Naomi Campbell și-a schimbat radical look-ul. Cum arată acum supermodelul

Ne-am obișnuit de-a lungul anilor să o vedem pe Naomi Campbell cu părul lung, negru și perfect drept. Face parte din look-ul reprezentativ al faimosului model britanic.
Dar de puțin timp, Naomi a decis să-și schimbe coafura și să aleagă un stil ceva mai natural. Vedeta și-a făcut apariția la prezentarea de modă Louis Vuitton toamnă-iarnă 2019/2020 de la Paris purtând o tunsoare scurtă și părul creț. Lungimea părului ajungea până la nivelul bărbiei, iar buclele aveau vârfurile într-o nuanță caldă de caramel.



Deși nu se întâmplă prea des, nu este prima dată când Naomi și-a făcut apariția cu părul creț la un eveniment. Vedeta și-a expus textura naturală a părului în septembrie 2018, la Săptămâna Modei de la New York.

Schimbarea adoptată de supermodelul britanic nu este neapărat o alegere, ci mai mult o necesitate.
Naomi a declarat în 2017 pentru Evening Standard că părul său natural a fost puternic degradat de purtarea extensiilor ani la rândul.

"Am mai multă grijă de părul meu acum, pentru că l-am pierdut pe tot. Din fericire, a crescut la loc", a declarat starul.

Aceasta a mai spus că își poartă cu mândrie perucile. "Oameni din întreaga lume poartă peruci. Nu mai contează pentru mine. Fac ceea ce vreau sau ceea ce este necesar pentru jobul meu", a spus vedeta.

Naomi are aceeași atitudine și cu privire la Botox sau fillere.
"Dacă vreau să îmi fac ceva, mă duc, plătesc și îmi fac. Dacă vreau să o fac, o fac", a declarat modelul.

În toamna anului trecut, Ro Morgan, hairstilistul lui Campbell, a vorbit despre cât de importante sunt pauzele în purtarea extensiilor și perucilor pentru a permite părului natural să se refacă. 

"Așa cum îi spune și numele, o pauză este o perioadă de timp în care o persoană renunță la extensiile de păr și își poartă părul în mod natural, fie că este ondulat sau drept.
Cei care poartă extensii ar trebui să facă pauze pentru a evita riscul alopeciei de tracțiune. De asemenea, și pentru a curăța eficient scalpul și a se asigura că mențin sănătatea părului natural și a scalpului. O dată la șase luni este necesară o pauză de câteva săptămâni în care să nu se poarte extensii
", a spus hairstilistul lui Naomi Campbell.

Foto: Hepta
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod