Ashley Graham

Ashley Graham e mândră de vergeturile ei de după naștere: „Acesta e noul meu corp de mămică!“

Modelul plus size a pozat în costumele de baie favorite pentru această vară. Ea a povestit cum s-a simțit când și-a expus cicatricile cezarianei și vergeturile.

Supermodelul, activista si mamica Ashley Graham si-a cladit renumele pe viziunea pozitiva asupra aspectului fizic si s-a consacrat ca o portavoce a curentului de acceptare in media mainstream.

Ea si-a prezentat formele generoase si vergeturile intr-o campanie la care a lucrat cu sotul sau, Justin Ervin, scrie People. Sedinta foto a avut loc la casa celor doi din Nebraska, la doar sase luni dupa venirea pe lume a fiului lor, Isaac, pe 18 ianuarie.

Imagini neretusate


Supermodelul a spus pentru People cum s-a simtit purtand costumele de baie realizate in colaborare cu Swimsuits For All, cu imprimeuri multicolore sau in culori uni (rosu, alb, negru) si cu linii sexy.

Ea a dezvaluit si de ce a decis ca imaginile sa nu fie editate in Photoshop.

„Mereu sunt intrebata daca vreau sa retusez ceva si ce anume vreau sa scoatem din poze. Si eu spun: ‘Nimic'”, a spus Ashley. „Vreau ca toata lumea sa ma stie asa cum sunt… Vreau ca oamenii sa vada cine sunt pentru ca toti avem o poveste”, a adaugat ea.

„Multe femei cu care vorbesc au probleme de imagine, probleme legate de corpul lor si de incredere. Vreau ca ele sa inteleaga ca toate avem lucruri pe care societatea ne-a spus sa le ascundem si de ce trebuie sa facem asta? Asa ca iata-ma cum sunt si sunt mandra”, a spus vedeta.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod