Trucul lui Kate Middleton pentru un ten perfect. Oricine îl poate încerca

Este mama a trei copii și în același timp viitoare regină, cu o mulțime de responsabilități și îndatoriri. Cu toate acestea, Kate Middleton arată întotdeauna impecabil și nici nu se poate altfel, având în vedere că reprezintă Casa Regală Britanică oriunde ar merge.
Dincolo de machiajul perfect realizat, coafurile fără cusur și ținutele la patru ace, în spatele cărora se află cei mai buni specialiști, Kate mai are un atu: un ten impecabil, fără imperfecțiuni și semne de îmbătrânire. 

Bineînțeles, pielea frumoasă și strălucitoare este rezultatul unui stil de viață echilibrat care include o dietă sănătoasă și mult sport. Însă când vine vorba de rutina de îngrijire a pielii, Ducesa de Cambridge folosește un truc accesibil, pe care oricine îl poate încerca.

Nu trebuie să plătești o avere ca să încerci trucul lui Kate pentru un ten curat și luminos. Soția Prințului William apelează la o metodă simplă de curățare a tenului, și anume lavetele demachiante.

Se pare că Ducesa este adepta demachierii tenului cu prosoape speciale.
De fapt, makeup artistul care i-a realizat machiajul pentru ziua nunții, Arabella Preston, este de părere că această tehnică este cea mai bună variantă pentru curățarea tenului în profunzime. Îndepărtează machiajul și murdăria de pe ten, iar în același timp exfoliază delicat pielea. 

Citește și: De ce cred britanicii că Prințul William a înșelat-o pe Kate Middleton: Povestea unui zvon încâlcit care nu mai dispare

Specialista consideră că laveta demachiantă este de preferat în locul periilor electrice pentru curățarea tenului. Și din moment ce este unul dintre cei mai apreciați makeup artiști din Marea Britanie și cea care i-a oferite lui Kate un look impecabil în ziua nunții, este evident că o putem crede pe cuvânt.

Potrivit hellomagazine.com, Kate Middleton folosește lavetele pentru curățarea tenului Organic CloudCloth Face Cleansing Cloths, care costă 12 lire pe Amazon, adică aproximativ 65 de lei.
Setul conține trei lavete reutilizabile, astfel că este o investiție deloc costisitoare. Lavetele sunt realizate din bumbac organic și au o parte netedă și una ușor abrazivă, pentru o exfoliere delicată.

Care sunt beneficiile folosirii lavetelor sau prosoapelor demachiante?


Un prim beneficiu este un ten mai curat. Materialul textil ușor abraziv va îndepărta murdăria, sebumul și machiajul de pe ten mult mai bine decât o poți face folosind doar mâinile atunci când te speli pe față. De asemenea, vei avea un ten mai luminos pentru că lavetele pentru curățarea tenului exfoliază delicat fața, îndepărtând celulele moarte de piele. 

Iar dacă te confrunți cu imperfecțiuni ale tenului, exfolierea delicată realizată zilnic înseamnă că porii nu se vor mai bloca cu celule moarte, sebum și impurități.
Blocarea porilor este responsabilă pentru probleme ale tenului precum puncte negre, comedoane și coșuri.

Cum să folosești o lavetă sau un prosop pentru curățarea tenului


Umezește laveta pentru ten cu apă caldă. Pune laveta pe față și las-o timp de câteva secunde. Aplică puțină loțiune pentru curățarea tenului pe ten, apoi masează pielea cu laveta umezită. Nu freca pielea și ai grijă să cureți toate zonele, inclusiv bărbia și gâtul. După ce ai curățat machiajul și murdăria, întoarce laveta cu partea curată și șterge iar tenul. La final te poți clăti cu apă călduță.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod