Sezonul Fecioarei 2020. Ce ne așteaptă odată cu intrarea Soarelui în acest semn

Soarele a intrat în zodia Fecioară pe 23 august unde va sta până pe 22 septembrie, când își va muta casa în semnul Balanței. Iată cum ne afectează intrarea Soarelui în Fecioară!
Fecioara este muncitoare, fiabilă, practică și loială, așa că ești norocos/oasă dacă te-ai născut în această zodie sau ai o Fecioară în viața ta. Guvernată de Mercur, Fecioara este excelentă în comunicare și oamenii născuți în acest semn se exprimă foarte bine.

Zodia Fecioară este simbolizată de o fecioară sau o fată care ține în mână spice de grâu, pentru că acest sezon este sezonul recoltei. Acest lucru înseamnă, metaforic, că femeia este coaptă, adică ajunsă la vârsta în care are numeroși pretendenți.

Potrivit astrologului Sue Tompkin, acest lucru ar putea simboliza principala preocupare a Fecioarei: sortarea grâului de la pleavă.
Fecioara elimină ceea ce nu este util și se preocupă doar de funcționalitate și de a face lucrurile în mod practic. Semnul se străduiește să atingă perfecțiunea și poare pierde adesea frumusețea lumii concentrându-se asupra defectelor. Această atenție la detalii îi aduce Fecioarei succes la locul de muncă.

Când este sezonul Fecioarei?


Cu toții simțim energia Soarelui, oriunde se întâmplă să fir Soarele.

Ai mai multe șanse să te simți în largul tău și puternic/ă atunci când Soarele este în zodia ta, dar vei simți totuși energia și altor sezoane solare.

Citește și: De ce sunt Fecioarele atât de atrăgătoare? 11 motive


În fiecare lună, Soarele trece printr-o nouă constelație pe cer, iar acum este rândul Fecioarei.

Sezonul Fecioerei începe pe 23 august 2020 și durează până pe 22 septembrie.

Ce înseamnă sezonul Fecioarei și cum ne influențează?


Fecioara este obsedată de curățenie, așa că este timpul să facem curat. Acest lucru s-ar putea referi la spațiul fizic sau la anumite zone din viața noastră, dar totul va fi simplificat în timpul acestui sezon.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    



- Cei cu program de lucru ocupat pot descoperi cum să-și facă treaba mai ușor, iar cei care trăiesc într-un mediu dezordonat vor crea un sistem prin care să-l facă mai organizat.



- Fecioara are tendința de a fi prea pretențioasă, așa că stabilește-ți limite și oprește-te când e de ajuns.

- Sezonul Fecioarei este un moment minunat pentru a-ți stabili obiectivele pentru restul anului.

- S-ar putea să desoperi diferența dintre dorință și nevoie în această perioadă.

- Ai grijă să nu gândești prea mult și să despici firul în patru. Pentru a evita acest lucru, ieși în aer liber mai des.

- În timp ce Soarele este în Fecioară, poartă acele conversații mai dicile și spune-ți gândurile. Mercur este de partea ta pentru a-ți spori abilitățile de comunicare.

- Începe să scrii acea carte, aplică CV-ul pentru acel job și confruntă-ți prietenul sau partenerul cu privire la acel subiect complicat!

- Fecioara este excelentă în elaborarea listelor, așa că începe să le faci și tu și să-ți setezi prioritățile.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite.

Înscrie-te AICI!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod