10 tendințe în machiaj pentru toamna 2018

În fiecare toamnă apar noi tendințe în machiaj care se potrivesc cu melancolia sezonului, dar și unele care contrastează puternic cu acest anotimp.
Descoperă care sunt trendurile pentru toamna 2018 și află ce să porți ca să fii în tendințe:

Obraji îmbujorați

Știi culoarea pe care o au obrajii tăi în zilele friguroase, când ieși în aer liber? Acea nuanță de îmbujorare naturală se numără printre tendințele în machiaj ale acestui sezon pe care merită să le încerci. Iar ca să descoperi ce nuanță ți se potrivește cel mai bine, privește-ți partea interioară a buzei. Este culoarea care va arăta cel mai natural pe obrajii tăi.



Machiaj smoky eye în tonuri de smarald

Stilul smoky eye nu se va demoda niciodată, dar în fiecare sezon pare să fie reinventat în moduri interesante. Iar pentru toamna 2018 poți încerca un astfel de machiaj sexy în tonuri de verde smarald.
Aplică fardul verde pe linia pleoapei inferioare și a celei inferioare, apoi blenduiește folosind o pensulă oblică pentru machiajul ochilor. Este un look îndrăzneț, potrivit pentru evenimentele speciale și pentru un machiaj de seară.



Buzele în nuanțe puternice de roșu

Rujul roșu îți oferă mai multă încredere și te face să te simți puternică. În această toamnă se poartă rujul roșu cu un aspect mat, catifelat. Aplică rujul roșu mat și apoi fixează-l pe buze folosind o pudră translucidă.



Fard de pleoape roz

Dacă ai impresia că toamna se poartă culori neutre și tonuri de pământ, te așteaptă o surpriză. În acest sezon poți purta fard de pleoape în nuanțe de roz neon. Îl poți purta atât ziua, cât și seara, când poți adăuga și un contur al ochilor realizat cu un creion dermatograf negru, pentru un look dramatic și sexy.
Alege un fard cu mult pigment, ce oferă o acoperire bună. Scopul este să creezi un machiaj statement, nu să-ți colorezi pleoapele cu un roz transparent care îți face să pară înroșiți și iritați.



Gene dramatice

Fie că investești într-un ser care stimulează creșterea genelor, fie că alegi o mascara pentru volum intens sau apelezi la extensii, în toamna aceasta trebuie să ai gene lungi, dese și voluminoase, cu un aspect dramatic. 

Buze în stilul anilor '90

Îți mai amintești de rujul maro, bej și conturul de buze vizibil, care se purtau intens în anii '90? Vei fi surprinsă să afli că au revenit iar în tendințe, după aproape 30 de ani. Vedetele deja și-au făcut apariția pe covorul roșu purtând inconfundabilul contur vizibil al buzelor, într-o nuanță mai închisă decât cea a rujului.



Creion dermatograf albastru

Tonurile intense de albastru cobalt revin cu regularitate în tendințele pentru machiajul ochilor. În afara faptului că te ajută obții rapid un accent de culoare, iluminează în mod natural ochii pentru că pune în valoare tonurile aurii din iris, indiferent de culoarea ochilor tăi.



Sprâncene groase

La fel ca și în anii trecuți, sprâncenele groase rămân în continuare un trend major, din fericire. Evită să te pensezi prea mult și smulge numai firele din exteriorul sprâncenelor.
Pune-le în valoare folosind un creion special pentru definirea sprâncenelor și un gel de fixare.



Glitter pe pleoape

Dacă îți dorești un machiaj care atrage toate privirile, atunci pleoapele acoperite cu glitter reprezintă alegerea perfectă pentru tine. Vei avea nevoie de un lac pentru pleoape și glitter pe care să-l aplici cu grijă pe toată suprafața pleoapei, pentru un machiaj de seară statement. 


Machiajul ochilor în stil punk

Este un stil ceva mai rebel de machiaj smoky eye, realizat în mare parte cu ajutorul creionului dermatograf negru de tip kohl. Înainte de a trasa creionul și a blendui, aplică pe primer pentru fixarea fardului de pleoape. Un astfel de produs va împidica strângerea pigmentului în pliurile formate de piele.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod