Șuvițele decolorate care încadrează chipul, trendul din anii '90 care a revenit în tendințe

În anii '90, șuvițele decolorate care încadrau chipul erau un trend major, numeroase vedete apelând la acest look.
Geri Halliwell, una dintre membrele Spice Girls, a fost cea care a dus la apariția acestui stil inedit, devenit rapid extrem de popular în rândul adolescentelor, dar și al vedetelor. 

Influența anilor '90 asupra tendințelor în modă și frumusețe pentru 2021 este deja evidentă, iar șuvițele de păr groase în culori deschise au revenit în trend. Starurile și fashionistele au adoptat deja acest look. Dua Lipa, Bella Hadid, Hailey Bieber și Beyonce sunt numai câteva dintre vedetele care au readus șuvițele colorate în tendințe.

Tendințele în materie de tunsori, coafuri sau colorarea părului din acest an sunt unele de inspirație retro, dar care au parte de un „upgrade” astfel încât să arate modern.
Pe lângă coafurile cu vârfuri întoarse și breton de tip cortină în stilul anilor '70, vom observa tot mai des reapariția șuvițelor decolorate groase care încadrează chipul.

Citește și: 7 greșeli de vopsire a părului care te fac să pari îmbătrânită


Sunt similare cu acele șuvițe groase decolorate care erau populare în anii '90, fiind diferite de clasicele șuvițe subțiri în nuanțe deschise folosite în prezent pentru a oferi dimensiune culorii. Sunt plasate în jurul feței și reușesc astfel să ofere luminozitate chipului, în special atunci când sunt alese tonuri delicate de blond.
Însă vom vedea astfel de șuvițe și în culori intense, precum roșu sau violet.

Acest look este unul îndrăzneț și în același timp subtil, șuvițele care încadrează chipul fiind un amestec de ton pe ton ce realizează un contrast puternic care luminează fața”, declară pentru popsugar.co.uk colorista Michelle O'Connor. „Este o metodă grozavă de a adăuga dimensiune la nivelul rădăcinilor, fiind în același timp un stil ușor de întreținut. Este o alegere foarte bună pentru lunile în care petrecem mai mult timp afară și părul este expus la soare”, spune specialista.

Șuvițele decolorate în jurul feței sunt o modalitate excelentă de a deschide culoarea părului fără să apelezi la schimbarea radicală de look.
De asemenea, pun în valoare structura feței. „Îmi place această tehnică pentru că luminează fața și face ca tenul să aibă o strălucire naturală. Este echivalentul pentru păr al tehnicii de machiaj cu iluminator sau tehnicii de conturare”, spune colorista Rachel Bodt. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod