Cum să aplici perfect rujul roșu

Cum să aplici perfect rujul roșu. Cele mai bune trucuri

Rujul roșu se numără printre acele produse de machiaj care îți pot transforma radical aspectul. Această culoare nu se demodează niciodată și este un simbol al eleganței și feminității.
Spre deosebire de alte produse de machiaj, rujul roșu este foarte versatil și poate fi purtat atât cu ținute casual, de zi, cât și cu cele elegante, pentru evenimente speciale. Oricare ar fi ocazia, secretul este aplicarea impecabilă și alegerea culorii perfecte.

Alege rujul roșu în funcție de subtonul pielii tale



Este foarte ușor să descoperi care este subtonul pielii tale. Privește venele de la încheietura mâinii. Dacă au o nuanță verzuie, subtonul tău este unul cald, iar cele mai potrivite nuanțe de ruj sunt cele care au o tentă oranj. Dacă venele tale par mai mult albastre, atunci subtonul pielii tale este rece și ți se potrivesc cel mai bine tonurile de roșu cu subton albăstrui, precum nuanțele de roșu zmeură.

Amestecă nuanțe diferite de roșu


Poți obține o nuanță nouă de ruj folosind rujurile roșii pe care le ai deja.
Amestecă două rujuri roșii aplicându-le cu o pensulă specială pe buze. Poți corecta nuanța astfel încât să creezi exact culoarea pe care ți-o dorești.

Evită rujurile strălucitoare


Rujurile mate au un aspect elegant, sofisticat și în același timp rezistă mult mai mult pe buze. Dacă rujul tău preferat nu este mat, îl poți transforma aplicând puțină pudră pe buze, peste ruj.

Exfoliază-ți buzele


Buzele tale vor fi în centrul atenției după ce aplici rujul roșu, de aceea trebuie să fie într-o formă impecabilă. Pielea uscată și crăpăturile vor fi mult mai vizibile. Pentru ca buzele tale să fie perfecte, folosește un exfoliant natural.
Amestecă puțin zahăr cu miere sau zahăr și ulei de măsline. Masează-ți buzele cu acest scrub, clătește-te și aplică un balsam de buze.
 

Conturează-ți buzele


Realizarea conturului buzelor cu un creion special este un pas important pe care cele mai multe femei îl sar. Folosește un creion în aceeași culoare ca cea a rujului. Începe prin a trasa un X sub arcul lui Cupidon, apoi continuă să conturezi linia buzelor. După ce ai finalizat conturul, acoperă întreaga suprafață a buzelor cu același creion. Acest pas ajută la o mai bună fixare a rujului pe buze și la o aplicare mai precisă.
Creionul acționează precum o barieră, prevenind întinderea rujului.

Aplică rujul cu o pensulă specială


Deși este tentant să aplici rujul pe buze direct din tub, o pensulă subțire te va ajuta să obții rezultate perfecte. Folosește o pensulă specială pentru aplicarea rujului, care are de obicei un vârf subțire ce permite aplicarea cu precizie.

Îndepărtează excesul de produs



Rujul ar trebui să rămână pe buzele tale, nu pe dinți sau ceștile și paharele din care bei. Îndepărtează excesul de ruj de pe buze cu un șervețel. Lipește cu grijă șervețelul pe buze sau prinde-l între buze.

Asortează rujul cu manichiura


Roșul clasic arată cel mai bine atunci când asortezi buzele cu unghiile.
Prin urmare nu uita să aplici pe unghii o ojă roșie în aceeași nuanță cu cea a rujului roșu pe care l-ai ales. Nu este obligatoriu, dar este un truc care îți va oferi un plus de eleganță.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod