Un selfie fără machiaj postat de cântăreața Kesha a devenit viral. Fanii îi urmează exemplul

La început de an, cei mai mulți oameni își doresc să se reinventeze, să se autodisciplineze sau, așa cum este și cazul cântăreței americane Kesha, să se accepte pe înșiși.

Marți, vedeta în vârstă de 31 de ani a postat pe Twitter și Instagram un selfie în care apare nemachiată, în care promite că își va lăsa pistruii să "trăiască".

"În acest an, rezoluția mea este să mă iubesc pe mine... așa cum sunt, cu toate defectele, imperfecțiunile și tot restul", a scris Kesha în dreptul selfie-ului postat pe rețelele de socializare. Postarea cântăreței a adunat deja peste 480.000 de aprecieri pe Instagram și peste 9000 de redistribuiri și 2000 de comentarii pe Twitter.

 

"Da, este timpul să ne iubim pe noi înșine! De asemenea, te iubesc și pe tine!", i-a scris unul dintre fani.

În afară de susținerea pe care i-au arătat-o prin comentarii și like-uri, fanii au început la rândul lor să posteze selfie-uri în care nu poartă machiaj, pentru a-și arăta pistruii. Aceștia au mai scris despre propriile insecurități pe care au învățat să le accepte.

Nu este pentru prima dată când Kesha postează un selfie în care poartă foarte puțin machiaj sau chiar deloc. A mai postat o imagine similară în august 2018. Dar atitudinea deschisă a vedetei și transformarea sa din ultimii ani au fost cele care au atras atenția fanilor săi.
Cântăreața a trecut printr-o perioadă tulbure în urmă cu câțiva ani, marcată de consumul de alcool și droguri și procese în care îl acuza pe fostul să manager de hărțuire sexuală.

"A fost terifiant, dar într-un final am pus piciorul în prag și am ales viața. A fost un punct major de cotitură. Nu sunt o măsură. Nu sunt un număr", a spus Kesha într-un interviu din 2018 pentru Cosmopolitan. "Sunt o femeie puternică și, sincer, îmi plac imperfecțiunile mele.
În urmă cu zece ani nu m-aș fi gândit că aș putea spune așa ceva vreodată
", a declarat artista.

Foto: Hepta

 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod