Frumuseţe. Machiajul vedetelor pe covorul roșu, la premiile Grammy. Inspiră-te din stilul lor

2 din 7

Selena Gomez

Selena s-a bazat pe un "contouring" inteligent efectuat care să-i sculpteze faţa, pe sprâncene frumoase, naturale şi o cromatică a machiajului care să îi pună în evidenţă ochii. Machiajul ochilor este gândit să fie punctul central şi este încadrat de sprancene care nu par a fi pensate prea mult... Cu acest truc, de naturaleţe studiată a sprâncenelor, machiajul este în ton cu coafura şi pune în evidenţă profunzimea privirii, fără ca privitorul să poată observa genele false şi cât de atent sunt corectate trăsăturile. Buzele machiate natural completează tabloul hipnotic al privirii.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Angela pe 18 Feb 2016, 11:50
  Imi doresc si eu trasaturi perfecte

  M-a inspirat acest articol, cred ca imi voi lua curaj sa imi aplic si eu gene fir cu fir. Ce fain, autoarea articolului preda cursuri de machiaj? Trebuie sa merg, sa invat cum imi redesenez trasaturile, nu stiam ca se poate asa ceva!

  0
  0

 • ana pe 18 Feb 2016, 09:31
  machiajele

  O TAMPENIE de articol, ai scris niste prostii mai mari ca tine, probabil esti o snoaba si faci comentarii partinitoare in functie de persoana care a machiat vedetele. Vai de cursantele care pica pe mana ta

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod