrări. Oferă-i puţin spaţiu şi poate te va ierta!

 


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod