10 vedete născute în zodia Leu

E sezonul Leului, aşadar să îl celebrăm aşa cum se cuvine!

Leul este, evident, şi regele zodiacului. Leu este oricine născut între 23 iulie şi 22 august. Deci, dacă ziua ta de naştere este în această perioadă, la mulţi ani!

Leul este un semn zodiacal puternic şi interesant. Datorită caracteristicilor generale, această zodie este perfectă pentru celebritate. Nu este surprinzător faptul că atât de multe vedete s-au născut sub acest semn, având în vedere că Leii iubesc lumina reflectoarelor.

Oamenii sunt atraşi de ei în acelaşi mod în care publicul este atras de celebrităţile şi personajele notabile din istorie.

Leii sunt, de asemenea, lideri înnăscuţi, iar celebrităţile de pe această listă sunt nu numai conducători în domeniul politic, ci şi figuri publice care au condus în domeniile lor. O altă trăsătură a Leului este creativitatea, de aceea majoritatea persoanelor celebre enumerate aici sunt artişti ai muzicii, filmului şi televiziunii. Oricine poate observa că s-au născut cu acest har, care trebuia împărtăşit întregii lumi!

Iată ce personalităţi uimitoare s-au născut în zodia ta şi descoperă ce calităţi împărtăşeşti cu acestea!

 

Sursă foto: hepta/depositphotos

1 din 11

1. Meghan Markle

Actriţa americană a trăit visul multor femei tinere când s-a căsătorit cu prinţul Harry şi a devenit o prinţesă reală. Cu siguranţă, caracteristicile zodiei sale a ajutat-o mult în parcursul ei!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod