6 sfaturi care te ajută să îndepărtezi senzația de picioare grele pe timpul verii

Ai senzația de picioarele grele, durere în timpul mersului și te confrunți cu edeme la nivelul picioarelor, mai ales în timpul verii? Este important să ai un diagnostic corect, apoi poți face modificări în stilul de viață.
Senzația de picioare grele apare mai ales în cazul persoanelor supraponderale, sedentare sau care au sarcini ce solicită sistemul venos, de aceea este important să consultați un medic pentru un diagnostic corect. 
 
Dacă nu ai o problemă medicală specifică, însă senzația de picioare grele sau obosite nu-ți dă pace, atunci trebuie să ții cont de o serie de sfaturi:
 

1. Poartă îmbrăcăminte lejeră și evită tocurile

Căldura excesivă afectează vasele de sânge, de aceea este important să eviți pantalonii strâmți pe glezne și tocurile prea înalte.

2. Evită sursele excesive de căldură

Dacă ți se umflă picioarele foarte repede, evită expunerea la soare (mai ales după ora 11:00), băi fierbinți, saună sau chiar ceară fierbinte.

3. Evită să stai pe scaun sau în picioare

Dacă lucrezi la birou, asigură-te că ai suport pentru picioare. Presiunea pe picioare duce la senzația de picioare grele.

4. Fă sport

Optează pentru un antrenament cardio, care va ajuta circulația sângelui. Poți alege ciclismul, mersul pe jos, înotul, aerobic.

5. Dușuri cu apă rece

Apa rece îți va relaxa picioarele. De fiecare dată când faci astfel de dușuri, masează picioarele de jos în sus pentru a ajuta circulația sângelui.

6. Aplică o cremă pentru picioare

Atunci când faci masajul de jos în sus, aplică o cremă revigorantă pentru a scăpa de senzația de picioare grele. Cedraflon Cremă Revigorantă cu extract de lămâi de Corsica este o opțiune bună, care funcționează rapid.

Ce beneficii are crema revigorantă Cedraflon?
 

1. Are o textură fină

În timpul verii este important să alegi o cremă fină, care lasă pielea netedă și moale, fără să încarce pielea. 

2. Hidratează pielea

Cedraflon hidratează pielea încă de la prima aplicare, ceea ce este un lucru important atunci când te confrunți cu edeme și senzația de picioare grele. Cu cât ai grijă ca pielea ta să se mențină elastică, cu atât mai bine.

3. Se absoarbe rapid

Cremele de picioare bune sunt acelea care se absorb rapid și au o textură onctuoasă și cremoasă, altfel există riscul să transpiri excesiv sau să ți se lipească picioarele de încălțăminte. 

4. Este potrivită pentru toate tipurile de piele

În timpul verii pielea poate oscila de la piele uscată la piele prea grasă. Cedraflon este recomandată tuturor tipurilor de piele, așa că nu trebuie să-ți achiziționezi prea multe produse de îngrijire. 

5. Răcorire instantă

Pentru că are extract pur de lâmâie de Corsica și mentol, crema Cedraflon îți oferă o senzație de răcorire imediată, ceea ce poate fi o adevărată ușurare când trebuie să stai prea mult în picioare. Această combinație tonifică imediat picioarele și ușurează senzația de oboseală și greutate.

Ce este lămâia de Corsica?

I se mai spune bijuteria Mediteranei, un fruct rar, care conține multe secrete. Are efect tonifiant, cât și revigorant. În plus, este cunoscut faptul că lămâile îmbunătățesc aspectul pielii datorită conținutului bogat în antioxidanți și vitamina C.

Cum să folosești crema revigorantă Cedraflon?

După un duș rece la picioare (atenție, nu rece ca gheața, ci atât cât suportă pielea), aplică un strat de cremă de la degete spre genunchi. Este important să-ți masezi picioarele de jos în sus pentru a stimula circulația sângelui.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod