4 zodii care își vor întâlni marea iubire în sezonul Fecioarei

Sezonul Fecioarei începe pe 23 august și se termină pe 22 septembrie. În această perioadă, unele zodii se vor îndrăgosti cu ușurință și vor știi ce să facă pentru ca dragostea să dureze.
Pentru a înțelege mai multe lucruri despre acest sezon, trebuie să cunoști câteva detalii despre zodia Fecioară. Punctele forte ale acesteia sunt faptul că e muncitoare, practică, amabilă și loială. Punctele slabe sunt că e timidă, exagerat de critică, nu se joacă și își face mai multe griji decât ar trebuie. Cel mai tragic este că, uneori, Fecioara nu se simte demnă de iubire sau frumoasă.

Pentru ca o Fecioară să se implice într-o relație, potențialul partener trebuie să o facă să se simtă în siguranță, astfel încât să se poată deschide în fața lui.
Vei constata că se va exprima liber doar atunci când se simte confortabil cu omul de lângă ea. Îi este greu să depășească unele granișe impuse chiar de ea atunci când vine vorba de intimitate. O Fecioară va ezita foarte mult să treacă la următoare etapă în relație, de aceea trebuie să existe o bază solidă a încrederii. Trebuie luată încet și să aibă șansa de a se simți prețuită înainte de a trece la următorul nivel.

În timpul acestui sezon, vei constata că emoțiile tale vor fi împrăștiate peste tot. Este posibil să observi că nu te poți concetra sau gândi clar.
Sezonul Fecioarei este una dintre cele mai bune perioade pentru a te îndrăgosti și pentru a-ți urma inima. Vei găsi ceva care te va face să te simți bine. Cu toate acestea, trebuie să iei lucrurile încet.

Care sunt zodiile care au cele mai multe șanse să se îndrăgostească în sezonul Fecioarei?


Fecioara


Îți vei găsi dragostea vieții tale. În sfârșit, vei simți că viața ta va fi completă. Meriți să fii fericit și ar trebui să fii răsplătit pentru tot efortul depus până acum în dragoste. Vei găsi persoana care este perfectă pentru tine și te vei îndrăgosti iremediabil.
Se va simți precum sfârșitul unui film romantic perfect, în care tu te vei plimba împreună cu partenerul la apus de soare și veți trăi fericiți până la adânci bătrâneți.

Capricorn


Ia lucrurile încet! Vei găsi pe cineva de care te vei îndrăgosti iremediabil în timpul acestui sezon. Îți vei pierde efectiv capul. Vei constata că, atât timp cât amândoi depuneți eforturi în relație, cu atât se va crea o bază solidă pentru ca ea să înflorească.

Pești


Dacă pornești sesiunea de întâlniri în acest sezon, s-ar putea să îți găsești marea dragoste. Poate nu vrei să îți faci speranțe de frica a tot ceea ce se poate întâmpla, dar trebuie să îți oferi oportunitatea asta.
Dacă decizi să te deschizi în fața posibilității de a iubi, atunci îți vei găsi partenerul perfect.

Taur


Îți vei găsi dragostea vieții tale în sezonul Fecioarei. Îți vei întâlni cel mai bun prieten și cel mai bun iubit posibil. Atât timp cât ești autentic și vei avea grijă de tine, nu de ceilalți, vei atrage atenția persoanei potrivite.  



Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod