Tot ce trebuie să știi despre vopsirea genelor

Tot ce trebuie să știi despre vopsirea genelor

Trebuie să recunoaștem că statul în casă ne-a făcut mai leneșe... Cine mai are chef să se machieze zi de zi? Dacă te recunoști în descriere și mascara a devenit „inamicul” tău numărul unu, atunci ai putea să încerci vopsirea genelor.
Trebuie să recunoaștem că statul în casă ne-a făcut mai leneșe... Cine mai are chef să se machieze zi de zi? Dacă te recunoști în descriere și mascara a devenit „inamicul” tău numărul unu, atunci ai putea să încerci vopsirea genelor. Este o metodă care te va scuti timp de aproximativ o lună de folosirea rimelului. Iată tot ce trebuie să știi despre vopsirea genelor.

Ce este vopsirea genelor?


Prin vopsire, genele vor deveni mai vizibile și vei crea iluzia că ai aplicat mascara. Însă nu va adăuga lungime, volum și nici nu-ți va curba genele. Este o metodă bună de a evidenția genele deschise la culoare și în special vârfurile care pot fi blonde sau decolorate. Vopsirea genelor intensifică culoarea genelor cu ajutorul unei vopsele semipermanente special concepută pentru a fi folosită în zona ochilor.

Citește și: Cum să-ți dai jos singură extensiile de gene fără să-ți distrugi genele naturale

Merită să-ți vopsești genele?


Dacă ai genele blonde sau deschise la culoare în mod natural, vei observa o diferență majoră după vopsire.
În cazul în care genele tale sunt deja închise la culoare, schimbarea nu va fi una spectaculoasă, însă vei observa că vârfurile decolorate vor fi mai vizibile, ceea ce va face genele să pară mai lungi.

Cât durează să-ți vopsești genele?


Este o procedură rapidă - vopseaua este aplicată pe gene și durează aproximativ zece minute să-și facă efectul. De la început și până la final, întregul procedeu durează 30 de minute. Bineînțeles, depinde de salonul în care mergi și de specialistul care îți vopsește genele.

Cât timp rezistă vopseaua pe gene?


Pigmenții folosiți pentru vopsirea genelor sunt permanenți și nu ar trebui să se estompeze. Dar pe măsură ce genele tale cad și se regenerează în mod natural, vor crește gene noi în locul lor și vei observa cum culoarea se estompează.
Acest lucru se întâmplă în aproximativ o lună. Pentru ca rezultatele să reziste cât mai mult, este recomandat să nu te machiezi în zona ochilor în primele 24 de ore de la tratamentul de vopsire și să folosești demachiant și produse de îngrijire fără ulei în zona ochilor.

Procedeul de vopsire a genelor este neplăcut?


Vopsirea genelor nu provoacă durere, însă ca orice procedeu de înfrumusețare din zona ochilor, creează un disconfort. În timpul procedurii, pe ochi și pe linia genelor sunt aplicate două protecții speciale din silicon. Nu ar trebui să simți niciun fel de durere, dar simplele mișcări în apropierea ochilor îți pot crea o senzație neplăcută, dar suportabilă.

Este sigură vopsirea genelor?


Substanțele pentru vopsirea genelor sunt testate dermatologic și sunt sigure pentru folosirea în zona ochilor.
Cu toate acestea, fiecare persoană reacționează diferit, prin urmare vopseaua pentru gene ar putea să provoace iritații sau leziuni la nivelul ochilor, mai ales dacă nu sunt folosite corect. De aceea ar trebui să alegi cu grijă specialistul care îți va vopsi genele. De asemenea, nu este indicat să-ți vopsești singură genele acasă, cu produse profesionale. Pentru vopsirea genelor acasă se folosesc de obicei vopsele speciale, de obicei pe bază de henna sau ingrediente naturale.

Este recomandat să mergi în saloane cu review-uri bune și care au tehnicieni cu pregătire acreditată în ce privește vopsirea genelor, laminarea, aplicarea extensiilor de gene etc.

Cu ce alte proceduri poți asocia vopsirea genelor?


Dacă îți faci o programare pentru vopsirea genelor, este de preferat să-ți și o programere pentru lifting de gene în același timp.
Aceste două tratamente se realizează de obicei împreună. În timpul liftingului de gene, genele sunt curbate cu ajutorul unei soluții speciale de permanent, care le va face să fie mult mai vizibile și să pară mai lungi. Folosite împreună, aceste două proceduri îți vor face genele să arate la fel de bine ca extensiile, dar cu un aspect mult mai natural.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod