Provocarea #10YearChallenge. În urmă cu zece ani, Kendall Jenner ajungea acasă plângând din cauza acneei

Provocarea #10YearChallenge, care presupune postarea de a două imagini alăturate, una din 2009 și cealaltă din 2019, a luat cu asalt rețelele de socializare.
Celebritățile au dat curs acestui trend, cele mai multe dintre ele postând imagini care demonstrează că nu au îmbătrânit deloc sau chiar că în prezent arată mai bine decât în urmă cu zece ani.

Dar sunt și unele vedete curajoase care nu se tem să vorbească deschis despre problemele de frumusețe cu care s-au confruntat în trecut. Una dintre ele este modelul Kendall Jenner.

Kendall a ales să împărtășească cu fanii săi de pe Instagram lupta sa epuizantă cu acneea, care i-a marcat adolescența.
Modelul a postat câteva imagini pe Instagram Stories în care prezintă propria variantă a provocării #10YearChallenge.

Kendall a publicat o imagine din urmă cu zece ani, în care se poate observa cât de afectat era tenul său de acnee. Aceasta a scris că adesea ajungea plângând acasă pentru că oamenii se uitau insistent la pielea ei acoperită de coșuri.



Dar în prezent, tenul vedetei în vârstă de 23 de ani arată perfect. Kendall a postat un selfie fără machiaj de la o ședință foto în care se poate observa că pielea sa este impecabilă.



În urmă cu o săptămână, modelul a declanșat o controversă spunând că va face un anunț care va "mișca" oamenii.
Chiar și mama sa, Kris Jenner, a postat un mesaj în care spunea că este încântată de faptul că fiica sa va aduce "schimbarea", dar și că aceasta o "inspiră". Iar oamenii se așteptau la o declarație cu impact major.

Dar anunțul mult așteptat a fost acela că modelul va fi imaginea Proactiv, unul dintre cele mai cunoscute branduri de cosmetice pentru tratarea acneei din Statele Unite. Fanii nu au fost deosebit de încântați de veste, considerând că au fost păcăliți.

"Kendall Jenner face tratamente faciale de 3000 de dolari înainte de a purta în întregime ținute Balenciaga atunci când pozează pentru Vogue.
În mod sigur nu folosește Proactiv", a spus unul dintre useri, făcând referire la faptul că produsele Proactiv sunt accesibile ca preț.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod